1

Téma: monika40: Náš celý příběh

Jmenuji se Monika a když mně bylo 40let (manželovi 45), náš sexuální život už nebyl téměř žádný, manžel nejevil o mě prakticky žádný zájem, byl nervózní a hádal se semnou a poslední rok nebyl sex žádný, tak jsem se to rozhodla změnit. Ano, pořídila jsem si milence. Nastal velký problém se aspoň občasně sejít a bála jsem se, aby to neprasklo, to by mě manžel zabil. Prakticky jsme se s milencem viděli tak 1x měsíčně, na rychlovku a občasně pokec přes mobil, když jsem byla většinou v práci.
Jednoho dne jak to tak bývá, jsem brouzdala v mobilu po netu a hledala jsem, jak utajit milence a narazila jsem na "netradicni-vztahy" a začala jsem více hledat na https://www.bdsm-sexshop.cz/kategorie/p … eo-odkazy/ a zalíbil se mně pás cudnosti pro muže, ale většina co bylo na fotografií, se mně nelíbila, kromě toho, že by mě manžel konečně orálně uspokojoval, smile to miluji a dovolí mně mít snad milence, pokud bude nosit dlouhodobě pás cudnosti, ale kdybych to vše co tam je vybalila na manžela, určitě by si myslel, že jsem se zbláznila a vyhodil by mě s tím.
Nejsem žádná domina co tam píší, ale úplně normální žena s dvěma dětmi a navíc manžel je dominantní, tak opravdu většina co tam bylo na fotografiích, se nedalo vůbec použít, navíc nějaký svazování, bití a anál manželovi byl úplný nesmysl, ten nedělal nikdy ani mně, prostě to nepřipadalo ani v úvahu, bylo toho na mě moc, ale pořád jsem to chtěla zkusit, protože jsem do milence zamilovaná, ale manžela mám přesto pořád ráda, ovšem sex s milencem je samozřejmě mnohem a mnohem lepší, nejenom že má velký penis s kterým to umí a vetší výdrž, ono jenom jít si užít, neřešit žádné denní starosti, to je naprosté odreagování a člověk může aspoň na chvíli vypnout a dobít si energií.

Dlouho mně to leželo v hlavě a rozhodla jsem to zkusit na manžela, k svátku jsem mu koupila kovovou klícku s dvěma kroužky 45 a 50mm, aby mu určitě padla, takovou, která není kvůli hygieně potřeba sundávat. Dala jsem mu dárek až večer v posteli a když to rozbalil, tak se začal smát, a co s tím má jako dělat, ale já že mu to zkusím nasadit. Musela jsem mu penis namazat lubrikantem, který jsem měla v nočním stolku a používala jsem ho stejně do dlaně, jako když chtěl výjimečně manžel sex, jak tomu říkal on, jenom mu postavit penis a pak zasunout a za pár minut po všem. Kroužek 45mm jsem mu nasadila přes varlata a potom protáhla penis kroužkem, jak jsem to viděla na videu a zkusila jsem prostrčit malíček pod kroužkem, kde prošel bez problémů, kroužek mohl být i menší, někde jsem četla, že to souvisí s velikostí penisu, tak to potom je pravda, manžel má opravdu malý penis lol a potom mu nasadila klícku a nakonec integrovaný zámeček, oba klíčky jsem si nechala, aby se nemohl sám odemknout a začala jsem si s jeho zamčeným penisem hrát. Po chvilce hraní, mu pěkně vyplnil penis celou klícku, ale nemohl ven, manžel chtěl hned odemknout a sundat klícku, ale řekla jsem mu, že to musí vydržet, ať jde do sprchy a já jsem šla spát. K ránu ho vzbudila silná erekce a požadoval po mně opět odemknout, ale já ho místo toho poslala, ať jde do sprchy, že to přejde. Věděla jsem, že musím být nekompromisní, žádné odemykání, jinak není šance, tak jak to na webu píší. A usnula jsem.
Ráno byla sobota, měl opět erekci a chtěl hned odemknout, že si užijeme, myslel sex, že se bez předehry do mne jenom vystříká a orgasmus bude mít zase jenom on a já nic. Tak jsem mu řekla, že nejdříve chci já, ale pěkně pusou. Moc se nesnažil, ani to neuměl a já jsem žádného orgasmu nedosáhla, tak jsem mu řekla, že když já nic, tak on taky nic a šla jsem do sprchy. Byl na mě už rozzlobený a šel po mně do sprchy. Zůstal celý den zamčený, ale byl to stejný den, jako každý jiný. Večer chtěl zase odemknout a sex jako ráno, já jsem mu řekla, že je na řadě pořád on a tak mě konečně po velmi dlouhé době orálně uspokojil, ale musela jsem ho rukama řídit a držet za hlavu, byla to dlouhá doba, než se mu to povedlo. Potom jsem ho odemkla a byl ve mně raz dva hotov. Ráno jsem mu řekla ať si zase nasadí klícku, on nechtěl, naléhala jsem, že mu udělám potom orál s výstřikem já, tak nakonec svolil a tak to vlastně začalo. smile

