1

Téma: _anonym_: Jak jsme se spolu dostali k pásu

*nenechte se splést mužským jménem, jsem Petrova žena a nyní píšu z jeho profilu.
Zdravím, s manželem jsme se potkali dva roky zpátky, byl úžasný, pohledný a neskutečné pěkný (jemu bylo 26 mně 24). Vztah nám fungoval dokonale a to včetně sexu, samozdřejmě jako každý chlap tak i celkem často honil, to jsem ale tolerovala. Tolerovala jsem to do té doby dokud to nebylo i několikrát denně a díky tomu nezačal šidit i sex se mnou. Když jsem to s ním začala probírat, bylo mi řečeno že moje chyba to není, že ho masturbace pouze baví, ale že nechce aby to bylo na úkor mého uspokojení. Poprosila jsem ho tedy jestli by ji neomezil na minimum, manžel tedy slíbil že se o to pokusí, odešla jsem tedy s dobrým pocitem z toho že jsme to vyřešili takhle v klidu. Manžel opravdu masturbaci omezil, nějakou dobu nám to v sexu šlapalo skvěle, avšak po nějaké době to potěšení opět nebylo tak úžasné, neřešila jsem to ale potom jsem manžela nachytala dvakrát během dopoledne při masturbaci, v tu chvíli jsem pochopila že je pro něj důležitější než já a řekla jsem mu že buďto přestane nebo rozchod, odvětil mi že mu nejde přestat, tak jsem mu tedy řekla že pořídíme pás cudnosti a že jestli mě pořád miluje a jsem pro něj stále důležitější než masturbace tak si ho nasadí a bude ho kvůli mně nosit. Nakonec mi to teda po chvíli přemýšlení slíbil, i když z toho stokrát nadšený nebyl.

Pokud chcete pokračování jak manžel život v pásu nesl, tak napište jak se vám náš příběh líbil.

2

Re: _anonym_: Jak jsme se spolu dostali k pásu

Moc by mě to zajímalo.

3

Ahoj Taky by mně zajímalo jak se to u vás vyvine.. pro srovnání..  my jsme s Paní vyzkoušeli postup nastítněná zde v rubrice "články" = Mužský pás cudnosti - příručka pro ženy ) feministická pohádka atd.. no na začátku strašný ale dneska úžasný! Tak ať se vám daří ještě líp! ☺

4

Ahoj, no zajímá nás to neboj, tak prosím o pokračování :-)

5

Další den jsem tedy začala vybírat ideální pás pro manžela, měla jsem dvě podmínky, první byla aby byl na dlouhodobé nošení a druhá byla aby manželovi pasoval, to znamená že nesměl být ani moc velký ani moc široký. Po několika hodinách vybírání jsem se nakonec rozhodla pro naprosto obyčejný plastový cb6000.
Za několik dní zvonil pošťák, který mi předal manželovu budoucí klícku. Rozbalila jsem krabici, a v ní na mě vykoukla krabička, ve které se již nacházel samotný pás.
Po dvaceti minutách přišel manžel z nákupu, stále si ještě myslející že jsem si celou dobu dělala srandu. Tento pocit ho však přešel poté co se objevil v obýváku a já mu předala krabičku. Po vyzvání "otevři to, je tam pro tebe překvapení" krabičku rozevřel a jeho úsměv se najednou proměnil v strnulý zklamaný pohled, uvědomil si totiž že jsem to celou dobu myslela vážně a že bude mít kládu opravdu zamčenou v pásu, poprosila jsem ho o sundání kalhot a slipů, z těch vypadl jeho poměrně velký měkký penis.
Manžel se mě naposledy zeptal, jestli to opravdu myslím vážně a po mé odpovědi, která zněla "ano, můžeš si za to sám, nemáš honit" si na mé vyzvání stáhl předkožku a nasadil si první část pásu, která pevně obepínala jeho koule a kořen penisu, následně si nasadil samotnou klec, kam si sice s problémy ale úspěšně nacpal jeho penis, ten byl a stále je sevřený v pásu, kde nemá žádné zbylé místo.
Následně jsem vzala železný zámek a jeho péro jsem zamčela a klíč jsem si vzala k sobě. Manžel si začal ihned po zamčení stěžovat na sevření a pocení jeho klády, prý se těšil jak si ho po celém dni vyhoní. Manžel se zpočátku snažil pás sundat což po velmi krátké době pochopil že je nemožné. Nakonec mi však řekl že to pro náš vztah udělá.
Po chvíli se šel vysprchovat a potom také vyčůrat, to pro něj však bylo poněkud náročné a záchod byl po jeho potřebě naprosto mokrý, to však samozdřejmně uklidil a následně si šel lehnout a začala jeho naprosto první noc s pásem, která byla podle všeho kvůli nepohodlí bezesná.

*Pro další část našeho příběhu, opět napište, jak se vám pokračování líbilo a zda se vám zamlovala spíše první nebo tahle část.

6

no je pokračuj

7

Těším se na pokračování příběhu...

8

Vždy je zajímavé, přečíst si zkušenosti jiného páru.
Pokračujte, prosím!

9

moc se těším na pokračování :-)

10

Výborné čtení, určitě pokračuj. Budu se těšit na další pokračování.