Postřehy ode mě:
- Kroužek je u kovové Cobry o dost rozměrnější směrem ven, než u jiných kovových klecí. Mezi stehny zabere spoustu místa, nevím jestli ten materiál navíc je zbytečný, ale paradoxně menší kroužek (43 vs 45mm) u Cobry působí mezi nohama jako větší, než ten co mám odjinud.
- To samé u klece samotné. Asi je to designem, ale fakt působí masivněji. Určitě je širší, než většina klícek co jsem zkusil (od Mancage, přes CB6000, HTV4, a pár čínských variant) už "uvnitř", ale navíc je i z masivnějšího materiálu.
Musím však poznamenat jednu věc, kterou jsem zatím nepochopil - z nějakého důvodu, ačkoliv mám pocit že je kroužek i klec větší než co jsem používal doposud, tak ranní erekce nezpůsobuje žádný problém. Z nějakého důvodu Cobra nevytahuje varlata nahoru, erekci vlastně zabraňuje narozdíl od jiných klecí, které ji spíš jen zakryjí. Možná je to tím "zahnutím dolů". Nevím. Každopádně jsem se s Vojtou domluvili na objednání menší klece i kroužku a vyzkouším dál, protože jinak má jen dva problémy
- I přes menší teoretické rozměry se mi klec zdá větší, před každou návštěvou záchoda je potřeba "nasměrovat".
- V kalhotech působí taky větší - ačkoliv díky nasměrování dolů je mnohem méně vidět pod kalhoty - a stehna se mi o ni třou
Co se mi ale líbí je menší, ale ne moc malý otvor pro močení a zástava erekce - u předchozí klícky byly dvě varianty. Při ponechání tak, jak je, tahala za varlata a ranní erekce byla velmi bolestivá. Při přivázání k trupu tkaničkou (běžná rada na zahraničních fórech) se stala asi ta nejhorší příhoda, co jsem kdy s PC měl - žalud prošel klíckou zepředu, "prorval" se otvorem pro močení (byl hodně velký). Nebylo to nijak zvlášť bolestivé, ale pohled byl.. hodně nepříjemný. Obzvlášť u menší varianty klece.
U Cobry mám pocit, že ani jedno takový problém nebude, takže se těším na menší variantu a uvidíme. Zatím převažují pozitivní dojmy, díky tvaru se ani nedřu tolik o kalhoty při chůzi, jen mi vadí to, že stehny "cítím" kroužek, ale to mi příjde řešitelné. U té předchozí klícky mi problémy přišly neřešitelné.