1

Téma: Příběh zrzavé Dominy

Zdravím. Chtěla bych se s vámi podělit o můj životní příběh. Cely život jsem byla submisívní ale po par nezdařilých vztazích sem se rozhodla ze mužům udělám ze života peklo. Začalo se mi líbit být dominantní. Ve všech vztazích to bylo tak ze me muž nedokázal uspokojit. Všichni měli malého kašpárka (kolem 15cm). Od té doby jsem hledala suby. Před dvoumi měsíci jsem našla někoho s kým si rozumím a je veliký sub. Všechno krásné klapalo do té doby než jsem vydělá jeho obrovské péro. Minimálně 23cm. Nevěřila jsem vlastním očím. Jak někdo s takovou kladou muže být sub. Problem byl ten ze sem mu řekla ze s nim nikdy nebudu spát a on souhlasil. Byl to totiž ještě panic. Nedalo se nic dělat zavřela jsem ho do klece kterou si sám koupil. Teď toho trochu lituji ze jsem zavřela takový krásný péro do klece. Ale nedá se nic dělat měly by být zavřeny všechny péra mužů. Myslím si ze by to bylo mnohem lepší. Co myslíte vy ?

2

Re: Příběh zrzavé Dominy

určitě, souhlasím.
na velikosti nezáleží, všechy můžeme zamknout!
můžeme nebo musíme?

panic v kleci, moc lákavá přdstava jen u nás už neproveditelná

3

Re: Příběh zrzavé Dominy

mladadomina: Na druhou stranu, čím dřív se naučí nosit klec, tím lépe. Vlastně muži, kteří mají to štěstí a jejich přítelkyně je drží/chtějí držet pod zámkem mají pak v životě o starost méně a vědí kde je jejich místo. Já to štěstí zatím nemám a přítelkyni to učím spíš já, tak časem třeba přebere iniciativu.

4

Re: Příběh zrzavé Dominy

mladadomina: Určitě musíme. Zavedla bych to od patnácti let. A klíčky by měla nějak hlavní domina. To je krásná představa.

Panic se dá vždy najít

5

Re: Příběh zrzavé Dominy

ZrzaváDomina: A co byste doporučila muži, který je ve vztahu kdy ho sice přítelkyně nezamyká, ale zároveň ji také nedokáže uspokojit?

6

Re: Příběh zrzavé Dominy

Zamknout do klece a klíč dat přítelkyni at sním naloží po svém

7

Re: Příběh zrzavé Dominy

Kéž by to bylo tak jednoduché. Když je člověk zamčený aspoň se od něj pak nic nečeká co se týče sexuální výkonnosti

8

Re: Příběh zrzavé Dominy

A copak je na tom těžkého

9

Re: Příběh zrzavé Dominy

A jak si užíváš moc nad jeho velkým penisem?

10

Re: Příběh zrzavé Dominy

Vit: užívám až moc. Furt mu připomínám ze bude panicem do konce života. A nejvíc me vzrušuje ta představa ze jeho dlouhé péro nikdo neochutná. Je navždy moje. I když mám nutkání nikdy ho nepustím.

11

Re: Příběh zrzavé Dominy

@ZrzaváDomina Súhlas aspoň by im trochu kleslo sebavedomie smile.

12

Re: Příběh zrzavé Dominy

Přesně tak. Nemám rada ty namachrované blbečky. Takhle by byli krásně pod zámkem. A odemykali by se jenom na děti.

13

Re: Příběh zrzavé Dominy

Jako muž musím říct názor, že muži by měli mít klece a jejich partnerky klíče. Bylo by to pro všechny lepší a jistě by to zlepšilo kvalitu vztahu. Nevidím důvod, proč bychom my muži, měli neustále masturbovat u porna a a nevěnovat se partnerkám. Takže jsem rád za všechny ženy co zamykaji a děkuji vám smile

14

Re: Příběh zrzavé Dominy

Souhlasím. Všechny péra by měly být v kleci. A jak jsem psala zavedla bych to od patnácti let. Ta představa je krásná

15

Re: Příběh zrzavé Dominy

Tak brzo by mě to asi štvalo, dneska mi je 3o a vím ,že klícka je správné řešení.

16

Re: Příběh zrzavé Dominy

Muži se vůbec neumí chovat. Ale když mají klícku tak jak jim to jde. Proto bych to zavedla. A není nic vzrušujícího než když mas nějaký pero v moci a navíc je to panic. Přála bych to všem dominám zažít je to krásný pocit

17

Re: Příběh zrzavé Dominy

Je pravda, že to chování se s klickou mění, ale stejně to nevydrzis a dáš mu.

18

Re: Příběh zrzavé Dominy

Bohužel dříve jsem to tak dělala ale co mám teď svého suba tak jsem začala být bi tak ze si prohraju s holkou nebo mu dam pripinak. Jeho pero bude na vždy zamčené

19

Re: Příběh zrzavé Dominy

Taky jsem vyznavač zamykání a ženské dominance.  Jak jsem pochopil, tak si užíváš sex s kamarádkou a se subem a jeho připínákem. Já jsem zastánce připínáků. Je to božský pocit uspokojovat svou Bohyni a udržet se v maximálním vzrušení bez úlevy. Vidět svou Bohyni v rozkoši a uspokojení a sám vnímat její rozkoš a nerušit se vlastním uspokojením. Moc všem doporučuji.

