Re: Jak jsem byl převychován na vzorného manžela
Pěkné vyprávění, jen tak dál...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Povídky » Jak jsem byl převychován na vzorného manžela
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pěkné vyprávění, jen tak dál...
Určitě pokračovat. Vyšetření, které podstoupil je suprové. Vše se mi líbí.
Určitě pokračovat. Vyšetření, které podstoupil je suprové. Vše se mi líbí. Takové vyšetření bych také rad podstoupil.
Díky za Vaše reakce.
Snad jen pro vysvětlení: mladší slečna Lenka měla odhadem určitě okolo 25 let. Evidentně se u paní Blanky teprve zaučovala, ale jak jsem poznal na vlastní kůži, talent měla opravdu velký. U Paní Blanky jsem odhadl věk okolo 30 let. Ale ve skutečnosti mohla být i o něco starší, možná těsně před 40. U krásné vysoké dámy, která navíc o sebe dbá, věk těžko odhadnout. Každopádně její zkušenost by tomuto věku spíše odpovídala.
Jinak tedy jsem rád, že se příběh (snad) líbí...
Opět super. Od čtení jsem se nemohl utrhnout. Dočetl jsem to na jeden zátah. Při čtění jsem měl klec plnou k prasknutí(nosím druhou nejmenší Cobru) a byl jsem úplně mokrý. Tohle zažít je také mím snem. Obě slečny nebo paní jsou opravdu zkušené a moc šikovné. Ta prohlídka byla opravdu super. Určitě bych se nechal taky vyšetřit.
Moc hezky to píšeš.
Nádhera!
Jak jsem byl převychován na vzorného manžela – díl třináctý
Ani jsem se nenadál a ocitli jsme se v krásné, teplé místnosti, kde si mě Paní Blanka konečně sejmula z ramene a položila zpět na zem. Ani jsem se nestačil rychle zorientovat, kde jsem. Jen jsem vytušil, že místnost je poněkud nestandardně zařízená. Mimo jiné jsem jen tak letmo zaznamenal pohodlná křesla a různé předměty na stolech. Obě dámy si stouply ke mně a vzaly si mě mezi sebe. Připadal jsem si mezi nimi strašně poníženě, uvědomoval jsem si, že jim výškově sahám stěží po ramena. Dámy si toho byly velmi dobře vědomy. Hladily mě po vlasech, tiskly se ke mně a bavily se svojí výškovou převahou, přičemž důkladně sledovaly moje reakce a kontrolovaly můj penis, jestli zůstává v klidové poloze. Naštěstí jsem se dokázal udržet, za což mě pochválily. Moje ponížení však bylo velké.
Až si se mnou takto na začátek pohrály, pohladily mě po tváři a Paní Blanka řekla: „Vítáme tě v našem domě. První krok k tvé převýchově spočívá v tom, aby sis uvědomil, kde jsi a proč jsme si tě dnes vzaly na starost. Začneme tedy první lekcí. Takovou vstupní, řekněme uvítací. Neboj, není to nic nepříjemného. Je to jen takové důkladné seznámení se nového samečka se svými vychovatelkami, abys nás blíže poznal. Po této lekci si rozhodně uvědomíš, jaké je zde tvoje místo.“ pronesla uvítací řeč Paní Blanka, přičemž pomalu přistoupila ke mně. Uvědomoval jsem si, jak je vysoká oproti mně, což ve mně budilo respekt k ní a cítil jsem se trapně stát takto před ní nahý a bosý. Přišla až ke mně a přikázala: „Klekni si!“ Udělal jsem, co chtěla. Asi jsem se podíval poněkud tázavě, protože hned se mě snažila uklidnit: „To zvládneš, určitě to nebudeš dělat poprvé!“ usmál se, stáhla si kalhotky a prsty jedné ruky si rozevřela pičku. Krátce jsem jen zahlédl její klitoris. Byl docela veliký. Druhou rukou mě chytla zezadu za hlavu, přitiskla mi ji mezi své nohy a nasměrovala mi moje ústa přesně na svůj močový otvor. Mírně mi hlavu přitiskla k sobě. Přesně jen tolik, abych svými rty obejmul a utěsnil močovou dírku. Rozhodně to nedělala poprvé. Nasměrovala si mě k otvoru tak dokonale, že v žádném případě nemohla ukápnout ani kapka vedle. Pocítil jsem, jak pomalu, rytmicky začalo okolí močové trubice pulsovat. Dírka se jí vždy trochu vydula a pak zase jako by zmizela v útrobách pičky. V rytmu těchto stahů se dírka vždy dotkla mého jazyka. Po několika stazích jsem ucítil na jazyku první kapky s příchutí moči. Paní vychovatelka lehce vzdychla. Stahy mírně povolily a jejich rytmus se zpomalil. Bylo jasné, že již uvolnila sevření močového měchýře. Každou chvíli jsem očekával přísun tekutiny. První výstřik byl poněkud silnější. Trochu jsem s sebou cuknul, ale Paní Blanka si mě držela pevně přitisknutého. Instinktivně jsem polknul. Další stříknutí již nebylo tak silné, spíše to byl takový plynulý přítok moči s již menšími, mírnějšími stahy. Naštěstí se mi dařilo postupně veškerou tekutinu polykat. Nebylo toho moc. Pramínek moči ještě po několika malých stazích a vydutí močového otvoru postupně ustal. „Očistit, ať ti nic neukápne!“ přikázala paní Blanka. Přestože si mě stále držela přitisknutého k močovému otvoru, trochu povolila sevření, abych mohl příkaz vykonat. Tím mi umožnila jazykem očistit veškerou uniklou moč. Důkladně jsem jazykem ještě očistil celou její pičku. Teprve pak mi pustila hlavu. „Teď si tě vezme Paní Lenka!“
Stále jsem klečel před dámami a v ústech jsem měl stále tu zvláštní nakyslou chuť. Paní Lenka ke mně přistoupila a rukou mi podepřela bradu, abych se na ni mohl podívat. „Teď už víš, co tě čeká. Tak se pěkně nachystej. Na uvítanou toho do tebe pustím jen trochu, jen abys mě ochutnal. Ale jestli nebudeš pořádně držet, dám ti všechno, co ve mně je. A to budeš mít problém všechno spolykat. Kdyby ti něco uniklo vedle, to bych si to pak s tebou vyřídila jinak. A věř mi, že výprask si umím užít!“ usmála se Paní Lenka. „Ano, budu se snažit!“ odpověděl jsem poníženě a hlavu jsem přiblížil k jejímu rozkroku. Opět si mě rukou přitiskla k sobě, stejně, jako Paní Blanka. Ucítil jsem vůni její pičky. Chutnala sice trochu jinak než pička Paní Blanky, ale i tak to byla vůně i chuť velmi příjemná. Navíc ji měla oproti Paní Blance vyholenou úplně do hladka. Ještě, než jsem se stačil ústy zcela přitisknout přesně k jejímu močovému otvoru, pocítil jsem, že již několik kapek jí dopředu ukáplo. Naštěstí jsem vše stihnul otřít jazykem. Asi jsem se jím přitom dotknul jejího klitorisu, což jsem poznal mírným povzdechnutím Paní Lenky. Vzápětí jsem však dostal mírnou facku: „Tohle ti nikdo nedovolil! Ty nevíš, co máš udělat?“ obořila se na mě Paní Lenka. „Ano, prosím, jen přijmout Vaši moč,“ odpověděl jsme poníženě. „Tak se soustřeď na otvor, kudy ti ji dám a hezky drž! Nic jiného po tobě nechci!“ přikázala mi. Poslušně jsem opět natisknul rty přesně na výstup močové dírky tak, abych se vyhnul citlivým místům a čekal. Naprosto jasně jsem cítil, jak se Paní Lenka snaží uvolnit močové cesty, avšak trvalo jí to o poznání déle než Paní Blance. Náhle však vystříknul tak silný proud moči, že jsem nestačil vše zachytit a bohužel docela dost odteklo i na podlahu. „Vidím, že v tomto budeme výcvik ještě opakovat!“ prohlásila Paní Blanka, která vše důkladně sladovala a viděla můj neúspěch. Mezitím jsem na rtech pocítil, jak Paní Lenka opět mírně zatlačila, protože se mi ústí močové trubice zlehka vsunulo do úst. Paní Lenka poté ještě jednou mírně zatlačila, načež následoval ještě jeden docela mohutný výstřik moči. Tentokrát jí však už nebylo tak moc, což jsem byl schopen vzít do úst a vše polknout. Zaslechnul jsem její lehké povzdechnutí po uvolnění. „No vidíš, už je to lepší. Šikovný!“ pochválila mě Paní Lenka a uvolnila mi hlavu. „Takže tohle si ale ještě párkrát zopakujeme, aby ses v tom řádně zdokonalil.“ konstatovala suše Paní Blanka. Klečel jsem před oběma dámami nahý, s trochu pomočeným obličejem a řádně ponížený. Touto lekcí mě obě dámy dokonale pasovaly do podřízené pozice vůči nim. Bylo mi jasné, kdo zde vládne. „Chutnaly jsme ti?“ zeptala se pobaveně Paní Blanka. „Ano, Paní, děkuji. Vím, jaké tu mám místo,“ odpověděl jsem se sklopenou hlavou. „To je dobře. Uvidíš, že nás ještě sám, dobrovolně, několikrát požádáš o zopakování. Neboj, dáme ti napít, až budeš mít potřebu! A budeš si moci i vybrat, od které z nás to budeš chtít přijmout. Anebo od té, která ti chutnala víc,“ přidala se Paní Lenka.
„Tak a teď se půjdeme řádně umýt, ať můžeme pokračovat dále! Leni, vezmeš si ho sama na starost?“ zeptala se Paní vychovatelka Paní Lenky. „Jasně, udělám mu to sama, to není problém! Bude se mu to líbit! Že ano, samečku?“ mrkla na mě. Jen jsem bez řečí sklopil oči.
Vstoupili jsme do koupelny. Hned při prvním pohledu bylo vidět, že místnost je k podobným účelům opět zařízená. Ohromný sprchový kout s jakousi upravenou stoličkou. Stála uprostřed něj, na vyvýšených nohách, s popruhem s přezkou a byla netypicky hodně hluboce tvarovaná. V jejím dně se nacházel velký otvor. Na dně sprchového koutu jsem si všiml velkého odtokového otvoru. Namísto klasické sprchy byl na konci hadice našroubovaný dlouhý kovový válec s otvory po stranách. Věděl jsem, že se bohužel jedná o anální sprchu.