Další den mě sám od sebe večer začal lízat, ale já jsem ho nechala zamčeného, i když chtěl zase do mě a že jsem na řadě já. Řekla jsem mu, že to musí vydržet týden a tak jsem si užívala celý týden jeho orální pozornosti, kterou mně předtím nedopřával. smile Tento první krok na nové cestě byl splněn.

Moc se mně to líbilo a za týden o víkendu jsem manžela večer v posteli odemkla a vzala jsem ho do koupelny, abych mu oholila všechny jeho chlupy, aby mu klícka později lepší seděla. Penis mu po celou dobu stál jako kámen, tak jsem mu ho hezky promasírovala a vrátili jsme se do postele, kde mě nejdříve orálně uspokojil a potom tedy já jeho, byl hotový snad do minuty a ležel vyčerpán, na nic jsem nečekala a namazala si lubrikant do dlaně a hned mu nasadila kroužek a protáhla ještě ulepený penis od semene a zacvakla klícku, byl proti, že ji už nechce, ale nestihl nic, musela jsem jít znovu do sprchy, i když jsem se utřela kapesníčkem, nechtěla jsem zůstat ulepená, protože mě postříkal dávkou obličej, jak jsem jeho penis rychle vytáhla z pusy, když začal stříkat. Já sperma nemám ráda, alespoň mně vůbec od manžela nechutná, tak ho samozřejmě nepolykám, on potom přišel za mnou taky se opláchnout.
Tak to probíhalo další týdny, jen už jsem mu ho nekouřila, ale stříkal do mě. Odemykání jsem prodlužovala, jednou za dva týdny a nakonec jednou za měsíc. smile Prožívala jsem hezké orální orgasmy a manžel se velmi v orálním sexu zdokonalil, ale hodně mě chybělo šukání s milencem, který ho má mnohem většího než manžel a hlavně velkou výdrž. Manžel po orgasmu nemá chuť na další milování, tudíž je nejlepší, když zůstane zamčený pěkně v klícce, aby byl pořádně nadržený a při sexu používal jenom pusu, jazyk a prsty. Dlouhodobě zamčený manžel se ke mně začal chovat velmi hezky, žádný hádky a tím že byl zamčený a nemohl se hlavně ani sám uspokojit masturbací, byl velmi nadržený a tím už mně plně v sexu oddaný. Jsem totiž jediná, kdo mu může osvobodit penis a dopřát orgasmus. big_smile
Věděla jsem, že se musím snažit, pokud chci, aby mně manžel povolil milence, a i když se mně tohle ze začátku nelíbilo, tak je to nutné opravdu zkoušet! Nakonec to přece za krásný vztah tří lidí stojí. Musela jsem se překonat a přejít na druhý krok.

