Téma: Kolotoč cudnosti aneb hra pro uzamčené

Zdravím,
vytvořil jsem jednoduchou hru KOLOTOČ CUDNOSTI, která je určená zejména pro ty, kteří nemají klíčnici (klíčníka) a potřebovali by svoji cudnost někomu svěřit. Můžete ji proto svěřit této hře, která se tak stane vaším klíčníkem a bude rozhodovat o vašem cudném osudu.

Odkaz na hru je zde: https://spinnerwheel.com/wheels/WWqknrU … edit=false

Pravvidla hry:
1x týdně roztočte kolotočem cudnosti a náhoda (či osud, chcete-li)vám vždy určí o kolik se délka vašeho uzamčení prodlouží či naopak zkrátí. Máte ale také jistou šanci vytočit speciální políčka, která vám dočasně dovolí se odemknout a poskytnout si ruzný druh sexuálního uvolnění.

Před zahájením hry (před prvním vytočením) se délka vašeho uzamčení rovná 7 dnům. Jakmile poprvé zatočíte kolotočem, tak se délka uzamčení může hned zvýšit nebo zkrátit dle hodnoty, jakou si vytočíte. Každý další týden (zvolte si jeden konkrétní den v týdnu, ve kterém budete pravidelně točit) pokračujte ve hře jedním zatočením a poctivě se řiďte vším co vytočíte (netočte vícekrát jen proto, že se vám nebude zamlouvat výsledek. Smiřte se s tím a doufejte, že za další týden budete mít větší štěstí).

Dokud se vám nepodaří vynulovat zamčené dny nebo nepoštěstí vytočit bílé či jedno ze zelených políček, nesmíte se jakkoli uspokojovat a musíte zůstat pořád zamčení a maximálně cudní. Odemknutí je kromě zmíněných případech možné pouze vyjímečně za účelem oholení či ve vážných případech (to si každý musíte říct sám, co to znamená "vážný případ")

Žádné políčko na kolotoči nemá větší či menší šanci být vytočeno, než kterékoli jiné. Celá hra je tak založené čistě na štěstí a smůle. Hra je však vytvořena tak, že na kolotoči se nachází více políček se zamčenými dny než s těmi odemčenými a současně mají zamčené dny vyšší hodnotu než ty odemčené. Je zkrátka mnohem více pravděpodobnější, že zůstanete dlouho zamčení než že budete kdy odemčení. Ale jinak by to přeci nebylo tak vzrušující, no ne? :-)

Nuže, přeji štěstné vytáčení.

Re: Kolotoč cudnosti aneb hra pro uzamčené

Tady je seznam jednotlivých položek, které si můžete během hraní vytočit. Některá políčka mají totiž dlouhý text a kolotoč je nezobrazí celý, tak ať víte, o co všechno hrajete. :-)

ZELENÁ POLÍČKA:

1) TAK JSI SE KONEČNĚ DOČKAL. ODEMKNI SE, 10 MINUT MASTURBUJ, ODDALUJ VYVRCHOLENÍ A PAK... ZPÁTKY DO KLECE! CO JSI ČEKAL? ŽE BUDEŠ MÍT POVOLEN ORGASMUS? TY NAIVKO. A JESTLI BĚHEM MASTURBACE BYŤ JEN TROCHU VYTEČEŠ, TAK POČÍTEJ S TÍM, ŽE AŽ SI PŘÍŠTĚ 2X VYTOČÍŠ ZELENÉ A NEBO BÍLÉ POLÍČKO, NEBUDE TO PLATIT A ZATOČÍŠ SI ZNOVA.

2) GRATULUJI, HOCHU. ODEMKNI KLEC A PO DOBU 15 MINUT MASTURBUJ A ODDALUJ VYVRCHOLENÍ. V POSLEDNÍ MINUTĚ MÁŠ DOVOLENO PROVÉST SI ZRUINOVANÝ ORGASMUS.

3) MŮŽEŠ SI ODEMKNOUT PTÁKA A POKUSIT SE O ORGASMUS. MÁŠ NA TO ALE JEN JEDNU MINUTU (VČETNĚ ODEMKNUTÍ KLECE) A PAK JDEŠ ZASE ZPÁTKY DO KLECE, AŤ UŽ SE UDĚLÁŠ NEBO NE.

4) JE ČAS TĚ PODOJIT. POUŽIJ DILDO NEBO SVÉ PRSTY A 30 MINUT V KUSE SI MASÍRUJ PROSTATU.

ČERNÉ POLÍČKO: HAHA, TY JEDEN SMOLAŘI. TVÁ DOBA UZAMČENÍ SE ZVÝŠÍ O DALŠÍCH 365 DNÍ. DOBRÉ, ŽE? UŽIJ SI TO.