„Sedni si do sedačky!“ vyzvala mě Paní Lenka. Nešlo to úplně lehce. Vyšplhal jsem se na ni. Jakmile jsem se pokusil usednout, což šlo poměrně obtížně, zapadnul jsem do sedačky nad očekávání hodně hluboko. Nohy a kolena jsem měl hodně zvednuté, blízko k bradě a zadek v ní hluboko utopený, usazený přímo na otvoru v její spodní části. Paní Lenka vzala popruh s přezkou a pevně mě k sedačce připoutala. Bal jsem v sedačce sevřený, kolena přikrčené k tělu a zadek díky otvoru v sedačce absolutně přístupný. Paní Lenka si mě i se sedačkou přisunula k sobě, přímo nad odtokový otvor sprchového koutu. „Neboj, jen si tě trochu umyjeme. Bude ti to sice trochu nepříjemné, ale udělám ti to tak, aby tě to bolelo co nejméně a aby s tebou byla Paní vychovatelka spokojená, ano?“ řekla a stoupla si těsně přede mě. Předklonila se a rukama mě objala z obou stran okolo těla až k zadku. Její prsa jsem měl přímo před obličejem, málem jsem se jich dotknul. „Nono, copak, neumíš se ovládat?“ okřikla mě Paní Lenka „Jsi tu na převýchově, a ne aby ses tu vzrušoval!“ uzemnila mě. Mezitím mi rukou krátce namázla zadek gelem. Prsty jedné ruky nahmatala konečník a roztáhla dírku. Poté bez mi okolků druhou rukou zasunula jedním tahem celou anální sprchu do zadku. Hlasitě jsem zasténal. „Ale no tak, hezky ti to tam zajelo. Ty naděláš!“ ohodnotila můj výkřik Paní Lenka. Pak se přesunula vedle mě a pustila vodu, která začala do mě proudit. Byl to zvláštní pocit. Překvapením jsem zase vykřiknul. Vzápětí jsem od Paní Lenky obdržel facku. „Ticho!“ okřikla mě. Voda do mě proudila dál, přebytečná odtékala zase ven. Rukou mi přidržovala sprchu v zadku zasunutou co nejhlouběji. Nevěděl jsem, jestli jsem se během té doby nepomočil, nepokálel, nebo co se vlastně se mnou děje. Jen jsem cítil nepopsatelný pocit tam dole a současně strašný stud v této ponižující pozici před krásnou Paní Lenkou. Vždy po chvíli mi vysunula sprchu ven, abych mohl na její příkaz „Zatlač!“ vytlačit přebytečnou vodu z análu, načež ihned poté mi ji opět zasunula dovnitř až nadoraz. Bolelo to, pálilo to. Místy jsem se neudržel a vykřikl, načež ihned následovala další facka a další hrubý zásun sprchy do zadku. Konečně proud vody ustal. Nevím, jak dlouho ze mě ještě vycházely zbytky vody. Až jsem si pak uvědomil, že mě Paní Lenka dole vysušila ručníkem, a to i v zadku zasunutím jeho cípu prstem hluboko dovnitř, což docela pálilo. Odepla přezku, vzala mě docela bez problémů do náruče a vysadila z té hluboké sedačky ven., Postavila mě na podlahu. Stoupla si schválně těsně přede mě, nahého, v celé její výšce, abych se před ní opět cítil trapně. Prstem mi lehce pozvedla bradu, takže jsem musel zaklonit hlavu vzhůru, abych se na ni podíval. „To bylo křiku, že ano? Snad to nebylo tak strašné! Byla jsem na tebe hodná?“ zeptala se rádoby soucitně. „Ano, byla,“ zašeptal jsem. „A co poděkování?“ „Promiňte,“ hlesnul jsem a ihned jsem si kleknul a políbil nohu v lodičce. „No vidíš, že to jde. Teď půjdeme za Paní vychovatelkou, ať se před ní pochlubíš, jak jsi krásně umytý!“ zasmála se, objala mě kolem ramen a vyšli jsme z koupelny.
Spatřil jsem Paní Vychovatelku, jak sedí v pohodlném křesle. Mezitím, co jsem byl ve sprše, se Paní převlékla. Pohled na ni byl fascinující. Krátká přiléhavá sukně, silonové punčochy nad kolena, vyzývavé tričko s výstřihem, lodičky na vysokém podpatku. Když si vzápětí ještě stoupla, pohled na ni byl k nevydržení. Vysoká, nádherná, dlouhovlasá dáma.
„Co jsem to slyšela z té koupelny za křik?“ Zeptala se mě přísně. „Snad mi nechceš říct, že Paní Lenka by na tebe zlá?“ „Ne, Paní to rozhodně ne,“ sklopil jsem hlavu, „ale bolelo mě to a strašně jsem se styděl,“ doplnil jsem provinile. „Víš, co si za to zasloužíš?“ opáčila a významně si ukázala na své koleno. Tušil jsem, co bude. „Ano, Paní, vím, dostanu na zadek, že ano?“ řekl jsem třesoucím se hlasem. Paní se jen usmála a pokynula prstem, aby mi naznačila, že se mám přijít k ní. „Ne, prosím, nedělejte mi výprask! Výprask prosím, ne!“ zkusil jsem žadonit. Paní se opět jen usmála. „Tak křičet při převýchově, to ano, ale výprask ne? To by se tvojí Paní určitě nelíbilo! Tak šup, ať už jsi u mě! přikázala mi. Široce roztáhla nohy od sebe tak, že jsem dokonce lehce zahlédnul její pysky. Rukou si poklepala na koleno. „Tak, tady je tvoje místo! Hezky si klekni sem mezi nohy, ohni se a vystrč zadek!“ přikázala mi. Pomalu jsem se blížil, moc se mi nechtělo. Věděl jsem, že Paní bude přísná. „No tak, jestli budu čekat, tak ti přidám!“ doplnila přísným hlasem. Přišel jsem až k Paní, kleknul si a ohnul se jí přes koleno. Druhou nohou si mě pevně sevřela a přidržela. Bylo příjemné cítit její silonky pod sebou. Málem bych se vzrušil, jen kdybych nevěděl, co mě čeká. „Hlavu dolů! Děláš, jako bys nikdy nebyl trestán od Tvojí Paní! Ještě nikdy jsi to nezažil?“ zeptala se s podivem Paní Blanka. „Ano, Paní, už mockrát,“ hlesnul jsem. „Ale vždycky to moc bolelo,“ dodal jsem. „No vidíš, takže víš, co bude. Je to součást tvé převýchovy. Pokud něco uděláš chybně, budeš takto trestán. Tentokrát to bude jen lehce. Budu tě trestat jen rukou. Pokud se proviníš více, použijeme i těžší výprasky!“ oznámila mi Paní Blanka. „Ano, já vím, moje Paní mě trestá i řemenem. Moc to bolí, ale děkuji ji za to. Vím, že si za to můžu sám. Příště si to pak již pamatuji,“ řekl jsem směrem k zemi, protože jsem byl již stále ohnutý přes její koleno, hlavou dolů. „Je šikovný, že Leni?“ usmála se Paní Blanka na Paní Lenku. „Moc!“ usmála se paní Lenka a dřepla si k mé hlavě. „Neboj, Paní Blanka ti teď dá na holou, ale to zvládneš! Budu se na tebe při výprasku dívat. Ty se dívej se na mě a hezky drž!“ a rukou mi pozvedla bradu. Bylo mi v této ponižující pozici strašně trapně. „Budu na tebe zatím mírná!“ oznámila mi Paní vychovatelka a začala s výpraskem holou rukou. Vůbec to nebyl mírný výprask Paní si to viditelně užívala a věděla, jak má lisknout, aby to bylo účinné. Jedna rána za druhou, bylo jich nepočítaně. Strašně to štípalo. Snažil jsem se přitom dívat na Paní Lenku. Styděl jsem se, jak vidí, že po každé ráně se mi zkřivil obličej bolestí. Trochu jsem začal i slzet. Po několika ranách jsem to už nevydržel a musel jsem se rukama silně chytnout lýtka Paní Blanky, abych to snesl. Kopal bych i nohama, ale Paní Blanka si mě držela pevně. Asi jsem musel dost křičet, protože jsem místy zaslechl příkaz „Ticho!“. Ale nešlo jinak. Moje ruka mi nevědomky postupně sjela z lýtka až k jejímu chodidlu v lodičce, které jsem opět křečovitě sevřel. Konečně série liskanců na holou ustala. Měl jsem uslzené oči a zadek mě příšerně pálil. „Už se mě můžeš pustit, lekce skončila!“ zasmála se Paní vychovatelka, protože jsem stále silně svíral její chodidlo. Pomalu jsem se před oběma Paní sesunul na podlahu. „Nezapomněl jsi na něco?“ zeptala se mě Paní Blanka a významně se podívala na svoje chodidlo. „Promiňte, Paní, děkuji,“ zašeptal jsem. Uchopil jsem její nohu za lodičku, jednou rukou za špičku, druhou zespodu a políbil její nárt. „Tak je to v pořádku!“ usmála se Paní Blanka. „Jaká jsem na tebe byla?“ zeptala se se zájmem. „Paní, moc to bolelo. Prosím, už ne, budu se opravdu snažit!“ žadonil jsem. „Uvidíme. Ale držel jsi pěkně, musím tě pochválit!“ odpověděla, a ještě jednou mě pleskla po zadku. Bolestí jsem nadskočil, což způsobilo lehký úsměv na její tváři.
„Tak, než budeme pokračovat dále, podívám se, jak jsi dopadl ve sprše. Pojď ke mně!“ pokynula na mě Paní Blanka. Nechápavě a trochu vyděšeně jsem na ni krátce pohlédl. „No tak neboj, prostě se ti jenom podívám dovnitř tvého análu, jestli jsi dokonale čistý. To jsi ještě nezažil?“ jako by na oko se podivila. „Ne, Paní, to mi moje Paní ještě nedělala,“ odpověděl jsem a sklopil zraky. Mezitím jsem se došoural nahý k Paní Blance. Paní Lenka si mezitím přinesla židli a postavila si ji těsně přede mě. Pohodlně se usadila a vyzývavě si přede mnou přehodila nohu přes nohu.
Všimnul jsem si, že Paní Blanka mezitím přešla ke stolu s několika předměty a že drží v ruce něco dlouhého a stříbrně lesklého. „To neznáš?“ opět se podivila Paní Blanka. „Říká se tomu anální spekulum! výborná věcička na prohlídku tvého vnitřku!“ usmála se a stoupla si těsně za mě. Tušil jsem, že toto bude pro mě velká, ponižující lekce. „Tak, nejdřív se hezky předkloň!“ přikázala mi. Otočil jsem hlavu a pokorně na Paní pohlédl. „No tak, neslyšel jsi? Předklonit!“ zvýšila Paní Blanka trochu hlas. Nezbylo mi, než sklonit hlavu a ohnout se do hlubokého předklonu. Hlavu jsem měl v úrovni nohou Paní Lenky, která seděla těsně přede mnou a zadek obnažený před Paní Blankou, která stála za mnou. „Teď si oběma rukama roztáhni půlky od sebe, ať mám přístup k análnímu otvoru!“ přikázala mi. Moje ponížení bylo úplně šílené. Rukama jsem si v předklonu sáhnul na zadek a prsty roztáhnul zadek. Cítil jsem zvláštní chlad na análu, jak jsem si jej plně otevřel před Paní Blankou. Vnímal jsem, jak si jej prohlíží. Strašně jsem se styděl.