Když jsem přišla ve všední den z práce, manžel už byl doma, odskočila jsem si jako vždy na malou, ale potom místo do sprchy jsem zamířila k manželovi a nechala se hezky lízat nadrženým manželem, hezky mně nejdříve mazlil prsa a potom lízal, někdy když jsem ho nechala až k orgasmu, teprve potom jsem šla i s manželem do sprchy. Manželovi se to líbilo, prý mu voním vždy a netřeba se tedy bát, že by dlouhodobě zamčený a nadržený manžel nechtěl lízat, to se vám nestane. Chce to překonat hlavně sebe sama, hlavně ten stud :oops: a vůbec nebát se! Užívám si to takto, když to jde a orgasmus mám dokonce i lepší, než hned vymydlená po sprše. smile Manžel si okamžitě zamiloval moji přirozenou vůni.

Jako třetí a poslední krok byla na řadě sprcha spojená s ochutnáním. Nijak se mně to nelíbilo, ale po pár skleničkách vína, už mně to tolik nevadilo, ovšem věděla jsem, že je to velmi důležitý třetí krok, pokud chci mít povoleného milence, tak jsem se překonala a zavolala manžela večer do sprchy, aby zamknul dveře a umyl mně záda, mezitím jsem si hrála s jeho penisem v klícce, a když byl hodně vzrušený, tak jsem mu řekla, že chci, aby mě ochutnal, byl už zase tak nadržený, že si kleknul mezi mé nohy a začal mě lízat, chytla jsem ho dlaněmi za tváře a odstrčila, potom jsem mu zašeptala, takhle to nemyslím miláčku, pěkně otevři pusu a čekej, moc mně to nešlo a trvalo to, ale trošku jsem mu načurala na obličej i do pusy a potom jsem se nechala hezky lízat a po osprchování nás obou jsem se nechala už orálně uspokojit v posteli. smile
Ráno byla sobota, tak jsem si se zamčeným penisem hrála a potom jsem s nadrženým manželem šla opět do sprchy a oba jsme se svlékli. Řekla jsem mu, že mě ještě neochutnal, vůbec přeci nic nepil, tak ať se více snaží, vždyť vidí, jak to mám ráda, (což byla lež) a chce mě přeci uspokojit. Manžel odpověděl, že mu to nechutná, ale že se bude snažit, aby mě uspokojil. Manželovi jsem řekla, ať si lehne hlavou do sprchy a otevře hodně pusu a já už jsem to nemohla vydržet, jak jsem potřebovala na malou, tak jsem si nad něj ve sprše dřepla a hned jsem mu to pustila na obličej a do pusy, žádné čekání jako když to bylo poprvé, šlo mně to hned a bylo toho hodně, mířila jsem mu do pusy a manžel konečně i trošku vypil a já jsem šeptala víc miláčku víc a dělala, že se mně to moc líbí. Bylo vidět, že mu to vůbec nechutná a já jsem mu pošeptala, ať mě ještě olíže prcku, potom jsem si stoupla a manžel vstal s celou hlavou mokrou a hned si vodou ze sprchy vyplachoval pusu. smile až skončil já se osprchovala a potom manžel, mezitím jsem mu promnula rukou klícku a řekla mu, miláčku moc se mně to líbilo a bylo vidět, že si se snažil, děkuji ti. Byl na sebe pyšný. big_smile

Manželovi to vůbec nechutnalo, ale to je právě ta zásadní věc, že nadržený manžel udělá pro mě všechno i to, co mu je nepříjemný! Důležité je tohle s manželem opakovaně potrénovat! Mně se to také nelíbilo, ale předstírala jsem, že mě to vzrušuje. A o to tady jde, manžel se musí naučit splnit i to co se mu nelíbí. smile Mimo jiné, od zdravé ženy je to pro muže velmi prospěšné, proti vypadávání vlasů a není to nic nehygienického, stačí překonat ten začátek, u mě to byl samozřejmě stud. :oops:

