1

Téma: Holytrainer V5

Ahoj všichni, asi jen tak pro zajímavost: zjistil jsem, že se objevila nová verze Holytraineru - V5. Designově se na klíckách a kroužcích od V4 snad ani nic nezměnilo nebo jen minimálně. Jediná novinka této verze je nějaký nový typ nebo mechanismus zámku.

https://www.holytrainer.com/chastity-li … y-shop.asp

Tak jen abyste o tom věděli, protože myslím, že právě Holytrainer byl před pár lety i vynálezcem současného integrovaného zámku, který se pak dostal do většiny klícek na trhu.

A jako obvykle, kdybyste měl někdo zájem o zprostředkování objednání Holytraineru V5 v této originální verzi, můžete se na mě obrátit. Vyjde to ale na slušný ranec a reakci z Číny zatím moc neočekávám.

https://www.holytrainer.com/img/holytrainer-v5.jpg

https://www.holytrainer.com/img/specifications/evolution_v.jpg

2

Re: Holytrainer V5

moc pěkná hračička radši Paní neukazovat

3

Re: Holytrainer V5

Koukám někdo chytře zapřemýšlel.

4

Re: Holytrainer V5

Bohuzel ten klicek je universalni, nekde se mi vali doma.

5

Re: Holytrainer V5

dost blbé když paní co doplňuje toaleťák na WC tak tě odemče

6

Re: Holytrainer V5

Jo, HT V5 small dorazí zítra. Zrovna když jsme se s manželkou domluvili, že je potřeba originální HT (hlavně kvůli bezpečnosti materiálu), objevil se tam HT 5 za stejnou cenu.

Má i jinak řešené sanice tak se snad nebude v teple a při silných pokusech o erekci rozkližovat jako čínská verze. Dám tu vědět, jak to vypadá. Ale pozor - jelikož to přichází ze Švýcarska (mimo EU), platí se celní poplatek. Doručovací společnost mi napsala, že to bude 1192 kč (!) To je víc jak čtvrtina pořizovací ceny :-( ... Fakt mimo a fakt pálka.... Snad to alespoň bude stát za to....

7

Re: Holytrainer V5

Jak to dopadlo s originalem? Rozklizuje se jako kopie? Za me co jsem zkousel klece, tak tahle je asi nejlepsi kombinace bezpecnost/pohodlnost, ale ve spoji se po case raztahne a pak se klec na krouzku hybe, proto by me zajimalo jak je na tom original.

8

Re: Holytrainer V5

manzel: Tak HT 5 vyzkoušeno.
Opravdu se sanice nerozjíždí - jako u HT4 z Číny - HT5 má jinak řešené zasunutí klícky do kroužku. Ten mechanismus zacvaknutí tlačítkem je fajn - člověk u seb nepotřebuje mít vlastně ani ty klíče, což občas mnohé zjednodušuje. Jen je to jaksi víc vidět např. pod plavkama - to u HT4 byly ty rýsující se tvary tak nějak víc zaoblené. Musím říct, že mají asi jinou velikost/tvar kroužku než HT4 - Čína, protože velikost small při druhém největším kroužku mi byla u HT4 tak akorát, kdežto u HT5 je klícka trochu nepříjemně vmáčklá mezi koule a při sezení/dřepu mi skřípe šourek - to budu muset nějak vyřešit. 
Možná bych doporučil vzít o jednu velikost větší kroužek.
Jinak ale hlavní výhoda - SAFE materiál! Proto jsem si tak drahou věc pořídil - žádný zápach, odolný materiál, neohýbá se v teple a hlavně žádná ropa a měkčidla, z čeho to nejspíš vyrábějí číňani. Jo, a těch 1192,- za clo a DPH jsem fakt zacvakal - tak aby bylo jasno, co je konečná cena...

9

Re: Holytrainer V5

Jen malý dodatek ke konečné ceně za nový Holytrainer V5. Posílají je teď do ČR (i na Slovensko) nově pouze kurýrem UPS a za proclení doplatíte 2599 Kč. Takže konečná cena klícky je rázem 6900 Kč. I přesto nabízím případným dalším zájemcům zprostředkování objednání. Asi tak do týdne můžete mít nový Holytrainer doma.

10

Re: Holytrainer V5

Krásná klícka až na tu cenu

11

Re: Holytrainer V5

Je nějaký posun v ceně? Nebo ve způsobu dodání. Zájem bych měl, ne za 6k.

12

Re: Holytrainer V5

Holytrainer V5 plastový i kovový bude na Cudnosti během pár dní. Už je mám skladem a pracuju na tom.

Cena bude 800 Kč za plastový a 1400 Kč za kovový. V ceně bude 1 kroužek, ve kterém je napevno zabudovaný zámek. Klícky i kroužky bude možno objednávat i samostatně.

Na výběr budu mít 5 velikostí klícek a 4 velikosti kroužku - 40, 45, 50 nebo 55 mm.

Pro objednání ihned mi můžete napsat na info@cudnost.cz.

13

Re: Holytrainer V5

To zní skvěle. Jakou máte zkušenost? Primárně mi jde o zápach. Polykarbonátová klicka co mám, manželce vadí už po pár hodinách.

14

Re: Holytrainer V5

Ja som mal HT4 z komu, a ta drzala parádne... Ale kľúče boli aj pri nej univerzalne. Mal by som dostať kazdym dnom HT5, kov z City, neorginal, tak som zvedavý.