V tom jsem ucítil něco pod bradou. To mi Paní Lenka, která seděla přede mnou, špičkou lodičky pozvedává hlavu. „No tak, podívej se na mě, samečku! Snad se nestydíš?“ zeptala se laškovně. „Neboj, Paní vychovatelka si jen zkontroluje, jestli jsi čistý. Zatím se na mě hezky dívej a neboj, toto tě nebude moc bolet, to je jen prohlídka! Žádný výprask!“ usmála se. Nohou v lodičce mi držela hlavu podepřenou tak, že jsem se musel dívat Paní Lence přímo do očí, zatímco jsem byl hluboko předkloněn v totálně ponižující pozici a můj anál byl vydán napospas Paní Blance.
Nejprve jsem ucítil rozetření chladivého gelu přímo na mém análním otvoru a ihned poté se mi začala Paní Blanka prodírat válcovou částí spekula dovnitř. Šlo to kupodivu docela lehce, i když ten tlak byl trochu nepříjemný. Mírně jsem zasténal, zvedl obočí a pohlédl na paní Lenku. Usmála se, našpulila rty a poslala mi koketní pusu. „Hezky se na mě dívej! Copak, bolí tě to, jak ti to Paní Blanka dělá? zeptala se soucitně. „Trochu ano, ale snažím se to vydržet. Paní Blanka mi to dělá hodně citlivě,“ hlesnul jsem. Studem jsem byl před oběma dámami úplně na dně. Konečně bylo celé spekulum na svém místě, hluboko v mém análu. Opět jsem lehce zasténal. „Tak slyším, že teď už je tam asi celý, že ano?“ zeptala se mě Paní Lenka a stále jsme se na sebe dívali. „Ano, cítím to, ale hrozně mě to tam tlačí,“ odpověděl jsem polohlasně. „No vidíš, tak hezky drž. Zásun máš za sebou. Teď ti paní vychovatelka zvětší otvor. To tě asi trochu zabolí, ale neboj. Když se nebudeš cukat, půjde to hladce!“ A opět se usmála a poslala mi zase vzdušnou pusu našpulením rtů. konejšila mě a stále se mi dívala do očí, přičemž mi nohou v lodičce stále podepírala bradu. Pořád jsem byl v hlubokém předklonu. „Teď už si nemusíš rozevírat rukama zadek, budu to dělat sama,“ řekla Paní Blanka. Konečně jsem mohl uvolnit ruce. Paní Lenka významně zahýbal špičkou nohy pod mojí bradou: „Nenapadá tě nic?“ jako by se naoko podivila. Pochopil jsem. Zul jsem jí lodičku a rukama jsem uchopil celé její chodidlo. Zatímco se Paní Blanka věnovala mému análu, já prováděl Paní Lence rukama masáž jejích chodidel v silonkách. Snažil jsem se být jemný. Paní Lenka byla viditelně spokojená. Byl jsem tak zabrán do hlazení jejích chodidel, že jsem z kraje téměř ani neznamenal, že Paní Blanka začala spekulum pomalu rozevírat do šířky. Teprve poté jsem počal cítit nepříjemnou bolest a začal jsem kňučet. „Ticho! To nic nevydržíš?“ okřikla mě Paní Blanka. Když už jsem myslel, že můj anál v roztažení už více nesnese, řekla paní Blanka: „Leni, pojď se podívat, jak je krásně čistý!“ „No vidíš, že to není tak strašné! Teď se ti půjdu podívat dovnitř tvého zadku, tak hezky drž. A nestyď se před námi!“ usmála se Paní Lenka. Předklonila se, pohladila mě soucitně po hlavě, obula si zpět lodičku a vysmekla nohu z mých rukou. Přešla za mě a obě dámy si zblízka prohlížely můj rozevřený anál. Bylo mi strašně trapně. Předkloněný, s roztaženým análem. Takto být ponižován od krásných dam. Chvílemi jsem bolestí a současně bezmocí skoro brečel „Dobře, uvolním ti rozevření a můžeme pokračovat ve výcviku!“ řekla Paní Blanka. Sklopila spekulum, čímž bolest konečně ustala. Skoro jsem ani necítil, jak mi jej vysunula z análu ven. „Můžeš se postavit!“ mírným hlasem pronesla Paní Blanka. Těžce jsem se zvednul, protože bolest v zadku ještě neustoupila. Podíval jsem se na Paní Blanku. „Copak, snad jsi nebrečel?“ zasmála se. „To bylo pro tebe tak ponižující?“ „Ano a strašně to taky bolelo, prosím, už ne, už mi to nedělejte“ vzlyknul jsem. „No tak, vždyť to byla jen prohlídka, ve výcviku budeš mít těžší věci,“ pronesla Paní Blanka.
„Ale abys neřekl, že jsme na tebe jenom přísné a děláme ti jen nepříjemné věci, tak pojď, dostaneš takovou malou odměnu za to, že jsi byl tak statečný a všechno to tak hezky vydržel,“ řekla konejšivým hlasem. „Stoupni si přede mě!“ řekla a pohladila mě po tváři. Snažil jsem se postavit před Paní co nejpříměji, ale i tak jsem dosahoval vzhledem k její výšce obličejem pouze po její ňadra. Byl to velmi potupný pocit. „Za to, že jsi tak snaživý a při lekcích se snažíš a dobře snášíš výcvik, i když někdy moc křičíš, dostaneš malou odměnu. Samečkové tohle mají rádi. Těm, co prošli naší výchovou, jsme to dávali jako odměnu. Oni se pak vždy uklidnili a hezky se snažili v dalším výcviku, protože věděli, že přijde zase tato odměna. Výchova je pak pro nás snazší!“ vysvětlila mi Paní Blanka. „Teď si hezky připaž ruce podél těla a připrav se!“ Vyhrnula si tričko, čímž si odhalila její levý prs. Byl velký a pevný. Moji hlavu si lehce přitiskla ke své bradavce. Ani jsem se nemusel sklánět, měl jsem ji při své malé výšce bohužel přímo před sebou. Pak řekla: „Můžeš mi sát bradavku. Tím se trochu uklidníš. Máš na to deset vteřin. Ale ne aby ses vzrušil! To ti nedovoluji. Jen si vychutnej ženský prs, to je vše. Tak, začni – teď! A užij si to, samečku!“ Probudil se ve mně mužský instinkt a já začal lízat a sát její ňadro jak pominutý, ve stoje, se svěšenýma rukama, bez dovolení se jej dotknout. Měl jsem jej plná ústa. Během těch pár vteřin jsem skoro zapomněl, kde jsem. Deset vteřin uteklo, ani nevím jak. Z opojení mě najednou vytrhnul hlas Paní Blanky: „Konec! Užil sis?“ Odtáhla mě od svého prsu a urovnala si tričko. „Ano, Paní, moc,“ poděkoval jsem.
„No vidíš, stačí málo a jsi zklidněný. Příště, ale jen když budeš moc hodný, si můžeš vybrat čí prs chceš ochutnat, jestli zase můj, anebo pro změnu Paní Lenky. A možná ti i prodloužíme o pár vteřin čas. Ale to záleží, jak budeš šikovný. To si musíš zasloužit“ suše mi oznámila.
Odměna byla pro mě moc příjemná. Jenže bohužel i těch pár vteřin stačilo, abych se natolik vzrušil, že se mi úplně postavil penis, přestože jsem to měl zakázáno. Ihned si toho obě dámy všimly. Ostatně, myslím, že to byla i jejich zkouška, jestli se dokážu ovládnout. Ztopořený penis však dával jasně najevo, že jsem to nezvládnul. „Tak tohle jsem ti nedovolila! okřikla mě Paní Blanka při pohledu na něj. „Na tom musíme zapracovat! Ztopoření při převýchově je dovoleno, jen když ti to Paní přikáže. Jinak se musíš ovládat! řekla přísně. „Leni zbav ho, prosím, té nežádoucí erekce, ať můžeme pokračovat dál!“ Požádala Paní Blanka Paní Lenku. „Hned to bude, to není problém!“ usmála se Paní Lenka. Nevěděl jsem, co bude, ale to, co mi udělala, bylo to velmi rázné. Paní Lenka přistoupila ke mně a bez jakéhokoliv zaváhání či upozornění mi zezadu, zespodu pod zadkem, sáhla až úplně dopředu mezi nohy, nahmatala varlata a neuvěřitelně silně mi je rukou stiskla. Zatmělo se mi před očima a vykřiknul jsem bolestí, vyhrkly mi slzy a zkroutil jsem se dopředu. Tím jsem svá varlata vystavil Paní Lence úplně nejvíc, že je měla jak na dlani. Povytáhla mi je ještě směrem nahoru. Erekce ve vteřině opadla. Přesto mi varlata držela tím silným stiskem ještě několik vteřin, až se mi penis skoro úplně schoval do těla. Tím, jak mě pevně držela varlata ve svých rukách, jsem na nich skoro visel, protože se mi podlomila kolena, ale na zem jsem se nesvalil, byl jsem opřen o ruce. Nohy se mi odlehčily, takže nakonec mě v ruce držela visícího téměř jen za varlata, opřeného rukama o podlahu. Nevěděl jsem, jestli se mám neskutečně stydět, nebo křičet bolestí. Konečně její stisk povolil. Poklesl jsem na kolena. Pomalu, těžce jsem se postavil. „Tak, hotovo!“ suše oznámila výsledek Paní Lenka jakoby nic. „Můžeme pokračovat,“ opět jako by bez emocí řekla Paní Blanka a pohodlně se usadila do křesla.
„Tak co uděláme s tou tvojí erekcí bez dovolení?“ Zeptala se formálně Paní Blanka. „Pojď sem ke mně! Teď se naučíš, jak mít erekci pouze tehdy když to tvoje paní bude vyžadovat.“ oznámila mi. Pomalu jsem k ní přistoupil. Paní Blanka zcela jasně úmyslně zaujala polohu s lehce roztaženýma nohama, kdy jí bylo možno spatřit téměř vše. Ruku si mimoděk položila na vnitřní stranu stehen a druhou rukou si rádoby nenápadně přejížděla přes rty. Očima mě přitom dokonale sledovala. Pohled na krásnou, vysokou paní vychovatelku v této vzrušující pozici mě, bohužel, opět nenechal zcela klidným a můj penis se sice lehce, ale přeci jen trochu pozvednul z povislé polohy. Nedalo se toho všimnout. „No vidím, že ve tvém případě bude spíš potřebné naučit tě erekci potlačovat. Ale neboj, to dáme do pořádku!“ pronesla uklidňujícím hlasem. Mezitím Paní Lenka si stoupla těsně za mě, až jsem pocítil na svých zádech její prsa. Ruce mi položila na moje boky. „Můžeme začít, Leni?“ „Ano, jsem připravená,“ odpověděla. „Tato lekce se ti bude určitě líbit,“ mrkla na mě Paní Blanka. „Tedy, aspoň ze začátku,“ dodala již tišeji a se smíchem v hlase.
---------------------------------------
... a co bylo dál?...
Zajímá vás ještě, co se dělo dál? Jak mě dámy učily ovládat svoji erekci? Jakými lekcemi jsem si ještě prošel? Co mi dámy všechno dělaly? Jak mě předaly zpět mé manželce? Pokud budete mít zájem, opět vše do detailu popíšu.
