Téma: passiondirt: já a Laura
Je nám 25 let. S Laurou jsem se poznal na vysoké škole. Je to krásná holka, která má ráda sport tak jako já a tak mě její postava přitahovala. Dříve jsem měl dva intimní vztahy, takže jsem věděl jak na ni. Samozřejmě, přeskočila mezi námi jiskra a stali jsme se - jak se říká :-) - kamarády s výhodami. O sex nebyla nouze. Stále jsem však měl pocit, že našemu vztahu něco chybí. Minulý měsíc jsem na internetu narazil na BDSM a zaujal mě pás cudnosti – konkrétně RZY Steel Metal Male Cock Cage. Probudila se ve mně silná touha nasadit si ho a být pod zámkem. Tak jsem ho objednal a za pár dní byl připraven k nasazení. Ale jak to říct Laure? Shodou náhod jsme si před dvěma týdny udělali společný večer – samozřejmě s pár drinkami - a ve slabé chvíli jsem pás cudnosti vytáhl z krabičky rovnou před Lauru. Nečekal jsem, že se i v ní objeví stejná touha jako ve mně. Tak jsem teď už 14 dní zamčený v této kovové kleci bez možnosti mít s Laurou sex. Ze dne na den jsem víc a víc nadržený a mám pocit, že moje koule explodují. Dříve jsme spolu šukali i dvakrát denně. Teď už jsem dva týdny necítil Laurinu krásnou a vlhkou kundičku. Aby toho nebylo málo, Laura koupila i pouta na ruce a nohy a celou noc spím spoutaný. A našli jsme si přitom i další fetiš zábavku o které napíšu snad příště :-)