20

Re: Příběh zrzavé Dominy

Ano je to tak. Ale hrozně moc me láká to jeho velké péro. Nebýt toho slibu a toho ze je sub už bych ho cucala.

21

Re: Příběh zrzavé Dominy

Ahoj, krásne, že sa ti podarilo nájsť panica do klietky, prajem Vám obom aby sa Vám to páčilo a vydržalo Vám to smile

Máte spolu partnerský vzťah, alebo sa len hráte? A koľko máte cca rokov so subíkom? Som hlavne zvedavý, v akom veku bol v dnešnej dobe chlapec s 23cm stále panic big_smile

Ak sa rozprávame v rovine fantasy, tak je to veľmi pekná predstava, mať všetkých mužov zamknutých.
Kľúče by sa v takej spoloćnosti moc neriešili podľa mňa, skôr by boli jednorázové zámky, ktorých neporušenosť by sa kontrolovala námatkovo a až počas svadby by manželka mala možnosť vymeniť jednorázový zámok za zámok s kľúčikom, alebo ani nie ak by nepotrebovala... smile

Čo by ale robili gayovia v takej spoločnosti? Jeden by nenosil klietku? Alebo by proste ostali zamknutý doživotne po sobáši?

A nemyslíte, že by takáto spoločnosť mala nevyhnutne za následok, že v puberte by dievčatá sexuálne experimentovali s inými ženami, keďže s mužmi by to nešlo a tak by relatívne rýchlo muži prešli len do formy submisívnych "sluhov" pre spoočnosť? Hlavne keď beriem v úvahu, že by zrejme časom stále viac a viac žien volilo radšej umelú formu oplodnenia než pohlavný styk s mužom.

Dnes sú ženy, ktorým by penis chýbal a s vibrátorom to nie je "ono", ale ani tie by asi neboli časom, keďže by proste ten penis nikdy neskúsili a tak by im nechýbal... smile

Takáto vec by podľa mňa našu spoločnosť transformovala na viacerých rovinách ktoré si ani nevieme predstaviť big_smile

22

Re: Příběh zrzavé Dominy

@ZrzaváDomina Ahoj. Jsi Bohyně, tak si ho přivaž k posteli, sundej mu klícku a cumlej si ho jak chceš dlouho. Tím o panictví nepřejde. A pak sešvihat bičíkem a zpátky do klece. V 69 by jsi si to mohla moc užít. Dovést ho na pokraj a pak plácačkou přes koule, nechat trochu vystydnout a můžeš si takhle hrát do nekonečna.

23

Re: Příběh zrzavé Dominy

Zdravím. Po dlouhé době se zase něco většího stalo. Nedávno jsem jela autobusem a byl tam mladý par. A ten kluk byl na tu svoji holku takový nepříjemný. Bylo to velice dobře vidět a slečna co seděla za mnou řekla ze takový zmetek by měl dostat pas. V tu chvilku jsem se otočila a zeptala jestli se o to zajímá. Zajímá byla jsem úplně udivena byla to starší žena. Me osobně je kolem 20 a téhle ženě je kolmé 40 let. Začlo jsme se bavit až jsme se dostali k mému subikovi. Řekla sem je vše co jsem tu už napsala. Nevěřila mi ze má tak krásné péro. Tak jsme se dohodly ze přijde na návštěvu. Když dorazila subik to nevěděl. Byl nahy a uklízet být. Kdy ženu zahlédl okamžitě se mu nadzvedla klec. Ta žena byla opravdu přitažlivá. I me samotné se moc líbila. Řekla jsem subikovi at si lehne na postel ze paní chce vidět jeho pero. Poslech a lehl jsi na postel. Já ho poté pripoutala. Odemkla jsem klec a jeho penis začal nabývat. Začala jsem vlhnout. Paní stala vedle me a nevěřila svim očím. Já když ho znovu viděla začala sem být neuvěřitelně nadržená a paní to poznala. Zeptala se me jestli ho muže ochutnat souhlasila sem pod podmínkou ze nebude strikat. V tu chvilku ho začala cumlat. Přišlo mi to strašně hot. Tak sem paní sundala kalhoty i tanga co měla a začala sem ji krásné lizat nebyla proti. Skončilo to tak ze já i moje nová kamarádka jsem byli krásné udělané a ne jednou. A můj subik byl přiveden několikrát na hranu. Po tom všem sem ho zamkla do klece a od té doby má modré koule.

24

Re: Příběh zrzavé Dominy

Tak to zní doslova pohádkově :-) Jen tak dál.

25

Re: Příběh zrzavé Dominy

Dnes jsme ze subikem šli na procházku. Jsme na dovolené u more tak ze tu máme teplo. Měl jen plavky. Když jsme procházeli kolem pláže napadlo me ze se trochu namočíme. Když byl subik ve vodě prikazala sem mu aby si sundal plavky. Chudák si nevšiml ze jsme na nudaplaži. Bylo mu hodně trapně. A když sem si plavky sundala i já začala mu být klicka malá. Po chvilce co jsme byli ve vodě jsem si šla lehnout na pláž. Po chvilce za mnou přišel a byl úplně rudy. Někdo se asi stydí za klicku. Asi po hodině za mnou přišel nějaký chlap a začal mi vysvětlovat ze chce abych ho také zamkla. Bohužel nebyl Čech a anglicky umím špatně. Jooo kdyby to byl Čech tak bych si asi nechala říct. Rozhodla jsem se ze zamknu co nejvíce mužů. Oni jsi to zaslouží.