Vaše kladné reakce velmi potěší a povzbudí k dalším kapitolám. Budou-li převažovat reakce spíše záporné, nebo žádné, znamená to, že je nejvyšší čas tento příběh již ukončit. Záleží tedy na čtenářích…
Víš, co se mi líbí na tvých příbězích? Jsou psany reálně, jakoby skutečně by se to mohlo stát. Celou dobu pravidelně koukám, kdy vyjde povídka od vychovaného manžela. Dnes je štastný den. Jo, ehm piš dál. :-)
Ahoj, zase moc hezké, určitě napiš nějaké další pokračování, už se moc těším
Ahoj, děkuji za další pokračování a i mne zajímá, co bude dál...
Ahoj, určitě pokračuj!
Díky
Je to asi to nejsofistikovanější vyprávění, co jsem zde četl, ale jen mně trochu štve, že mezi díly jsou tak dlouhé pauzy. Vždy si musím přečíst aspoň konec toho předchozího, aby mi to dalo souvislost. Vím, že je to asi poměrně časově náročné a úkolů je spoustu, ale říct jsem to musel.
Zkrátka, jen tak dál.....
Dík všem za povzbuzující reakce. Těší mě, že jednotlivé díly povídky nekončí v šuplíku, ale že má ještě stále čtenáře. Je potěšující, že se najdou i tací, co by chtěli jednotlivé kapitoly delší než prodlevy mezi nimi! To je pozitivní znamení, že by povídka měla pokročit i do dalšího dílu. Uvidíme...
Je to nářez a krásně se to čte. Těším se na pokračování.
Jak jsem byl převychován na vzorného manžela – díl čtrnáctý
„Nejdřív se ale musíme postarat o to, abys nám hezky držel a při lekci se necukal!“ usmála se na mě Paní Lenka.
Uchopila přibližně metr dlouhou tyč, jejíž horní konec byl osazen poměrně měkkým, nepříliš silným, avšak hodně dlouhým dildem. Trochu jsem se leknul, co bude následovat. „Neboj, to je jen zajištění, abys nám při lekci, kterou ti teď budeme provádět, hezky držel na místě,“ uklidňovala mě Paní Blanka. „Lenka ti teď zavede to dildo, které vidíš na konci tyče, do tvého konečníku. Nemusíš mít obavy, nebolí to. Po chvíli ti to bude i docela příjemné, však uvidíš!“ usmála se. To jsem ale již vnímal, jak mi Paní Lenka roztírá gel po análu. Vzápětí jsem pocítil trochu větší, ale nikoliv nepříjemný tlak, který postupoval neuvěřitelně hluboko. To mi Paní Lenka začala zavádět dovnitř měkkou část tyče. Dildo mělo naštěstí docela malý průměr, takže mi to nijak neroztahovalo zadek. Bylo však hodně dlouhé, což mělo za následek, že jeho zavádění Paní Lence chvíli trvalo. Vždy mi ho kousek zatlačila dovnitř a zase kousek vysunula, aby si na něj můj anál zvyknul. Pak zase o kousek hlouběji, a zase kousek ven, až konečně bylo uvnitř celé. Nechápal jsem, jak mohla Paní Lenka do mě dostat tak dlouhé dildo až na konec. Věděl jsem, že vzhledem k jeho délce bylo zasunuto hodně hluboko, ale díky tomu, že mi ho zasouvala postupně, jsem jej uvnitř po chvíli skoro necítil.
„Rozkroč nohy!“ přikázala mi Paní Lenka. Teprve teď jsem si všimnul, že pode mnou je v podlaze malý otvor. Paní Lenka do tohoto otvoru zasunula opačný konec tyče a její délku pomocí spojky upravila tak, aby byla jednak pevně ukotvená v podlaze, a současně bylo dildo svojí celou délkou zasunuto do mého análu. Celé to tedy vypadalo takto: stál jsem před Paní Blankou, s mírně rozkročenýma nohama. Mezi nimi jsem měl tyčku jedním koncem zasunutou do otvoru v podlaze. Její druhý konec, opatřený měkkým dlouhým dildem, jsem měl zasunutý hluboko v análu. Při klidném stání mě tyč nikterak neomezovala a ani nevadila. Nedovolovala mi však žádný pohyb. Z dilda se nedalo nikterak vysmeknout, ani stoupnutím na špičky, ani jsem se nemohl o nic opřít, abych se z dilda nadzvednul. Kdybych se však pokusil sednout, dildo by se mi o to ještě víc zasunulo dovnitř análu. Byl jsem tak vydán napospas oběma dámám.
Paní Blanka si moje znehybnění s úsměvem prohlížela. „Netlačí tě to uvnitř příliš?“ zeptala se soucitně. „Ne, Paní. Paní Lenka mi ho dovnitř zavedla hodně jemně, tak že jsem to skoro ani necítil. Děkuji, Paní Lenko“ podíval jsem se na ni a poděkoval. A opravdu jsem jej uvnitř skoro necítil. „Není zač!“ zasmála se Paní Lenka. „Ale držel jsi mi při zasouvání pěkně, jsi šikovný! Máš ho tam hodně hluboko. Skoro jsem nevěřila, že ti ho tam dostanu celý. Ale vydržel jsi. Máš ho uvnitř tak hluboko proto, aby ses mi z něj při tom, co ti teď budu dělat, nevysmeknul!“ řekla.
„Tak Blani, začneme?“ zeptala se Paní Lenka Blanky. „Jistě! Nejdřív si vyzkoušíme, jak moc je vzrušivý,“ oznámila mi, v čem bude spočívat první část lekce. Netušil jsem, co se bude dít. Paní Blanka si pohodlně sedla a roztáhla nohy, takže jsem mohl vidět celou její pičku. Jednou rukou si začala pomalu kroužit okolo klitorisu a upřeně se dívala na mě. Viděl jsem, že se sama začíná docela vzrušovat. Pohled to byl pro mě k nevydržení. Přestože jsem se snažil potlačovat svoji erekci, nedalo se to dlouhodobě vydržet a můj penis začal bohužel reagovat.
Po chvíli již trčel dopředu a já se za to před oběma dámami hrozně styděl. Samozřejmě mě obě Paní důkladně pozorovaly a měly z mého ztopoření legraci. „Moc nevydrží, že? Stačí mu málo a už mu stojí!“ smála se mi Paní Lenka. „Mám mu ještě trochu přidat, ať si chvilku užije? Co myslíš, Blani?“ Paní Blanka mrkla na Paní Lenku, přičemž si stále jezdila prsty po klitorisu. „Jasně, zkus to. Jen opatrně, myslím, že mu už moc nechybí, ať nám tady zbytečně nevystříkne!“ „Neboj, podržím si prst na jeho prostatě a jak to na něj půjde, což poznám, jak mu začne pulsovat, hned přestanu,“ ujistila Paní Blanku. Dvěma prsty jedné ruky mi docela silně zatlačila zespodu na přesné místo zespodu mezi varlaty a konečníkem, až jsem trochu vykřikl. „Neboj, to si tě jen budu kontrolovat, abys nevystříkl, to další bude už příjemné, uvidíš!“ Prsty mi zespodu tlačila silou trvale, což mi bylo zpočátku dost nepříjemné, skoro až bolestivé. Penis mi díky tomu i mírně ochabnul. Jenže vzápětí mi začala druhou rukou lehce jezdit zespodu po žaludu To způsobilo v kombinaci s pohledem na vzrušující se Paní Blanku natolik bleskovou erekci, že jsem na tlak jejích prstů úplně zapomněl. Tušil jsem, že výstřik není daleko. Ucítil jsem, jak mi začíná tepat ve varlatech. Paní Lenka to bohužel ihned poznala na tlaku jejích prstů mezi mýma nohama. V tom okamžiku se mi bolestí podlomila kolena. To mi Paní Lenka silou stiskla varlata. Erekce okamžitě opadla a já se téměř celou vahou napíchnul na dildo v mém zadku. To mi způsobilo snad ještě větší bolest než ten stisk. Snažil jsem se okamžitě stoupnout na nohy. Stisk varlat povolil. „Víš, samečku, to proto, že jsi neměl dovolenou erekci! To byl výchovný trest. Erekci ti dovolím jen tehdy, když ti prstem ukážu!“ klidným hlasem řekla Paní Blanka. „Tak si to zopakujeme ještě jednou. Teď máš erekci povolenou,“ a zvedla ukazováček nahoru. Opět se začala přede mnou dráždit. Erekce na sebe nedala dlouho čekat a penis mi opět stál. „A teď změna!“ usmála se Paní Blanka a ukazováček sklopila dolů. „Erekce zakázána!“ Nevěřil bych, ale výchovný efekt zapůsobil. Penis mi začal ochabovat, přestože moje vzrušení při pohledu na Paní Blanku bylo neudržitelné. Protože však ochabnutí mého penisu nebylo ještě zcela podle představ obou dam, pomohla mi Paní Lenka ještě jednou stiskem varlat, dokud penis nebyl zcela bez ztopoření. Opět jsem se podlomil v kolenou a dildo tak proniklo hlouběji do mého análu. Mému zasténání se dámy jen pousmály.
„Tak a teď ti to trochu ztížíme!“ řekla Paní Blanka. Přisedla si těsně přede mě a udělala to, čeho jsem se obával. Řekla: „Erekci máš zakázanou!“ Uchopila mi však špičku penisu mezi prsty a lehce ji začala třít. To se nedalo vydržet. Penis začal ihned reagovat. Paní Blanka okamžitě, jak to zpozorovala, zvedla výstražně ukazováček druhé ruky, tentokrát jen pro výstrahu, zatímco mě stále dráždila penis a zakývala s ním: „Copak? řekla jsem, že erekce je zakázána! Leni, co ty na to? Vidíš, jak se mu zase začíná stavět?“ „Ano, vím, promiňte,“ zašeptal jsem. Paní Lenka mě zlehka, pro výstrahu, pohladila po varlatech. To na mě zapůsobilo tak, že přestože jsem byl stále drážděn rukou Paní Blanky, erekce se již nezvyšovala. „Výborně! Šikovný sameček!“ Pochválila mě Paní Blanka a přestala mě dráždit. „Tak, uvolni se, můžeš nechat penis ochabnout a máš to za sebou!“
Penis mi skutečně během pár vteřin změknul. Stál jsem před oběma dámami ponížen, nahý a stále ještě s dildem zasunutým v zadku a ostudně ztrapněn erekcí na povel. Nedovolily mi dosáhnout orgasmu, což mě značně frustrovalo. Věděl jsem, že moje vzrušení mají plně ve své moci i s ovládáním mého penisu a erekci bud mít je tehdy, když mi to Paní dovolí.
