Téma: _anonym_: Jak jsme se spolu dostali k pásu
*nenechte se splést mužským jménem, jsem Petrova žena a nyní píšu z jeho profilu.
Zdravím, s manželem jsme se potkali dva roky zpátky, byl úžasný, pohledný a neskutečné pěkný (jemu bylo 26 mně 24). Vztah nám fungoval dokonale a to včetně sexu, samozdřejmě jako každý chlap tak i celkem často honil, to jsem ale tolerovala. Tolerovala jsem to do té doby dokud to nebylo i několikrát denně a díky tomu nezačal šidit i sex se mnou. Když jsem to s ním začala probírat, bylo mi řečeno že moje chyba to není, že ho masturbace pouze baví, ale že nechce aby to bylo na úkor mého uspokojení. Poprosila jsem ho tedy jestli by ji neomezil na minimum, manžel tedy slíbil že se o to pokusí, odešla jsem tedy s dobrým pocitem z toho že jsme to vyřešili takhle v klidu. Manžel opravdu masturbaci omezil, nějakou dobu nám to v sexu šlapalo skvěle, avšak po nějaké době to potěšení opět nebylo tak úžasné, neřešila jsem to ale potom jsem manžela nachytala dvakrát během dopoledne při masturbaci, v tu chvíli jsem pochopila že je pro něj důležitější než já a řekla jsem mu že buďto přestane nebo rozchod, odvětil mi že mu nejde přestat, tak jsem mu tedy řekla že pořídíme pás cudnosti a že jestli mě pořád miluje a jsem pro něj stále důležitější než masturbace tak si ho nasadí a bude ho kvůli mně nosit. Nakonec mi to teda po chvíli přemýšlení slíbil, i když z toho stokrát nadšený nebyl.
Pokud chcete pokračování jak manžel život v pásu nesl, tak napište jak se vám náš příběh líbil.