BÍLÉ POLÍČKO:
MÁŠ ŠTĚSTÍ. VŠECHNY TVÉ ZBÝVAJÍCÍ DNY DO ODEMČENÍ SE OD TEĎ RESETUJÍ. MŮŽEŠ SI ODEMKNOUT KLEC A UŽÍVAT SI VOLNÉHO PTÁKA. JAKMILE VŠAK NASBÍRÁŠ PRVNÍ ZAMČENÉ DNY, JDEŠ ZPÁTKY DO KLECE.

ČERVENÁ POLÍČKA:

+ 3 dny
+ 6 dní
+ 30 dní
+ 9 dní
+ 7 dní
+ 4 dny
+ 8 dní
+ 14 dní
+ 18 dní
+ 5 dní
+ 10 dní
+ 60 dní
+ 21 dní
+ 27 dní
+ 6 dní
+ 12 dní
+ 28 dní
+ 36 dní

ORANŽOVÁ POLÍČKA:

- 5 dní
- 1 den
- 8 dní
- 3 dní
- 6 dní
- 2 dny
- 7 dní
- 4 den
- 7 dní
- 3 dny
- 6 dní
- 5 dny
- 8 dní
- 4 dny
- 5 dní
- 6 den

3

Super! Něco podobného si dokážu představit i na úkoly pod zámkem (zatím jedeme jen podle kalendáře, takže vím, co mě čeká)...

4

Zkusil jsem to a padlo mi -7 takže když jsem začínal s +7 tak mi to vychází že jsem na nule.....
smile

Space: No, tak máš minimálně do příštího týdne možnost užívat si odemknutí a doufat, že ti za týden nepadne černá. :-D :-P

6

Ahoj všem, nechali jsme se inspirovat kolotočem Zamčeného_Ocáska a vytvořili jsme nový pro zamčené s úkoly na každý den.
Je určený hlavně pro samozamykače, nebo pro ty kteří mají klíčnice/klíčníky daleko. U nás bude sloužit při služebkách a podobně, kdy budu každý den reportovat, jaké jsem měl štěstí a jak se mi úkol dařil. Třeba se bude hodit i vám.
Odkaz:
https://spinnerwheel.com/wheels/HLNUiIpVSGOnPqJC95Hi

Pondělí: 21.3. Vytočeno + 12 dní. Zbývající čas do odemčení 19 dní (Startovních 7 dní + 12).
Neděle: 27.3. Zbývající čas do odemčení 13 dní. 
Pondělí: 28.3. Vytočeno - 5 dní. Zbývající čas do odemčení 7 dní (12-5).
Neděle: 3.4. Zbývající čas do odemčení 1 den.
Pondělí: 4.4. Vytočeno + 6 dní. Klec ten den tedy nakonec nebyla neodemčena a na dalších 6 dní jsem zůstal zamčený.
Neděle: 10.4. Uplynutí doby uzamčení. Dopřál jsem si hrátky s dildem a nakonec i plnohodnotný orgasmus.
Pondělí: 11.4. Před vytočením jsem si dopřál ještě jeden orgasmus. Nakonec jsem si Vytočil + 14 dní.
Neděle: 17.4. Zbývající čas do odemčení 8 dní.
Pondělí: 18.4. Vytočeno černé políčko + 365 dní. Zbývající čas do odemčení 372 dní (365 + 7)
Neděle: 24.4. Zbývající čas do odemčení 366 dní
Pondělí: 25.4. Vytočeno zelené políčko (to byla sakra úleva po tom minulém výsledku :-D) s výsledkem: MŮŽEŠ SI ODEMKNOUT PTÁKA A POKUSIT SE O ORGASMUS. MÁŠ NA TO ALE JEN JEDNU MINUTU (VČETNĚ ODEMKNUTÍ KLECE) A PAK JDEŠ ZASE ZPÁTKY POD ZÁMEK, AŤ UŽ SE UDĚLÁŠ NEBO NE. Než jsem se ale stačil udělat, čas vypršel a musel jsem neuspokojený a frustrovaný zpátky do klece. Tím veškeré nadšení ze zeleného políčka vyprchalo, protože doba uzamčení se tím nevynulovala ani nijak nezkrátila a nadále jsem musel akceptovat zbývající dobu uzamčení 365 dní.
Neděle: 1.5. Zbývající čas do odemčení 359 dní.
Pondělí: 2.5. Vytočeno + 36 dní. Zbývající čas do odemčení 394 dní (358 + 36).
Neděle: 8.5. Zbývající čas do odemčení 388 dní.
Pondělí 9.5 Vytočeno + 6 dní. Zbývající čas do odemčení 393 dní (387+6).