„Tak pojď, samečku, byl jsi šikovný, hezky jsi pocvičil svůj penis. Teď se mě chytni okolo krku, vysunu ti dildo z tvého análu!“ řekla Paní Blanka. Přišla ke mně a já jsem se jí chytil, jak řekla. Jednu ruku mě dala za záda, druhou rukou si mě chytla pod koleny a úplně bez problémů mě pozvedla a vzala si mě do náruče. Vzadu jsem silně vnímal, jak mi kdesi z hloubi zadku vyjíždí dildo ven. Trvalo to docela dlouho, než se obnažil celý. Byl to docela nepříjemný pocit. Nemohl jsem se dočkat, až si mě Paní Blanka zvedne co nejvýš, aby už dildo bylo venku, i když jsem se strašně styděl být takto zvedán do náruče krásnou ženou. Paní Blanka si toho byla vědoma a úmyslně mě vždy trochu pozvedla a zase trochu poklesla zpět, čímž jsem se zase trochu napíchnul na dildo. Ten pocit pohybu něčeho tak hluboko v análu byl nepopsatelný a ponižující. Nejhorší byl ten opětovný návrat dilda do původní hloubky. To jsem vždy hlasitě zakňučel. Paní Blanka se u toho vždy pousmála a konejšila: „Pššš, už to bude, za chvíli bude celé venku!“ Takto si se mnou hrála několik vteřin, přičemž se bavila i mým sténáním, které ze mě při tom mimoděk vycházelo.
Konečně bylo dildo venku a Paní Blanka mě postavila na zem. Přistoupila ke mně, rukou mi pozvedla bradu a milým hlasem pronesla: „Trochu jsme ti teď odpíraly výstřik semene, i když jsi chtěl ejakulovat. Tak ti to teď trochu vynahradíme, chceš?“ „Ano, Paní, dovolíte mi to?“ zeptal jsem se zkroušeně. „Dobře, uděláme ti teď příjemnou chvíli, ať si trochu odpočineš a zbavíme tě přitom přebytečného semene, ano?“ „Ano, prosím,“ zašeptal jsem. „Tak pojď k Paní Lence, postará se o tebe!“ usmála se a mrkla na Paní Lenku.
Paní Lenka se pohodlně usadila do širokého křesla s nápadně vysokými opěradly. Trochu dala nohy od sebe a vyzvala mě: „Pojď ke mně a sedni si mi na klín! Opři se zády o mě, neboj!“ usmála se. „A teď hezky skrč obě nohy a polož je na opěradla!“ Udělal jsem, jak mi přikázala. Hlavu jsem měl těsně vedle její a opřenou o její rameno. Paní Lenka mě objala oběma rukama okolo pasu zprava a zleva tak, že měla obě ruce volně položené zepředu na mém penisu. Lehce mi levou rukou pozvedla koule, takže Paní Blanka měla můj anální otvor krásně přístupný. „Tak, co, samečku, těšíš se, až ti Paní Blanka vytlačí přebytečný sekret a semeno?“ zeptala se mě Paní Lenka. „Protože jsi dnes už jednou odběr semene měl, bude ti to teď během odběru dost nepříjemné. Paní Blanka ti bude muset nejdřív zatlačit na semenné váčky a teprve potom ti sperma vytlačí přes prostatu. Musí do tebe vniknout o dost hlouběji a větší silou než při klasické masáži prostaty, ale jakmile bude sperma venku, uvidíš, hodně se ti uleví!“ konejšila mě Paní Lenka. „Hezky se o mě opři a pěkně drž, za chvíli to budeš mít za sebou!“ usmála se na mě a přitáhla si mě k sobě trochu větší silou. Strašně jsem se styděl. Seděl jsem, nebo spíše skoro ležel přitisknutý na klíně Paní Lenky, hlavou opřenou o její rameno, s roztaženýma nohama skrčenýma skoro až k tělu, zadek otevřený před Paní Blankou, vydaný napospas její vůli. Měla mě sevřeného k sobě tak pevně, že jsem se skoro nemohl hýbat. Jen jsem sledoval, jak si Paní Blanka bere latexové rukavice a natírá si je silně lubrikačním gelem až k jejich kraji. Ihned poté jsem ucítil, jak mi roztírá gel i na mém análu. Strachy jsem byl úplně potichu, jen bylo slyšet můj zrychlený dech.
Paní Blanka ke mně naklonila až těsně k obličeji a pošeptala: „Teď to bude dost nepříjemné, ale jak do tebe vniknu, tak tlak poleví, neboj!“ a zůstala obličejem těsně u mého, opřená tváří skoro o moji. Její pravou ruku jsem přes ní neviděl, jen jsem vnímal, že mi tam s ní dole něco dělá. Ucítil jsem, jak mi krouží prstem okolo análního otvoru a postupně jím proniká dovnitř. Zakroužila jím uvnitř i několikrát dokola, čímž mi rychle roztahovala otvor. „Tak, připrav se, jdeme na to!“ zašeptala mi těsně u hlavy do ucha. Na análu jsem ucítil obrovský tlak a bolest, jak mi něco velkého vniká silou dovnitř análu. Začal jsem rychle dýchat a nahlas sténat. „No tak, ještě chvilku a už to bude!“ šeptala mi do ucha Paní Blanka. Bylo mi jasné, že mi do análu zasouvá postupně celou ruku. Dolů na její prsty jsem přes Paní Blanku neviděl, ale bylo mi jasné, že budu od ní prostě fistován. Její ruka se vždy chvíli napnula, jak se pokoušela překonat ještě ne zcela rozevřený anální otvor, pak zase chvíli povolila a opět silně zatlačila. V tuto chvíli jsem již v podstatě křičel bolestí. Paní Lenka mě však silně držela, abych se necukal. Věděl jsem, že již nechybí moc a její ruka do mě vnikne celá. Poslední velké zatlačení, můj výkřik a následovala úleva. Její ruka byla celá v mém análu. „Šikovný!“ zašeptala mi do ucha Paní Blanka, oddálila hlavu ode mě a sedla si naproti mně. Její ruka byla celou dlaní uvnitř mého análu. „Teď chvíli vydržíme, aby se ti zadek přizpůsobil mé ruce a půjdeme na tvoje semenné váčky, ano?“ oznámil mi další postup. Jen jsem strachy potichu přikývnul. Paní Lenka mě trochu povolila ze svého sevření, takže jsem si mohl trochu oddychnout. Po chvíli již bolest téměř ustoupila a jen jsem cítil docela příjemný tlak její ruky uvnitř. Jakmile si Paní Blanka všimla, že jsem se již zklidnil, řekla: „Teď se uvolni, vytlačím ti trochu sekretu z váčků. Leni, prosím, podrž mu pod penisem misku, asi mu vyteče trochu moči, tak ať nám to tady nepokape!“ usmála se na Paní Lenku. Paní Lenka jednou rukou vzala ze stolu malou lahvičku, druhou rukou uchopila můj měkký penis. Lahvičku přiložila k penisu a zasunula jej dovnitř jejího hrdla. Rukama mi držela lahvičku i penis do ní zasunutý. Paní Blanka mi prsty uvnitř análu nahmatala semenné váčky a začala po nich plynule, pomalu a lehce jezdit nahoru a dolů. Současně s tím mi mimochodem tlačila trochu i na močový měchýř.
Byla to situace, který jsem ještě nepoznal. Bylo to spojení pocitu jakési trvalé, nekontrolované ejakulace, spojené se samovolným močením. Viděl jsem, jak mi s každým zatlačením na váčky ukápne trochu moči do lahvičky, která se po chvíli docela viditelně plnila. Nevěděl jsem, jestli ejakuluji, nebo močím, ale byl to hrozně ponižující pocit. Strašně jsem se styděl, být takto před oběma dámami v podstatě dojen, pomočován, bez možnosti to ovlivnit. Paní Blanka dobře věděla, jaké zažívám pocity na hranici nuceného orgasmu, tak se mě laškovně zeptala: „Tohle se ti líbí, že ano?“ „Ano, Paní,“ hlesnul jsem mezi přítlaky jejích prstů, které mi to vše způsobovaly. „Chceš ještě chvilku?“ pousmála se Paní Blanka. Jako odpověď jsem jen lehce vzdychnul. „Tak dobře, ještě párkrát ti to udělám, ať si užiješ!“ řekla, poslala mi koketně našpulením úst vzdušnou pusu, a ještě několikrát mi přejela prsty po váčcích. Jako by mimoděk mi úmyslně trochu víc zatlačila na močový měchýř, což samozřejmě způsobilo další, lehké vystříknutí moči do lahvičky, což Paní Lenka kvitovala s obdivným výkřikem. „Tak sis užil, samečku? Bylo to příjemné?“ naklonila se ke mně Paní Blanka. „Ano, děkuji,“ zašeptal jsem. „Tak drž, vytáhnu ruku!“ Paní Lenka si mě v mžiku opět přitáhla silou k sobě. Než jsem stačil bolestí vykřiknout, vytáhle Paní Blanka svoji ruku z mého análu. „Výborně! Teď počkáme, až se zase uklidníš a provedu ti masáž prostaty, aby ti sperma vyšlo ven. Teprve pak se ti úplně uleví. Teď si můžeš na chvíli dát nohy dolů a odpočívej, ať se ti zadek trochu stáhne!“ řekla Paní Blanka.
Položil jsem si nohy na zem a byl jsem tak vyřízený, že jsem ležel na klíně Paní Lenky a nemohl se skoro ani hnout. Cítil jsem, že mám jakoby v močové trubici před penisem nějaký neznámý přetlak něčeho, co musí ven, ale samovolně to nepůjde. Bylo to docela nepříjemné. Paní Lenka si mě přidržovala jednou rukou přímo mezi nohama, abych jí nesklouznul. Mezitím si Paní Blanka vyměnila latexové rukavice a zálibně se na mě dívala. „Tak můžeme?“ zeptala se, protože viděla, že jsem již trochu odpočatý. „Ano,“ odpověděl jsem tiše a trochu se strachem v hlase, protože jsem tušil, co bude následovat. „Tak, nohy zase pěkně nahoru a vystrčit zadek. Hezky, jako jsi to dělal předtím!“ přikázala mi. Zvednul jsem nohy, opřel je opět o opěradla a Paní Lenka si mě zase přitáhla k sobě, takže se mi zcela otevřel zadek pro Paní Blanku. Byla to strašně ponižující pozice, když mě takto krásná dáma drží pevně na svém klíně, s roztaženýma nohama, přičemž jsme vystaven zadkem před druhou, neméně krásnou ženou. „Uvolni se, už to brzy budeš mít za sebou. Leni, podržíš mu zase lahvičku s odměrkou pod penisem? Tentokrát si změříme, kolik ejakulátu nadojí. Myslím, že toho bude mít hodně!“ usmála se na Paní Lenku. Natřela si opět rukavice i můj anální otvor lubrikačním gelem a bez upozornění mi naráz zasunula dva prsty hluboko do análu. Trochu jsem zasténal, což Paní Blanka opětovala svým úsměvem. Několika pohyby prstů uvnitř análu mi naprosto profesionálně nahmatala prostatu. Opět jsem vydal mírný povzdech. „Teď se připrav, budu tě dojit. Tentokrát ti to bude zpočátku nepříjemné, ale jak bude ejakulát odcházet, bude se ti to postupně líbit,“ řekla Paní Blanka. Stiskla mi prostatu mezi oba prsty na jejím konci a začala mi pomalu z ní vytláčet ejakulát směrem k penisu. Vykřiknul jsem. Když se dostala na její konec, sevření uvolnila a prsty opět přemístila dozadu za ní, stiskla a pomalu hrnula ejakulát dopředu k ústí penisu. Byla to hodně nepříjemná záležitost, poměrně to i bolelo, obzvlášť když mi prsty hrnula ejakulát z penisu ven. Dost jsem u toho křičel, napínal svaly, ale Paní Lenka si mě držela pevně, takže jsme nemohl nic moc dělat. Jen jsem pozoroval, jak mi při každém jejím dojícím pohybu prstů směrem dopředu odkapává z penisu do odměrky nažloutlá tekutina. Postupně množství ejakulátu sláblo, až ukáplo pár posledních kapek.