Věděla jsem, že už pro mě udělá snad všechno a tak za pár týdnů jsem se zeptala manžela, zrovna když jsem si hrála zase s jeho zamčeným penisem, smile miláčku můžu si pořídit milence? Protože chci v sobě cítit penis. Vykulil oči :shock: a řekl, ať ho odemknu, že to není problém, ale já oponovala, že opět o mě ztratí zájem a navíc je hotov za 2 minuty a já z toho nemám nic. Přece mě chce mít doma spokojenou. smile
Proběhlo vyměňování názorů a nakonec jsme se domluvili, že si mohu tedy milence najít. big_smile Za dva týdny jsem si už psala i telefonovala s milencem před manželem. Já jsem na oplátku manželovi zrušila třetí bod a víkendové ranní pití mého zlatého pramenu ve sprše, už od té doby neproběhlo. lol

Domluvila jsem si s milencem schůzku, manžel čekal doma a já vyrazila. Kecala jsem s milencem asi hodinu a v přírodě proběhla jedna rychlovka, řekla jsem mu, že je manžel déle v práci a já mám už volno. Po příchodu domů jsem hned šla do ložnice za manželem, ten ležel na posteli, už byl večer a byl takový zamračený sad , sundala jsem si šatičky a lehla si vedle manžela jen v kalhotkách a podprsence. Otočila jsem se k manželovi a dala mu velkou pusu a pošeptala mu, miláčku jsi ten nejlepší manžel a moc tě miluji. Manžel konečně trochu roztál smile a tak jsem mu začala povídat, jak mě milenec pěkně ošukal svým velkým penisem a že ve mně jezdil hezky dlouho, že už jsem to já nemohla vydržet a nakonec mě i vystříkal naostro a jak jsem z milence unešená, což byla pravda a zářila jsem jak princezna. big_smile Věděla jsem z webu, že by to mohlo manžela, který je dlouhodobě uzamčen vzrušit a opravdu to zabralo, manžel byl tak vzrušený, že mě rozepnul podprsenku a začal líbat prsa a potom mně rukou zajel pod kalhotky a snažil se mi je stáhnout, musela jsem se nadzvednout aby mohl stáhnout ještě moje vlhké kalhotky, ale prcinu jsem měla už suchou a tak mně manžel začal velmi zlehka lízat poštěváček, nejdříve jsem měla "divný pocit" :oops: ale po chvilce mě to vzrušilo a když jsem byla už úplně vzrušená a už jsem potřebovala dosáhnout orgasmu, tak jsem mu rukou celá vzrušená silněji přitiskla hlavu na moji prcinu, aby se více snažil a tak potom začal lízat už vášnivě, stejně jako obvykle, až nakonec jsem zažila opravdu silný orgasmus. smile Zůstala jsem ležet a nejdříve jsem se manželovi omluvila, že jsem mu celým vzrušením držela hlavu, ale manžel řekl, že to bylo nakonec v pohodě, že to čekal hrozný, proto lízal jen lehce poštěváček, ale že ani při vášnivém lízání se nic nestalo, pouze to bylo jenom trochu jiné, ale pořád jsem to byla já, smile že milencovo semeno bylo už pryč v kalhotkách. Manžela jsem odemkla a penis se mu hned postavil a jak ho do mě zasunul, tak byl hotov snad za minutu. Tak jsem jezdila za milencem opakovaně a manžel, i když nebyl ani doma, mě vždy pustil, jenom jsem mu to zavolala, ale když byl doma, tak jsem se po příchodu od milence nechávala orálně uspokojit a říkala jsem manželovi, jak je milenec super a že mám naprosto skvělého manžela, že mě ho dovolil, že ho moc miluji a potom jsme vždy souložili, ale později už čím dál méně jsem manžela odemykala a souložit nemohl. Milenci bylo brzo divné, že najednou mě manžel nehlídá, tak jsem mu řekla, že to mám od manžela povoleno a byl mile překvapen. Naše schůzky bohužel stejně byli a jsou málo četné, tak 1-5 za měsíc, protože milenec je ženatý a nemá moc volného času.

