1

Téma: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

Ahoj,
rád bych slyšel Vaše názory ohledně toho, jaká klícka z místní nabídky je podle Vás nejlepší na dlouhodobé nošení (typ/materiál).
Dneska se totiž do věčných lovišť odebral můj letitý UCB-8000 a partnerka by nejradši hned objednala nějaký nový:-) Chtěla by abych klec nosil opravdu dlouhodobě, jen s pravidelným sundáváním kvůli hygieně nebo dráždění.
Se zmíněným UCB8000 jsem měl ty problémy, že i když byl plastový, tak měl docela ostré hrany, které při delším nošení způsobovaly odřeniny kvůli kterým jsem musel klec nakonec odkládat.
Jako první mě tedy napadlo nyní pořídit klec silikonovou, ale trochu mě zarazila podstatně užší nabídka (tady na webu) než u plastových klecí. Navíc když jsem se díval třeba na plastový Captor nebo Aircage, tak se podle dostupných obrázků zdá, že mají hrany docela zaoblené, takže by nemusely způsobovat problémy jako můj starý UCB.
No jak jsem psal výše, budu moc rád za Vaše zkušenosti a postřehy ohledně dlouhodobého nošení, myslím že to dost pomůže s výběrem nové klece.

2

Re: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

U mě teď už dlouho vede na pohodlí a dlouhodobé nošení Cobra, v plastové verzi. Pro tebe by byla nejspíš velikost 3 nebo kdybyses cítil na menší klícku, tak velikost 2.

3

Re: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

Ahoj nemám zkušeností z různými modely ale už asi 4 roky mám odtud Captor kov a supr. Nosím trvale.

4

Re: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

Ahoj,
Určitě jdi do cobry! A rovnou do velikosti 2.
Já začal na Velikosti 3, pak se za měsíc koupila vel 2 a teď jsou ve velikosti 1.
Mám odpozorováno, že je lepší menší, jako ono se to nezdá, ale když ti tolik nestojí a nemá moc prostor je to lepší.
Ta dvojka je na odraz do začátku velice ideální a pak vždy můžes jít nahoru nebo dolů.
Z kovových by byl dobrý: Prisontrainer, Prisonbird2

5

Re: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

Ahoj. Za mě je na dlouhodobé nošení ideální kovová a co nejvíce otevřená klícka. Momentálně mám Prisonbird v kratší verzi. Menší nevýhoda (pro někoho to ale může být výhoda) je větší hmotnost i těch nejlehčích kovových klícek. To jsem teď čerstvě vyřešil elastickým řemínkem kolem pasu, který se jednoduše připne ke kroužku. Komfort je rázem úplně někde jinde a klícka mi tak vůbec nesjíždí.

Hodně lidí si tu chválí Cobru, která mi ale z důvodu většího zahnutí dolů, nevyhovuje.

6

Re: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

Ahoj, také mám cobru a vyhovuje mi. Je lehká, vůbec ji necítím.

7

Re: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

Potvrzuju, Cobra je nejlepší.

8

Re: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

Díky všem za názory. Zdá se, že Cobra vítězí na plné čáře:-) Taky jsem se na ni už díval, ale odrazovalo mě to množství "prutů" nebo jak to nazvat, ze kterých je zhotovena. Bál jsem se, že to je právě prostor pro ostré hrany, které můžou při dlouhém nošení vadit. Ale zkušenější očividně ví víc než já:-)
Ještě to proberu s partnerkou. Ona by totiž byla nejradši, aby byla klec růžová, a to jak jsem pochopil Cobra není. Ale myslím, že na základně provedené miniankety do ní půjdeme.
Takže díky!

9

Re: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

Já mám Colorbird 1 a jsem s ní hodně spokojený.

10

Re: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

@rákosák: Cobra může být i růžová, napiš mi na info@cudnost.cz

Jinak pro ostatní - Cobra může být ještě i bílá, červená a i jiné barvy jsou k sehnání, ale nejsem si jistý, jestli to je od těch "kvalitních" výrobců Cobry. Může to být barva celého toho plastového těla klícky nebo jen bílý plast obarvený na povrchu a to se vám časem barva začne omývat.

Takže první takové objednání bude bez záruky kvality, další info byste našli později tady někde na fóru.

11

Re: Výběr klícky pro dlouhodobé nošení

https://www.my-steel.de/untouchable-pre … uer-herren já nosím tento a je absolutně nemožné si sáhnout, natož abych mohl onanovat.