Paní Blanka mi ještě laškovně párkrát poklepala na prostatu, usmála se na mě a postupně vytáhla oba prsty z mého análu. Teprve teď jsem viděl množství mého spermatu v odměrce. Bylo to neuvěřitelné, byl to snad dvojnásobek než při normální ejakulaci. Obě Paní mě za to pochválily: „Moc šikovný, hodně jsi nadojil! Vidíš, když se snažíš, tak to jde! Už se cítíš uvolněný?“ Kupodivu Paní Blanka měla pravdu. Sice mě ještě dost bolelo mezi nohama, ale můj pocit tlaku ve varlatech a nucení na ejakulaci přestal, i když nadrženost mi kompletně zůstala. Paní Lenka mě mezitím uvolnila sevření, takže jsem mohl položit nohy na zem. Ještě chvíli mi dovolila odpočinout si, položený na ni. Po chvíli se zeptala: „Tak co, už jsi zklidněný?“ a zkusmo mě prohmatala varlata a hráz mezi nohama. Vzhledem k tomu, že moje reakce již nebyly bolestivé, usoudila, že je již vše v pořádku a přikázala mi stoupnout.
„Pojď, chvíli dej pauzu. Sedni si mezi nás a povídej nám o své Paní,“ vyzvala mě Paní Blanka. Trochu s ostychem jsem si tedy sednul na pohovku mezi dámy. Obě si ke mně přisedly. Roztáhly mi nohy a každá si jednu moji nohu dala sobě do klína. Seděl jsem tedy mezi nimi s roztaženýma nohama, položenýma v jejich klínech. Povídal jsem jim, jak jsem se před mojí Paní provinil a jak mě od té doby moje Paní vychovává. Dámy mi občas jako by mimoděk rukama přejely po penise. Občas mi lehce stiskly varlata. Tím, že jsem měl roztažené nohy, a tedy docela vystrčený zadek, dámy toho občas využily a lehce zasunuly prst do análu. Přitom se mi dost těžko plynule povídalo. Před tím, než jsem si k nim přisednul, mi však Paní Blanka zakázala jakkoli se vzrušovat, natož aby se mi ztopořil penis. Naštěstí se mi to docela dařilo, i když to bylo opravdu velmi těžké. Jakmile si všimly, že se mi začíná penis topořit, ihned mi jedna z nic jako by mimoděk stiskla silou žalud, čímž mi penis okamžitě ochabnul. Dámy však tento můj prohřešek nijak nekomentovaly, jen se staraly o to, abych neměl erekci.
Po chvíli jsem však začal mít dost nepříjemné tušení. Po všech těch masážích a tlacích na močový měchýř se mi totiž docela silně začalo chtít se vymočit. Nejprve jsem se snažil nedat na sobě nic znát, ale po velmi malé chvilce to již nešlo zakrývat. První si toho všimla Paní Blanka: „Copak, samečku, nějak se nám tu kroutíš, snad se ti nechce čůrat?“ zeptala se pobaveně. „Ano, moc. Prosím, mohu si odskočit?“ zeptal jsem se zkroušeně, ale moc nadějí jsem si nadával. „Ale to přece není potřeba. Myslíš, že by i tvoje Paní takto dovolila odejít, v okamžiku, kdy tě zrovna chce vychovávat?“ „No, to asi ne,“ zašeptal jsem poníženě. „No vidíš! A tady jsi pro to, aby se naučil správnému chování vůči své Paní! Tak se nachystej, hezky si stoupni, Paní Lenka ti s tím pomůže!“ řekla Paní Blanka a ze stolu si podala větší plastovou nádobku s držadlem. Pohodlně se usadila do křesla těsně přede mě a nádobku mi podstrčila pod penis tak, že jsem ho měl na jejím okraji. Paní Lenka si stoupla v celé své výšce vedle mě z boku. Objala mě za ramena a lehce přitiskla k sobě. Hlavu jsem měl v úrovni jejích prsou. Druhou rukou mě uchopila penis. „Tak můžeš!“ vyzvala mě Paní Lenka jakoby nic. Strašně moc se mě chtělo močit, ale v této totálně ponížené pozici, před oběma dámami, navíc v objetí jedné z nich, jsem měl nepřekonatelné zábrany. „Promiňte, nejde to,“ špitnul jsem po chvíli potichu. „Já takto nemohu,“ dodal jsem ještě tišeji. Močový měchýř jsem ale měl k prasknutí. „Ale copak, snad se nestydíš?“ usmála se Paní Lenka. „Neboj, vymočíš se do nádobky, kterou ti Paní Blanka drží pod penisem. Jak začneš močit, vloží ti ho přímo do ní. Nemusíš mít obavy, nic neukápne vedle!“ ujistila mě. „Ještě ti trochu pomohu, ať obě vidíme, jak ti moč poteče z penisu a můžeme ti jej lépe nasměrovat!“ Načež mi silou stáhla předkožku tak, že se mi žalud zcela obnažil a napnul skoro k prasknutí a držela mi jej v této pozici. To bylo bohužel ještě mnohem těžší. S napjatým žaludem se snad ani nebylo možné vymočit. „No tak, začni! Nebudeme čekat!“ vyzvala mě í Blanka. Myslel jsem, že se studem propadnu. V objetí Paní Lenky, jak stojí vedle mě, drží mi v ruce napnutý žalud, jsem se měl vymočit do nádobky, kterou mi druhá dáma drží pod penisem.
„Tak dobře, ještě ti trochu pomohu, když se tak stydíš!“ usmál se na mě Paní Lenka.
Na chvíli mi pustila rukou napjatá žalud a vyhrnula si tričko až pod ramena. Obnažila si tak svoje ňadra. Postavila se ke mně ještě více z boku, takže jsem měl k jejím pravému prsu pohodlnější přístup. Vzhledem k výšce Paní Lenky oproti mně jsem měl její prs prakticky ve výšce svých úst. Naklonil jsem hlavu na stranu. Ani jsem ji nemusel sklánět a instinktivně jsem se rty přisál k její bradavce a začal ji sát. Zdálo se, že je to Paní Lence příjemné, ale nedala to na sobě znát. Současně jsem se jaksi podvědomě ještě více přivinul k jejímu tělu. Jen jsem pocítil, že mi rukou opět stáhla předkožku až nadoraz, čímž mi opět napnula žalud až k prasknutí. Už jsem to ale bral jako samozřejmost. Sání jejího prsu mě kupodivu velmi uklidňovalo. Lehce jsem Paní Lenku rukou zezadu objal v pase, oči jsem měl skoro zavřené a lehce jsem ústy žmoulal její bradavku. Její prs mě natolik zaměstnal, že jsem skoro přestal vnímat svoji ponižující pozici. Cítil jsem, jak se mi pod mým sáním její bradavka napřimuje. O to víc jsem okolo ní kroužil jazykem a plnil si prsem svoje ústa.
Toto zklidnění současně se silným nutkáním na močení způsobilo, že se mi konečně podařilo povolit studem sevřené svaly. Z penisu vyšla první dávka moči. Tím, jak mi však Paní Lenka napínala žalud, proud moči nevytekl, ale úplně vystříknul. Tekutina hlasitě dopadla na dno nádobky. „No vidíš, tak je to v pořádku. Hezky stříkáš!“ pochválila mě Paní Blanka. Strašně jsem se styděl, ale nyní již močení nešlo zastavit a výstřiky moči byly ještě silnější. Stále jsem se přitom věnoval jejímu prsu. Věděl jsem, že močím, před ženami, ale věnování se bradavce se zavřenýma očima mě uklidňovalo. Takto před oběma dámami prostě kompletně vyčůral, a to úplně ponižujícím způsobem. Po posledním výstřiku byla nádobka úplně plná. Paní Blanka mi nakonec ještě otřela poslední kapky o hranu nádobky a Paní Lenka konečně povolila napnutí mého žaludu. Odtáhla si mě od svého prsu, urovnala si tričko, naklonila ke mně hlavu a řekla: „hezky jsi držel, vidíš, jak jsi se krásně vymočil. Dívala jsem se, jak ti to hezky šlo. Trochu ses styděl, že ano? “Ano, trochu, Paní,“ odpověděl jsem a sklopil zraky. „Děkuji za Váš prs,“ dodal jsem potichu. „Není zač!“ usmála se Paní Lanka a pohladila mě po hlavě. „Líbilo se ti to, že ano?“ dodala. „Mhm,“ zamumlal jsem a stále koukal do země. „Tak už je to dobré,“ řekla Paní Lenka, lehce mi stiskla ramena, pohladila mě po hlavě, a ještě mi trochu oklepala mi penis.
Při pohledu na nádobku plnou moči jsem myslel, že se studem propadnu. V hlavě jsem měl zmatek, ponížení a stud. Stál jsem před krásnými, vysokými ženami nahý, bosý, zbaven spermatu, vymočený, vyfistovaný, s potlačenou erekcí, roztaženým zadkem, totálně ponížený a odevzdán jejich vůli. Věděl jsem, že teď už si se mnou tyto dámy mohou dělat co chtějí…
... a co bylo dál?...
Zajímá vás ještě, jestli to nějak pokračovalo dál? Nebo mě dámy už odevzdaly zpět manželce? Anebo mě dámy nějak dál vychovávaly? Pokud ano, myslíte, že to horší jsem měl už za sebou, nebo to teprve začalo? A, ostatně, co mezitím dělala moje manželka? Pokud budete mít zájem, opět vše do detailu popíšu.
Pokud po přečtení připojíte i malý komentář (tedy nejlépe raději kladný), tak doufám, že mě potěší, povzbudí k dalšímu psaní … a pak třeba pak bude i patnáctý díl…
Určitě ano, snad to není ještě konec. Krásně se to čte !
Ano, moc pěkné. I já se těším na pokračování.
Ještě jsem nepoděkoval za Vaše zpětné reakce, což nyní napravuji - tedy děkuji.
Myslíte, že mám ještě nějaký ten díl přidat, nebo čtrnáct dílů už stačilo? Ony se tedy pak ještě děly věci... jak mě dámy připravily k předání zpět manželce... a teprve co mi manželka řekla o tom, co dělala celý den, zatímco jsem byl u dam na převýchově!
Pokud příběh ještě někoho zajímá, napište příspěvek a pro mě to bude důvod sdělit vám to v dalších dílech.