Později jsme to zkusili společně všichni tři. Poprvé jsme byli všichni společně na večeři v restauraci a po nějaké té sklence vína co jsem vypila s milencem, manžel řídil, tak nepil, že to teda vyzkoušíme. smile V pronajatém apartmánu mě milenec úplně svlékl a já jeho a namířily jsme si to spolu do sprchy, manžel se svlékl sám a nechal si boxerky, já jsem šla s milencem do manželské postele a manžel do sprchy. Já jsem se s milencem mazlila a milenec mně líbal prsa. Když přišel manžel, milenec u mě klečel na posteli a já milence lehce v leže kouřila, milenec už byl vzrušený a tak mně ho vyndal z pusy a chtěl asi už zasunout, tak si stoupnul na postel, ale já se penisu milence nemohla nabažit, penis měl tak velký a moc mně chutnal, tak jsem rychle vstala a klekla jsem si před milence a dala si zpět jeho penis do pusy a začala ho více sát a strkat hlouběji do pusy, milenec mě chytil za hlavu a začal lehce přirážet, manžel jenom koukal na velký penis mého milence, jak jeho velká část mizí v mé puse, až se sním občas i přidusím, protože ho celý do pusy dát nezvládnu a hloubku zasunutí si jistím rukama, po chvíli to manžel už nevydržel a vlezl si pode mě a začal mě lízat už mokrou prcinu, jak jsem byla z toho kouření milencova penisu nadržená, manžel mě vášnivě lízal a přitom koukal, jak mizí milencův penis v mé puse, milenec začal přirážet silněji a já jsem mu musela penis chytit silněji a po chvíli jsem ucítila v puse první výstřik a další a další a další, měla jsem plnou pusu, a teklo mně to z pusy ven, ale velkou dávku jsem spolkla, protože od milence to bylo boží a moc mně to chutnalo. Během chvilky, při které jsem ještě měla pořád penis v puse, jsem měla orgasmus i já. Musela jsem si lehnout a milenec si lehnul vedle mě, manžel vstal a podíval se na mě, jak mám upatlanou ještě pusu i prsa od milencovi dávky big_smile a chtěl po mně klíček a souložit jako doma, tak jsem manželovi řekla: miláčku, dnes přece patřím milenci a žádné odemykání nebude, pak jsem si utřela pusu i prsa kapesníčkem a podala ho manželovi, ať ho vyhodí do koše. Manžel kapesník vzal, odnesl ho do koše a přišel si lehnout ke mně z druhé strany, tak já ležela uprostřed mezi nimi.
Milenec se zeptal, o jakém odemykání jsem to mluvila, a když jsem mu řekla, že manžela držím v klícce, že souložit bez odemknutí nemůže, tak byl velmi mile překvapen a manželovi jsem řekla, ať si stoupne a jde svůj uzamčený ocásek ukázat, ale moc se mu nechtělo sundat boxerky, jak mu sluší klícka, ale nakonec to udělal. big_smile Oba dva si dosud mysleli, že to bude moje trojka, že je chci oba dva najednou. Což byla pravda, ale ne jak si to představovali zřejmě oni. lol Potom milenec co si už trošku odpočinul, mně ho dal znovu do pusy, abych mu ho postavila a pak si mě otočil zezadu a zasunul penis do mé prciny, která byla ještě trochu vlhká, manželovi jsem řekla, ať si vleze pode mě a jde mě lízat, abych byla více, musel si nejdříve podložit hlavu velkým polštářem, aby dostal pusou na moji prcku a potom mě začal lízat poštěváček a milenec začal přirážet, bylo to pro mě něco nového a úžasného a manžela jsem chytla rukou za klícku, jelikož jsem byla opřená o lokty, po čase jsem dosáhla další, ale velmi silný orgasmus, až se mně rozklepaly nohy, ale milenec mě držel za boky a dál přirážel, dokud se neudělal on, potom ze mě vytáhl svůj penis a pustil mě, ale jak mě pustil, tak se mně hned rozjely nohy více od sebe a já dosedla celou prcinou manželovi na obličej a pusu, milenec padl vedle mě v posteli a manžel mě lízal dál už celou mokrou prcku, když jsem se za chvíli pustila jeho klícky, měla jsem celou dlaň od jeho nadílky. Musela jsem si lehnout na záda a odpočívat. Manžel když se zvednul, tak měl celý obličej mokrý, jak na něj z mé prciny pršely naše smíchané orgasmy. big_smile Odešel hned do sprchy a pak si lehnul vedle mě a dal mi pusu na tvář. Byl to jeho první uzamčený orgasmus, jak jsem ho při tom držela za klícku. smile Potom po společné sprše já s milencem, jsme se museli bohužel rozloučit a milenec musel odjet a já s manželem se potom ještě mazlila v posteli a říkala jsem mu jak je nejlepší manžel, a povídali si, až jsme usnuli a spali až do rána. Ráno mě manžel udělal hezky orál a já potom udělala snídani lol a odjeli jsme domů.

