1

Téma: Dotaz ke Cobře

Ahoj,

po nějaké čase se svojí Bohyní zase zkoušíme zamykání a potom, co mi ostatní klícky moc neseděly, jsme se dostali ke Cobře. Nejdříve jsem byl velice příjemně překvapen pohodlností klícky a strávil jsem v ní zamknutou noc. Mám jen několik dotazů, které by mne ohledně této klícky ještě zajímaly:
1. jak je to se zdravotní nezávadností materiálu, objednal jsem z Cudnost.cz a na penisu mi zůstávají z klícky kousky plastu, takový jakoby černý drobky - mám trochu obavu, aby ten plast nebyl vůči kůži nějakým způsobem závadný.
2. Klícka drží na kroužku pomocí zámečku a taky dvěmi body po stranách, které se zasunují do kroužku. Mám problém s tím, že tyto plastové kousky nejsou nijak v klícce zabezpečené a tak pak tlak, který vyvíjí penis při erekci, klec odtáhne a drží to pak jen na zámečku. Což mi jednak pro můj penis o hodně více místa, než by bylo chtěné, ale také mne pak tyto plastové body do penisu dřou - byl to dost problém hlavně během spánku. Přemýšlím, že tyto plastové body z toho upiluji, ale pak bude klícka celkově hůř držet. Řešil tohle někdo, případně má někdo stejnou zkušenost?

Předem díky za odpovědi, s klíckou jsem jinak spokojený.

2

Re: Dotaz ke Cobře

Zajímalo by mne i zdali to nedržení na těch dvou plastových bodech nemůže být i přímo vada tohoto kusu, protože pokud by to opravdu takto nedrželo, pak si myslím, že by s touto klíckou muselo mít problém většina uživatelů.

3

Já také používám tuto klícku a nemám sebemenší problém. Klícka po uzamčení drží na kroužku jako přibitá.

4

Ahoj, také občas nosím tuto klícku.

Ad 1) Černé kousky se mi z klece neuvolňují. Ale pozoruji, že když se plast zahřeje na tělesnou teplotu, tak je potom tak specificky cítit syntetickým zápachem plastu, což mě také vede k otázce, zda je bezpečný z hlediska dlouhodobého kontaktu s kůží.

Ad 2) Klícka drží v kroužku naprosto bezvadně. Hroty klícky musím při nasazování do prohlubní na kroužku zatlačit jemným tlakem a když pak zamknu, tak se vůči sobě kusy nehnou.

5

Ahoj, obávám se že všechny čínské klícky budou zdravotně závadné - ať již ty plastové nebo kovové, poniklované. Po již krátké době nošení je vidět narušení povrchu a nabízí se otázka, zda mikroplasty či těžké kovy z povrchu klícky nepronikají sliznicí do penisu a do krevního oběhu. Vše je na odpovědnosti zákazníka, výrobce ani prodejce nenese žádnou odpovědnost.

6

mts, myslím, že by ses měl bát spíše mikroplastů, které jsou ve vodě, v potravinách a ve vzduchu a mimochopdem nemáš pravdu, za nezávadnost výrobku nenese odpovědnost zákazník, nýbrž ten, kdo uvedl výrobek na trh.

7

Honzlem, mikroplasty jsou všude, to máš pravdu, nicméně to neřeší možnou zdravotní závadnost dalších výrobků. Zákazník používající klícky nese zodpovědnost za možné poškození svého zdraví, čínští výrobci co uvedli výrobky na trh a jejich čeští prodejni/překupníci za nic neručí. Kdoví jak by to dopadlo, kdyby se zdravotní nezávadností v ČR prodávaných klícek zabýval zdravotní ústav nebo ČOI a dali k tomu své stanovisko.

8

Díky za odpovědi, jelikož ostatní nemají problém s držením klícky na těch dvou plastových bodech, tak tu bude asi na místě reklamace, protože se tedy pravděpodobně jedná o vadný kus.

9

PanLeginy: Mám 2 cobry (každou s jinou velikostí klícky) a u obou mám podobný problém - vůle v uchycení klícky ke kroužku. Není však taková, že by ty dva "vodící čepy" nahoře úplně vyjely ven, ale mají vůli cca 1 mm a občas dojde ke skřípnutí. Dost nepříjemné... Vyřešil jsem to tak, že si nahoře v místě těch čepů stáhnu klícku a kroužek zdrhovacími páskami a funguje to. Nevypadá to nijak extra, ale účel to splní. Důvod, proč jsem to takto vyřešil a zůstávám u cobry je ten, že je to dosud nejpohodlnější klícka, kterou jsem nosil...

10

Taky mám plastovou cobru tady z cudnost.cz a za mě super. Nosí se skvěle, vypadá dobře a po zamčení nemám žádnou vůli.

11

Tak už jsem vyřešil reklamaci s Vojtou z Cudnost.cz a chtěl bych hlavně pochválit vstřícnost a super komunikaci. Klícku budu mít novou, tak pak sem napíšu, jak bude držet.

12

Chtěl bych jenom tedy doplnit, že nová klícka už drží velice pevně. Opravdu se předtím jednalo o vadu kusu. Takže teď už spokojenost. Původně jsem měl střední velikost 3, teď jsme sáhli po menší a i když mám penis v klidovém stavu něco málo přes 10 cm, tak je ta menší velikost úplně akorát - po té co jsem se s klíckou trochu sžil, tak docela spolehlivě potlačuje erekce a je super, jak je v tom penis opravdu maličký, moc se nám to s mojí Bohyní líbí. Věřím, že s novou klíckou strávím spoustu času.

13

Super!
Jsem rád, že to dobře dopadlo.
Mne se Cobry - jak moje Paní říká "tančíky" (tankistická helma) - taky moc líbí.
Zrovna teď mám kovovou, tu menší. A je mi akorát.