Ano, určitě pokračuj, moc hezké čtení...
Příběh dle mého názoru vygradoval už na maximum a teď by to chtělo ho posunout ještě dál. Myslím si, že když napíšeš "jak mě dámy předaly zpět k manželce", aby to nebyl už závěr serie, protože pak by nebylo o čem psát.
Každopádně já to hltám a sleduji, takže piš dál ![]()
ahoj, ještě pokračuj, myslím, že je to dobře rozjeté
Vychovaný_manžel:
Že se ptáte, chceme pokračování, čekám na to jako malý kluk na Vánoce.Když to čtu, tak mám tvrdíka, takže grády to stále má. Udělal bych to tak na dva až tři díly a konec. Pak už to podle mého názoru bylo moc umělé.
Jak psal/a WELENA, též čekám na to, až obě dámy vrátí subjekt zpět k manželce. Na závěr by si to zasloužilo pak ještě rozvést soužití v novém vztahu, a pak bych se do toho už nepitval.
Ale teď jsem za otroka Já, když čekám na něco co nepřichází. :-D
Jak jsem byl převychován na vzorného manžela – díl patnáctý
Stále jsem hleděl do země, zcela ponížený. Styděl jsem se před dámami, nahý, ponížený. Po chvíli Paní Blanka vstala. Slyšel jsem klapot jejích lodiček. Přišla až těsně ke mně. Prstem mi pozvedla bradu. Zaklonil jsem hlavu a pohlédl na ni. Dívala se mi přímo do očí a usmívala se. Mírně skrčila nohu a kolenem mi docela silou zespodu zatlačila na varlata. Tušil jsem, co tím sleduje, a proto jsem se snažil potlačit erekci, kterou se u mě tímto pokoušela vyvolat. Naštěstí se mi to dařilo. „Šikovný, vydržel!“ usmála se po několika pokusech mě vydráždit a nohu zase položila na zem. „Vidíš, jak ti to jde! A jestlipak víš, že za chvíli si tě už přijde vyzvednout tvoje Paní?“ Mrknul jsem na hodiny. Opravdu! Čas se nachýlil. „Tak asi to abychom tě připravily na tvoje předání, co ty na to?“ „Asi ano,“ zamumlal jsem. To jsem ale ještě netušil, co to znamená. „Tak fajn! Paní Lenka tě teď odvede do koupelny a tam si tě připravíme, ať je s tebou tvoje Paní spokojená!“ „Pojď za mnou!“ vyzvala mě Paní Lenka. Sklopil jsem zraky a následoval její kroky až do koupelny. Myslel jsem si, že se osprchuji a bude vše vyřešeno.
Jakmile se však otevřely dveře koupelny, uviděl jsem opět tu židli s hlubokým posedem, otvorem ve spodní části a široce roztaženými opěradly s popruhy, jakou použila Paní Lenka při mém ranním příchodu k dámám. Začal jsem tušit, že moje očista nebude spočívat jen ve sprchování. „Prosím, ne!“ chytil jsem Paní Lenku za ruku, strachy před ní pokleknul a začal jsem líbat její lýtka a lodičky. „Ale no tak! Přece tě nemůžeme předat tvojí Paní takto nečistého a nevyprázdněného!“ „Ne, já nechci! Bude to bolet!“ žadonil jsem a svíral její chodidla a tisknul k nim své rty. „No vidím, že ještě máš nedostatky! Blani, pojď ho naučit, jak se má chovat k dámě!“ řekla přísným hlasem Paní Lenka. „Vstaň!“ přikázala mi rázně. Neochotně jsem vstal a stále jsem fňukal: „Prosím, jen osprchovat, tohle ne, to bude bolet!“ „Předkloň se! A pořádně!“ okřikla mě Paní Lenka. Netušil jsem, co bude. Paní Lenka mě jednou rukou obejmula přes záda a dala mi ji z druhé strany pod břicho. Druhou rukou mě objala pod břicho z opačné strany. Prsty si vespod spojila a pak využila svých schopností z fitka. Prostě úplně bez problémů si mě zvedla. Nohy se mi odlepily od země a já se ocitnul ve vzduchu v sevření Paní Lenky. Ruce mi visely podél těla a nohama jsem mohl tak akorát kopat, ale nebylo mi to nic platné. Překvapením jsem vykřiknul. Po chvíli zmítání jsem pochopil, že sevření Paní Lenky je natolik silné, že je to zbytečné. A tak jsem se pomalu zklidnil a zůstal jsem volně viset v této ponižující pozici na jejích rukách, se strašným pocitem studu. Paní Lenka si přisunula k sobě pod svoji jednu nohu malou stoličku, o kterou si pak nohu opřela a mě si tak částečně položila na koleno. Pořád mě však pevně držela oběma rukama pod břichem. Nohy jsem měl bohužel stále ve vzduchu, těsně nad zemí a rukama jsem mohl dosáhnout pouze tak na její lýtko.
„Už ses konečně uklidnil?“ zeptala se rázně Paní Lenka, přičemž mě silou svírala mezi pažemi. „Ano,“ zašeptal jsem potupně. „Blani, tak pojď na to!“ usmála se Paní Lenka na Blanku. Hlavu jsem měl sklopenou k zemi, takže jsem do stran moc neviděl. Netušil jsem, co se děje okolo mě. Jen jsem slyšel pomalý, avšak významný klapot jejích lodiček a vnímal jsem, jak Paní Blanka postupně popošla zezadu až těsně ke mně. Náhle jsem tlumeně vyheknul. To mi Paní Blanka jedním tahem strčila celý prst do zadku a současně se naklonila těsně k mé hlavě. Dala mi lehkou pusu na tvář a řekla polohlasně: „Samečku, to, co ti teď budu dělat, je pro tvoji výchovu, abys věděl, jak se máš chovat k dámě, když ti něco poručí. Protože to bude pro tvé dobro a naučíš se tím něco nového, tak mě určitě teď požádáš o výchovný výprask, že ano?“ A významně mi zatlačila prst do zadku co nejvíc to šlo a zakroužila jím uvnitř. Věděl jsem, že z tohoto Lenčina sevření se jen tak nedostanu, takže moc možností nemám. Co jsem mohl dělat. Zavěšený přes koleno Paní Lenky, svírán jejími pažemi, v potupné pozici, navíc s tlačícím prstem Paní Blanky v análu jsem musel rezignovat. „Prosím Vás, Paní Blanko o výprask,“ hlesnul jsem potichu, zavřel oči a čekal na výchovnou lekci. Paní Blanka se usmála a řekla: „To mě těší, jsi šikovný. Uvidíš, že ti to pomůže a příště už budeš vědět, jak se máš chovat. Teď ti provedu výprask, o který jsi mě požádal. A kdyby se ti snad při jeho průběhu stala nějaká menší nehoda,“ přičemž pohlédla na můj penis, „tak nevadí, utřeš to po sobě po jeho skončení. Pokud by ses při výprasku náhodou neudržel a trochu uvolnil svěrač, byl by to důkaz, že lekce měla svůj účinek!“ Pousmála se a vytáhla prst z mého análu. Pohladila mě po zadku. „Připrav se, začínáme!“
Zatnul jsem zuby, zavřel oči a čekal první ránu. To, co následovalo, však bohužel mnohonásobně překročilo mé očekávání. Takový výprask, takovou sérii liskanců na holý zadek, kterou mi Paní Blanka prováděla střídavě jak rukou, tak krátkým páskem anebo snad i rákoskou, to už ani nevím, protože jsem to po chvilce přestal vnímat, jsem v životě nezažil. Od začátku jsem řval jak pominutý, kopal nohama ve vzduchu a křečovitě svíral lýtko Paní Lenky. Ta mě však držela natolik pevně, že jsem neměl možnost těmto ranám jakkoliv uhýbat. To, že jsem se nakonec rozbrečel a pomočil, to mě vzhledem k intenzitě výprasku vůbec nepřekvapilo. Nevím, jak výprask trval dlouho, jen si vzpomínám, že až rány ustaly, se ke mně Paní Blanka opět těsně naklonila a zašeptala: „Máš to za sebou, hezky jsi držel, byl jsi šikovný!“ a opět mi dala pusu na tvář.
Konečně mě Paní Lenka pustila. Svezl jsem se Paní Blance k nohám, ubrečený, políbil je a zašeptal: „Děkuji, Paní za lekci.“ „Není zač!“ usmála se a podala mi hadr. „Jak vidím, lekce byla hodně účinná! Tohle si po sobě utři a pak si sedni tam do té stoličky!“
Provedl jsem, co mi přikázala a pak jsem se zcela ponížený nasoukal opět do té sedačky, která ve svém principu trochu vzdáleně připomínala gynekologické křeslo. Oproti němu však měla docela vysoký posed, s velmi hlubokou sedačkou, byla plně omyvatelná, s velkým otvorem pod zadkem a široce rozevřenými opěradly, na nohy, které mi tlačily kolena až těsně k břichu. Jak jsem se do ní zabořil, znemožnil se mi zcela jakýkoliv pohyb a plně se mi rozevřel a tedy i zpřístupnil zadek. Bylo skoro nemožné se z ní dostat ven bez pomocí druhé osoby. Paní Lenka mi jen symbolicky připevnila nohy popruhy. Bylo to totiž skoro zbytečné, v sedačce jsem byl i tak docela slušně znehybněn. Ruce mi spojila za zády páskem. Byl jsem v pozici, kdy jsem se nemohl vůbec pohnout a jediné, co se dalo, byla možnost sledovat, co mi Paní Blanka dělá. „Neboj, nebudu ti dělat nic hrozného. Jen tě důkladně vyčistím zevnitř i zvenku. Nebude to trvat dlouho. Začátek ti bude trochu nepříjemný, ale pak už ti to půjde samo!“ usmála se na mě Paní Blanka. „Jo a ještě něco. Abys mi tu zbytečně nekřičel, otevři pusu!“ Pochopil jsem, že nemá cenu odporovat. Otevřel jsem pusu a Paní Blanka mi jemně vložila dovnitř měkký roubík. Vytlačit nešel. Poté si začala připravovat věci na moji očistu.
Prvně vzala do ruky dlouhou měkkou hadičku. Hned jsem pochopil. Bude mě cévkovat. Začal jsem se trochu cosi huhlat, ale přes roubík se nedalo. Paní Blanka se na mě je pousmála a dvěma prsty uchopila špičku mého penisu. Zkušeně jimi rozevřela otvor, zasunula dovnitř docela dlouhou hubici od tuby znecitlivujícího gelu a část obsahu tuby do něj vytlačila. Dost to zabolelo. Vykřiknul jsem, ale přes roubík to znělo spíše směšně. Poté vzala do ruky cévku. Než jsem se stačil vzpamatovat, měl jsem zasunutých už dobrých deset centimetrů hadičky v penise. Jen jsem sledoval, jak mi hadička postupně celá mizí dovnitř mé močové trubice, až mi nakonec vykukovala jen její vstupní zátka. „Nono, to bylo křiku!“ naoko se zamračila Paní Blanka. „Jednu věc máš připravenou, teď ještě tu druhou!“ V její ruce jsem zahlédl měkký balónek naplněný něčím tekutým a barevným. Měkká hadička, která z něj vedla, byla zakončena delší kovovou trubicí o docela velkém průměru, která však velice rychle začala celá mizet v mém análu. Kdybych nebyl tak pevně usazen v hluboké stoličce, asi bych se začal zmítat. Ale zde se to nedalo. Jediné, co jsem dělal, tak jsem při jejím zasouvání bolestí trvale hučel do roubíku.