Ze začátku si manžel musel na mého milence zvykat a bez klícky na penisu by nás dříve asi rovnou oba zabil. Manžel i milenec jsou samozřejmě pouze hetero, a manžel dříve bez klícky byl v sexu dominantní a dělal jenom to, co on chtěl.

Dnes je manžel naprosto spokojen, líbí se mu mě uspokojovat hlavně orálně, což dříve nedělal vůbec, penisem už nesmí, protože milenec to nechce, ani už já to nechci. Na uspokojování má přeci manžel jazyk a pusu a umí to velmi dobře, případně má prsty a na šukání mám milencův penis, který je mnohem lepší. Penisem může jenom milenec. Manžel má radost, když mě vidí, jak jsem uspokojená a doslova zářím, proto je za milence rád i manžel a navíc se naučil mít taky sám z toho uspokojení a tak se na mého milence už těší, možná jenom malinko méně jako já. smile Já se zase starám o manžela více jinak, vařím mu co má rád a i cokoliv jiného, jenom ten jeho penis musí zůstat uzamčen, aby nám všem třem tento nádherný vztah vydržel.
Pokud to jde, scházíme se rovnou ve třech, milenec je už i kamarád manžela a tak kecají spolu a občas se nám povede i výlet, kde se nasmějeme spolu všichni tři.
Pokud máme sex, tak na mě s milencem třeba manžel jenom kouká a někdy mně dělá jenom řidiče, jak chce sám, nebo když chci já, hlavně se naprosto v pohodě domluvíme, ale většinou manžel chce, protože je to taky jeho uspokojení. Pokud se zapojí aktivně, tak nejdříve manžel mě líže a tím mě na velký penis milence připraví, zatím co já kouřím milence a nakonec po souloži s milencem, nebo i zároveň při souloži mě zezadu orálně uspokojuje a nakonec už i čistí celou moji prcinu a nedělá mu to už problém. lol Manžel z toho už mívá opravdu orgasmus s výstřikem, ale trvalo to, než se to tak naučil, aby měl taky svůj orgasmus.
Manželův uzamčený penis většinou jenom teče, když mě orálně uspokojuje a vidí, jak se mně to líbí doma, když mě uspokojuje bez milence, ale s milencem ve třech, když nás vidí souložit a vypomáhá mně, je mnohem více vzrušený. Manžel je pouze 100% hetero, ale pokud milenec už teď chce taky vyjímečně olízat, smile tak i když to manžela nejenom nevzrušuje, naopak mu to vadí, milenci to splní také, ví že je to hlavně test od milence, zda je náš vztah pořád OK. big_smile (nejhorší pro něj prý bylo, když musel po ránu, ve sprše zkoušet pít můj zlatý pramen a je rád že už to nechci a neděláme.) smile miluje mě vidět šťastnou a moc dobře ví, že když bude spokojen i milenec, tak se bude vracet častěji a tak budu spokojena a zářit já!