Dnes je 12.5. a do odemčení mi celkově zbývá 390 dní. Takhle tedy na tom teď jsem. Je to přesně měsíc a jeden den od mého posledního orgasmu a nutkání se odemknout a vykašlat se na celou tu hru velice sílí, protože jsem bohužel bez klíčníka (ano, jsem gay), který by na mě dohlížel a měl tu hru ve své moci. Před zahájením hry byl můj rekord 3 týdny bez orgasmu a bez používání jakýchkoli sexuálních hraček. Zatím se tedy snažím vydržet a hru nezkazit, ale je to peklo. :-D

8

Tak já ti držím palce!!!

9

No tak to je tedy hustý. Držím palce a věřím, že zkusíš ještě chvilku pokračovat.

10

Drzim palce je to vsetko v hlave nic ine

11

Přidávám také moji statistiku vytočených výher:
počátek uzamčení 14.4.2022 startovních 7dní + vytočené 4dny = 11 dní(uzamčen do 25.4.)
zatočení 21.4. vytočeno - 6dní(25.4. - 6dní = odemčení 19.4.), následovalo další zatočení s výsledek + 21dní(19.4. + 21dní = uzamčen do 11.5.)
další zatočení 28.4. vytočeno +10dní(11.5. + 10dní = uzamčen do 21.5.)
další zatočení 5.5. vytočeno -6dní(21.5. - 6dní = uzamčen do 15.5.)
další zatočení 12.5. vytočeno + 18dní(15.5. + 18dní = uzamčen do 2.6.)
Tak zatím jsem stále pod zámkem, nadrženost stoupá, odemčení nebo alespoň nějaké uvolnění od semene je zatím v nedohlednu.

12

Ahoj, příjde mi toto téma opuštěne což je škoda u takové to hry začal jsem s ní v srpnu a dnes je Listopad a budete se divit stále v kleci.. přidávám mojí hru…
Ponděli: 1.8. Vytočeno +28 do odemčeni 35 dni(7+28)
Neděle: 7.8. Do odemčení zbývá 28 dní
Ponděli: 8.8. Vytočeno -5 do odemčení 23
Neděle: 14.8. Do odemcení zbyvá 16 dní
Ponděli: 15.8. Vytočeno +60 do odemčení 76
Neděle: 21.8. Do odemčeni zbývá 69 dní
Ponděli: 22.8. Vytočeno +6 do odemcení 75
Neděle: 28.8. Do odemčeni zbývá 68 dní
Ponděli: 29.8.vytočeno +6 do odemčení 74
Neděle: 4.9. Do odemcení zbývá 67 dní
Ponděli: 5.9. Vytočeno MŮŽEŠ SI ODEMKNOUT PTÁKA A POKUSIT SE O ORGASMUS. MÁŠ NA TO ALE JEN JEDNU MINUTU (VČETNĚ ODEMKNUTÍ KLECE) A PAK JDEŠ ZASE ZPÁTKY DO KLECE, AŤ UŽ SE UDĚLÁŠ NEBO NE…  jinak po měsíci se mi ulevilo měl jsem šanci si říkam ale byl jsem tak rozklepanej z toho že jsem nemohl odemknout zámek a když se to povedlo jen jsem si na něj sáhnul dvakrát přejel a čas vypršel..
Neděle:11.9 do odemčení zbývá 60
Ponděli: 12.9 vytočeno -7 do odemčení 53
Neděle: 18.9 do odemčení zbývá 46
Ponděli: 19.9 vytočeno +28 do odemčení 74
Neděle 25.9 do odemčení zbývá 67 dni
Ponděli: 26.9 vytočeno -1 do odemčení 66
Neděle: 2.10 do odemčení 59
Ponděli: 3.10 vytočeno +14 do odemčení 73
Neděle: 9.10 do odemčení 66
Ponděli: 10.10 vytočeno +3 do odemčení 69
Neděle: 16.10 do odemčeni zbývá 62
Ponděli: 17.10 vytočeno -7 do odemčeni 55
Neděle: 23.10 do odemčeni zbývá 48
Ponděli: 24.10 vytočeno +36 od odemčení 84
Neděle: 30.10 do odemčeni zbývá 77
Ponděli: 31.10 vytočeno HAHA, TY JEDEN SMOLAŘI. TVÁ DOBA UZAMČENÍ SE ZVÝŠÍ O DALŠÍCH 365 DNÍ. DOBRÉ, ŽE? UŽIJ SI TO.
To jsem myslel že mi upřimně jebne… do odemčení 442 dni
Neděle: 6.11 zbývá dní 435
Jsem zvědaví co mě čeká zitra, zatím se držím, ale od 1.8 kdy jsem měl poslední orgasmus je dlouhá doba