Téma: Dotaz ke Cobře
Ahoj,
po nějaké čase se svojí Bohyní zase zkoušíme zamykání a potom, co mi ostatní klícky moc neseděly, jsme se dostali ke Cobře. Nejdříve jsem byl velice příjemně překvapen pohodlností klícky a strávil jsem v ní zamknutou noc. Mám jen několik dotazů, které by mne ohledně této klícky ještě zajímaly:
1. jak je to se zdravotní nezávadností materiálu, objednal jsem z Cudnost.cz a na penisu mi zůstávají z klícky kousky plastu, takový jakoby černý drobky - mám trochu obavu, aby ten plast nebyl vůči kůži nějakým způsobem závadný.
2. Klícka drží na kroužku pomocí zámečku a taky dvěmi body po stranách, které se zasunují do kroužku. Mám problém s tím, že tyto plastové kousky nejsou nijak v klícce zabezpečené a tak pak tlak, který vyvíjí penis při erekci, klec odtáhne a drží to pak jen na zámečku. Což mi jednak pro můj penis o hodně více místa, než by bylo chtěné, ale také mne pak tyto plastové body do penisu dřou - byl to dost problém hlavně během spánku. Přemýšlím, že tyto plastové body z toho upiluji, ale pak bude klícka celkově hůř držet. Řešil tohle někdo, případně má někdo stejnou zkušenost?
Předem díky za odpovědi, s klíckou jsem jinak spokojený.