Manžel se naučil, že může mít orgasmus sám taky a nepotřebuje už na to odemykat ani svůj penis, ani ho už nemusím držet za klícku a na můj orgasmus mu stačí jenom pusa a jazyk, ale zároveň u toho mívá sám orgasmus i on a když mě orálně uspokojuje po milenci vystříkanou, ve 3, tak se naučil už milovat náš smíchaný společný orgasmus a má dokonce orgasmus mnohem pravděpodobnější, ale hlavně i potom zůstane pořád nadržený i po svém orgasmu a to je naprosto ideální. smile

Dříve jsem manžela občasně odemykala a souložili jsme spolu, ale teď už to není potřeba, a ani to není žádoucí, protože po odemčení a souloži, manželovi opadne vzrušení a nechce už zpět ani do klícky. Přece nechceme si pokazit nádherný fungující vztah ve třech. Jednou za dlouhou dobu manželovi taky udělám orál s výstřikem, ale hned mu potom zase penis zamknu. smile

Taky si hrajeme i na dálku, když nemůže milenec přijet, tak si s milencem voláme skoro přes WhatsApp, manžel mně líbá třeba u toho nožky a nebo mně na přání milence líže, kde mu řekne lol a milenec nás sleduje a kouká, zda manžel má pořád ocásek opravdu uzamčen v klícce a nepodvádíme.
Už mně milenec říkal o klíčky, že bude mít tak jedině jistotu a bude to pro všechny lepší, pak už bude moci pouze milenec manžela odemknout. Tak to už žádný orál ode mě mít asi manžel nebude. lol
Manžel se zatím zdráhá, ale stejně mu nic jiného nezbyde, než na to přistoupit. lol

Nemůžu mít ale lepšího manžela, velmi si manžela vážím a mám ho moc ráda a miluji milence, mám je ráda opravdu oba! big_smile  big_smile  big_smile

2

Re: monika40: Náš celý příběh

Moc hezky vám to klape.

3

Re: monika40: Náš celý příběh

Tak to je parádní... Předpokládám, že když je to v sekci vy a váš příběh tak pravdivé. Je to totiž skoro neuvěřitelné.

4

Re: monika40: Náš celý příběh

Velice pěkně se to četlo a dobře editováno na odstavce. Budu moc rád za pokračování

5

Re: monika40: Náš celý příběh

wau, super čtení

6

Re: monika40: Náš celý příběh

Vlhký sen pisatele.

7

Re: monika40: Náš celý příběh

Taky mi to prijde, jako reklama na netradicni vztahy. Ale cte se to hezky.

8

Re: monika40: Náš celý příběh

Kdepak, je to celé napsáno jak se stalo a začalo před více než rokem a stále je to hezké, akorát setkání v trojce jsem sepsala dohromady, i z pohledu toho co mně vyprávěl že viděl manžel, (já zrovna moc manžela nesledovala) aby to bylo taky erotické.

A to je celé, nehledám nikoho dalšího, jiného milence, nebo něco jiného. Manžel mně dovolil milence a to jediné jsem chtěla a mám. smile
 
Pokračování je už život...

P.S. Aktuálně manžel už je tak hodný, že možná nebude ani muset nosit klícku, ještě uvidíme.

Monika.

9

Re: monika40: Náš celý příběh

Moc krásné čtení. Kéž by bylo více , takhle šikovných Paní. Moc vám to přeji.