15

Re: Holytrainer V5

Došiel mi z Ebay kovovy. Zamok vyzerá ok. Volnost klietka/kruzok je väčšia ako som mal na HT4. Problém je veľkosť. Musím to nafotiť, ale treba aj väčšiu klietku aj kruzok. Je to kosntrukcne mierne odlisne. Klietka small 85mm a kruzok 45mm sú pre mňa nenositelne. A to som fakt nie príliš obdareny.

16

Re: Holytrainer V5

Nosím plastový, ale kovový musí být třída - hned bych na něj přešel, když neseženu kompletní pás kolem pasu, tak zakoupím Holytrainer V5 kovový.

17

Re: Holytrainer V5

Pás je hodně super používám ho nejraděj pro pohodlí. Jediné co mi vadí je že není možné přidat jednorázový zámeček

18

Re: Holytrainer V5

Došel mi kovový od Vojty (díky!) a musím souhlasit s @lycrasub - velikostně je to tedy úplně někde jinde. A to mám ještě srovnání s Cobrou, která je zase úplně něco jiného...

HTV4: 40mm kroužek OK, nub klícka OK (nub zdánlivě odpovídá variantě 1 u HT5 tady u Vojty)
HTV5: 40mm kroužek miniaturní, klícku už nezasunu vzhledem ke konstrukci která je celá pod kroužkem místo aby do něj vjížděla jako u HTV4. 45mm už se to dá, tím, jak je ale širší (víc obdelník než ovál), tak je na horní straně po obou stranách klece prostor (což mi zas tak nevadí, dá se tam prostrčit řemínek).
Klec už s větším kroužkem jde, ale při erekci (testováno za vás) teda penis vjede až nepříjemně hluboko do těla, což je u těch menších klecí běžné a dle mého názoru žádané, ale tady to začalo být nepříjemné. Ne bolestivě, ale spíš takový nepříjemný pocit jak když máte přeleželou ruku nebo tak. Bál jsem se o krevní tok, takže asi objednám větší klec.

Co je zajímavé je ještě rychlé srovnání s kovovou Kobrou - 38mm kroužek moc malý, ani ho bez klece nenasadím. 42mm zase moc velký, sjíždí hrozně nízko (i s řemínkem, ale to možná vyřeší nový řemínek). Navíc u Kobry je mám pocit větší otvor pro močení, takže při opravdu mohutných erekcích (i.e. při hraní s partnerkou) se žalud "protlačí" a velmi nepříjemně a imo nebezpečně trčí ven jak nějaká houba. To je pro mě dost zásadní problém. Sranda je, že při pornu se to neděje, fyzický kontakt s ženou má přece jenom něco do sebe big_smile

Zatím váhám, jestli rovnou objednat velikost 2, nebo to zkoušet s tou jedničkou. Každopádně je tahle klec vzhledově, díky nižšímu počtu spojů, mnohem lépe a kvalitněji vypadající než Kobra, a otvor na močení se mi pozdává vymakanější, tak mě to láká...

19

Re: Holytrainer V5

Chtěl jsem se zeptat na mezeru mezi klecí a kroužkem, jak je tam velká? Má někdo srovnání s cobrou? Jestli je menší ta mezera nebo větší? Třeba u verze páse HT5 Nano a kroužku 45mm. Díky

20

Re: Holytrainer V5

Dá se kombinovat, kovový kroužek s plastovou klecí?

21

Re: Holytrainer V5

@miláček: nedá, jen vyjímečně to pasuje.

22

Re: Holytrainer V5

Kde sehnat náhradní klíč číslem 002 od HolyTrainer V5??

23

Re: Holytrainer V5

Jen pro váhající, přidám mojí zkušenost.
HT5 s kroužkem 45mm a klecí Nano, je jako - cobra XS (ne nub) s kroužkem 40mm s tím že v HT5 ten 45mm kroužek = větší pohodlí, netlačí a nepálí pod varlaty!
Takže za mě výborný kus, Nub bych asi taky dal, ale erekce nedosáhnu, i tak ho cpu do Nano klece a je to super, nosím ještě opasek za kroužkem, aby klec napadla.
Jo a mezera mezi klecí a kroužkem je 0,6cm, takže koule nemají šanci utéci.

24

Re: Holytrainer V5

Já ho mám taky s integrovaným zámkem velikost L .Myslím že cobra byla.lepsi na hygienu. S tímhle mě to trvá než se umyji. Pocity nikde nic neskrti, neskripe a kroužek je krásně anatomickej.Pripada mě ten předek docela robustní a mám strach aby nebyla vidět .Prostor pro žalud krásně prostornej a při erekci se krásně zaklapne do klece a drží na místě Byl jsem zvyklej na klece kde žalud byl vidět a manželka mě mohla dráždit a vidět jak se pne Tohle je nemilosrdný že nevnímám doteky a nevidím si ho ,ale.to je o zvyku.Vyhoda je že je celej plastovej a nebude pálit v sauně jak kovová klec.

25

Re: Holytrainer V5

Jinak dovolím si lehkou recenzi na předchozí verzi Holytraineru. Předpokládám, že novější verze je v tom stejná nebo lepší. V pohodě se v tom nechá běhat, osobní maximum je 13 km a běhám v tom několikrát do týdne a absolvoval jsem v tom tůru na víc jak 40 km. Dětský olej s sebou, jen po cestě dvakrát promazat a v pohodě.