1

Téma: Cudnost ve vanilkovém vztahu

Tak jako mnozí z vás zde, i my s přítelkyní už delší dobu experimentujeme se zamykáním mojí chlouby. A jak to tak bývá, v podstatě s tím opakovaně začínáme a zase končíme. Scénář se opakuje v pravidelných rytmech, kdy to buď mě nebo přítelkyni nadchne a po pár dnech zase opustí, především ji, není tolik na experimentování v oblasti sexu, spíš na klasiku a dominancí moc neoplývá.
Nejde mi ani tak o dlouhodobé odpírání orgasmů, jako spíš o zpestření a odevzdání rozhodování o mém orgasmu na pár dní do jejích rukou, zároveň nás baví lehký exhibicionismus, takže když se zadaří dojde i na společnou návštěvu sauny v klícce, případně v létě nějaké dovolené v klícce.
Jak to máte vy, kteří jste v podobném vztahu vanilkového rázu? Zamykáte se sami a když si polovička poručí sex, zase se odemknete? Podle mě tak jako na všechno ve vztahu, musí být i na zamykání dva, ale jak toho dosáhnout? Budu rád za nějaké rady a doporučení, třeba se tu rozjede fajn diskuze.
Pěkný den!

2

Re: Cudnost ve vanilkovém vztahu

Ahoj těžko reagovat a radit ale my k pásu přišli náhodou a nevypadalo to na něco co by mělo trvat. Nebo se nějak vyvíjet prostě to byla pro nás hloupost kterou jsme nechápali. Ale to jen do chvíle než manželka chtěla abych jí to ukázal nasazené, no nechtěl jsem a přišlo mi to hloupé a nesmyslné ale po nasazení a pocitech které byli docela příjemné jsme si začali různě hrát a po 8 letech mám pás skoro trvale a nedokážu si představit život bez pásu.

3

U nás to začínalo i teď probíhá tak, že já řeknu svoji představu, Paní j tonu řekne co jí nevyhovuje a co by šlo. Pak se domluvíme jaké minimum každý očekáváme.
Zamykání a odemykání si řeším sám podle toho jak Paní řekne. Neptám se proč, neříkám že to chci jinak. Někdy je nejtěžší přijmout nezájem Paní než tresty. Přijmout to, že Paní prostě nemá náladu. Ona ví, ze chci být zamčený a její subik, ale musím si zasloužit aby se ke mě tak chovala. Nikdy si nebude vynucovat abych byl poslušný. Pokud tu "hru" hraju já tak ona taky. A ona dává pravidla jak. I když ne vždy mi vyhovují a chtěl bych aby byla více dominantní. Ona po mě taky nechce nic co je mi vysloveně proti srsti.
Tak snad jsem ti trochu pomohl jak se dá žít valkově-dominantní vztah.

4

No je to těžké, mě manželka zamkla ve středu 23.11. a jsem zamčený nonostop... orgasmus jsem neměl 19 dní, no a jak to pozoruji, tak vždy po 3 dnech v páse opadne ta prvotní nadrženost a žalud si zvykne na klec a nemám žádný stimul a sexu a nadrženosti, tak pak ztrácím zájem o sex úplně...
Musí být na to dva a nejlépé aby si tě jednou za 3 dny odemkla a pohrála si