Téma: Střechař: Začátek mladého páru
Zdravím všechny příznivce zamykání. Krátce bych nás chtěl představit jsme mladý pár já 25 přítelkyně je o 3 roky mladší myslím že jsme oba velmi racionálně založení. Po 7 letech vztahu jsme se rozhodli vyzkoušet taky zamykání. O zamykání už padla řeč hodněkrát a zalíbilo se jí to tak včera cvakl po 1. zámek. Připravil jsem jí překvapení když přišla večer z práce tak jsem si sní začal hned hrát a ukázal jí že jsem se zamkl. Hned si začla ptáka v kleci osahávat a hrát si a v jejích očích byla vidět radost. Po asi hodině hraní kdy jsem jí parádně vylízal mě odemkla a užily jsme si krásnej sex zakončenej orgasmem, samozřejmě nejdřív pro ní pak si ještě hrála dlouho se mnou než jsem mohl stříkat. Dneska jsem se zamkl po práci znova a čekám až přijede mám pro ní nachystanou vanu, takže dnes bude pokračování :-) Vzhledem k tomu že podnikám v oboru realizace střech na klíč a vše kolem toho se v práci potřebuju hýbat takže jsme zatím nevychytali dlouhodobe zamykani, ale to doufám brzy přijde. Než pás pořádně ozkoušíme.
Tímto bych si zde nechal i poradit ohledně pásu mám pár problemu ktere se ale zatím dají vydržet.
Pás mi sedí myslím celkem dobře pokud nemám erekci je příjemný na nošení skoro o něm nevím. Mám tento pás https://www.erotickepomucky.net/bdsm-kl … -belt.html Bez kožených řemínku jen verzi z ali bez.
Jelikož nejsem obřezaný tak se mi stane že se mi v pásu přehrne předkožka přes žalud a to není žádoucí pro další hrátky.Chtěl bych mít žalud obnažený aby si mohla láska hrát kdykoliv se jí zlíbí a že mě nešetří :-) Nezbyde než se to snažit to dávat vatovými tyčinkami zpět. Dnes jsem trošku nadrženější takže to drží líp.
Ohledně lubrikace koupil jsem si lubrikant kterej funguje skvěle jen se mi otře vždy o trenky a zas to jede na sucho co s tím?
Taky se mi nahrne občas mezi klecí a kroužkem kuže což je při erekci dost nepoříjemný pálí to a jakoby trošku má tendenci otékat, po erekci to odezní hned.
Někde jsem četl že to je normální a dá se to vydržet. Ale nepoznám moc rozdíl mezi tím co je ještě v normě a co už je moc. Nechci si ublížit nijak. Mimo erekci klec drží a nic neoteka. Klidně bych i zaslal foto kdyby někdo poradil jak nahrát. Prosím o nějake rady a zkušenosti do začátku klidně i od klíčnic. Předem děkuji.