Konečně tlak ustal a trubice byla ve mně celá. Paní Blanka začala postupně stláčet balónek s tekutinou, která se tak postupně přesouvala dovnitř mého análu. Naštěstí byla příjemně teplá, jen trochu štípala. Jakmile se tekutina z balónku přemístila do mě celá, vytáhla mi Paní Blanka postupně trubici z análu. V okamžiku, kdy trubice celá vyklouzla ze mě ven, položila mi Paní Blanka prst na anální otvor a řekla: „Dala jsem ti tam do vody trochu příměsi, která ti usnadní a urychlí vyprázdnění. Teď to v sobě chvíli hezky drž. Vidím, že se ti zadek už docela stáhnul do normálu, takže ti oddělám prst ze svěrače. Sednu si vedle tebe a budu se dívat, jak tekutinu do sebe vstřebáváš. Jakmile už to bude chtít všechno ven, řekni mi a já se o tebe postarám!“ mrkla na mě, sedla si vedle mě na stoličku a sledovala mé reakce. Strašně jsem se styděl pod jejím dohledem v této ponižující pozici. Dobře věděla, co prožívám. Tlak v análu, pocit močení. Střídavě se mi dívala do očí, pak na mé pohyby pánví, které ve mně vyvolávala tekutina, na hadičku trčící z penisu a občas zkontrolovala, jestli svěračem držím správně tekutinu uvnitř análu a zda něco neukáplo ven. Věděl jsem, že už tekutinu v sobě dlouho neudržím. Začal jsem se kroutit. „Copak už to na tebe jde?“ zeptala se se zájmem Paní Blanka. Mumlal jsem zběsile do roubíku, tušil jsem, že ještě pár vteřin a neudržím to. Paní Blanka vstala, vložila mi pod zadek misku a povolila uzávěr na cévce. Opět si sedla vedle mě, jednou rukou mě objala okolo krku, přitiskla hlavu k mé hlavě a rukou mi přidržovala misku pod zadkem. „Tak můžeš to pustit!“ Zašeptala. Z jedné strany jsem byl šťastný, že mohu povolit všechny svěrače, protože tlak byl k nevydržení, ale z druhé strany jsem se strašně styděl v této ponižující pozici. Miska se plnila a já přitom rudnul studem. Cítil jsem velkou úlevu ale současně vrcholné ponížení. Takto se kompletně vyprazdňovat v objetí krásné dámy, která mi v tom navíc pomáhá. Po chvilce vypětí jsem zhluboka vydechnul. „Hotovo?“ zeptala se Paní Blanka. „Mhm,“ zamumlal jsem do roubíku. „Ještě zkus trochu zatlačit. Uvidíš, že to půjde!“ udělal jsem, co řekla, a ještě nějaká tekutina ze mě vyšla. „No vidíš, že tam ještě něco bylo. Teď už je to dobré!“ usmála se. „Otevři pusu, teď už to nepotřebuješ,“ přikázala mi a vyndala mi opatrně roubík z pusy. Poté pohlédla do misky, mrkla na mě a pohladila mě po hlavě: „Šikovný, vidíš, jak ses krásně vyprázdnil. Kolik toho vevnitř ještě bylo!“ podivila se naoko Paní Blanka. Bylo mi strašně trapně. Vytáhla mi cévku z penisu a odnesla misku pryč. Vzápětí se vrátila a ručníkem mě důkladně vytřela mezi nohama.
„Teď ještě se přesvědčím, jestli ti nezůstal nějaký zbytek spermatu po tvém minulém výstřiku a budeš to mít za sebou! Ale to už udělám jen prstem, už tě nebudu víc trápit nějakými tekutinami!“ pousmála se. Významně si přede mnou nasadila na jednu ruku latexovou rukavici a natřela si ji gelem. „Připraven?“ Mlčky jsem pokýval hlavou. Stále jsem byl zaklíněný v sedačce s vyšpuleným zadkem, takže jsem stejně nemohl nic jiného dělat. Její dva prsty mi po předchozím vyprazdňování zajely do zadku nadoraz úplně bez problémů. Nepříjemný tak jsem začal cítit až v okamžiku, kdy prsty uvnitř ohnula a s takto zahnutými prsty, které mi tlačily zevnitř na močovou trubici a prostatu pomalu vyjížděla z análu ven. Prsty mi močovou trubici silou doslova ždímala. To bylo skutečně bolestivé. Neudržel jsem se a hlasitě jsem přitom křičel. Tuto proceduru, kdy zajela prsty co nejhlouběji, skrčila je a podél močové trubice zahnuté vytahovala ven, opakovala asi pětkrát. Skučel jsem bolestí, přestože jsem se snažil ovládnout. Po skončení této bolestivé procedury se v lahvičce, kterou mi druhou rukou držela pod penisem, i tak nastřádalo pár mililitrů spermatu. „No vidíš, ještě jsi tam něco měl! Teď už je to ale všechno venku, tak můžeš být na sebe hrdý!“ pochválila mě Paní Blanka a sundala si rukavice. Sklopila opěrky sedačky a pomohla mi z ní vstát. Jdi se opláchnout do sprchy a ihned přijď za námi!“ přikázala mi a zanechala mě v koupelně samotného. Rychle jsem se osprchoval, usušil a nahý se vrátil zpět k dámám do pokoje.
Paní Blance zazvonil mobil. Zvedla jej. „Ahoj, tak máš ho tady připraveného!“ usmála se do telefonu. „Jasně, vejděte dovnitř, udělejte si pohodlí a my ti ho hned přineseme! Ostatně, byl moc šikovný! Však uvidíš!“ Vytušil jsem, co hovor znamenal. „Máš tu svoji Paní! Už se na ni těšíš?“ zeptala se mě Paní Blanka, sotva položila mobil. „Ano,“ sklopil jsem zraky před Paní Blankou. „Tak to abychom tě předaly zpět k ní, co myslíš?“ zeptala se mě Paní Blanka. „A jak se ti u nás líbilo?“ „Líbilo, děkuji za vše, mnoho jsem se u vás naučil,“ řekl jsem polohlasem. „A jak nám poděkuješ?“ otázala se Paní Blanka. „Promiňte,“ zamumlal jsem a ihned jsem pokleknul. Objal jsem chodidla Paní Blanky, políbil její lodičku a totéž jsem ihned učinil i Paní Lence. „Není zač!“ zasmála se Paní Blanka. Leni, tak ho předáme zpět jeho manželce?“ „Ano, ale je ho škoda, takového šikovného samečka! Tak jdeme na to!“ řekla Paní Lenka a stoupla si ke mně. Zavázala mi oči širokou páskou, což jsem tedy nečekal. Byl jsem tím překvapen. Paní Lenka viděla můj údiv, tak mi vše vysvětlila: „To proto, že před předáním si ještě něco vyzkoušíš, než tě dáme zpátky tvojí Paní!“ Přes pásku jsem vůbec nic neviděl. Pojednou jsem pocítil, jak mě jednou rukou objala kolem ramen a druhou ruku mi vložila zespodu pod kolena. Přitiskla si mě na sebe a pojednou se mi nohy přestaly dotýkat země. Úplně bez problémů si mě takto vzala do náručí. Svojí jednou rukou jsem ji musel obejmout okolo krku. Dost jsem se styděl, být takto nesen nádhernou, vysokou dívkou. Vzhledem k její vysportované postavě se mnou neměla evidentně žádný problém. „Tak jdeme?“ zeptala se mě Paní Lenka. „Ano,“ zašeptal jsem. Bylo mi trapné, že se mi v této pozici i poněkud postavil penis, čehož si Paní Lenka samozřejmě všimla. „Nono, co to má znamenat? Snad se nestydíš?“ usmála se jen tak mimochodem při pohledu na něj.
Paní Lenka mě přenesla do vedlejší místnosti, kde bylo hezky teplo, příjemná vůně. Přestože jsem měl na očích pásku, cítil jsem, že v místnosti už jsou nějaké osoby. Paní Lenka mě položila zpět na zem. „Ahoj, tak tady ho máš zpátky!“ zaslechnul jsem hlas Paní Blanky. „Ahoj, ty můj samečku!“ uslyšel jsem hlas mojí Paní a současně jsem ucítil její rty na mé tváři. „Byl jsi hodný na své vychovatelky?“ zeptala se mě. „Ano,“ hlesnul jsem, přičemž jsem stále nic neviděl. „Ano, byl moc šikovný!“ ozvala se Paní Lenka. „A navíc je krásně vyčištěný a vyprázdněný, chceš si to prověřit?“ „Proč ne?“ usmála se moje Paní. Bez okolků mi sáhla mezi nohy, vzala si do dlaně moje varlata a lehce je promnula mezi prsty. „No vidíš, máš je krásně měkká, vyprázdněná!“ pochválila mě. „Otoč se a do předklonu!“ vyzvala mě Paní Blanka. Provedl jsem, co mi řekla. V tom jsem lehce zasténal. To, když mi moje Paní zasunula celý prst do análu a uvnitř jím zakroužila do všech stran. „Hezky roztažený, měkký. Jsi šikovný, potěšil jsi mě, že ses na mě takto nachystal. Odteď budeš ke mně takto čistý přistupovat vždy, když tě budu chtít použít!“ pochválila mě moje Paní a vytáhla mi prst z análu. Protože jsem měl stále pásku přes oči, nevěděl jsem co bude následovat a proto jsem zůstal stále v potupném předklonu.
„Už se můžeš postavit!“ usmála se Paní Blanka. „Jani, aby si ale zasloužil vrácení zpět k tobě, tak si ho trochu vyzkoušíme, co myslíš?“ zeptala se Paní Blanka mojí Paní. „No určitě, jsem na to zvědavá!“ usmála se moje Paní. „Tak samečku, dobře poslouchej! Mezi všemi dámami, co jsou zde v místnosti, si musíš poznat tu svoji. Pokud si ji nepoznáš, necháme si tě u nás ještě jeden den. Co ty na to?“ „Zkusím to,“ odpověděl jsem zkroušeně. „Výborně! Paní Lenka si tě položí na lavičku a ty budeš mít jen jednoduchý úkol, ochutnávat a hledat. To je vše.“
Paní Lenka mě vzala za ruku a položila na záda na nízkou lavičku s úzkým a hodně skloněným opěradlem, dlouhým až pod hlavu. Prakticky jsme spíše ležel, než seděl, a to skoro u země. Ruce jsem měl podél těla a mohl jsem se jimi bez problémů dotknout země. Oči jsem měl však stále zavázané.
„Jsi připraven?“ zeptala se mě Paní Blanka. „Ano,“ odpověděl jsem. Ležel jsem na zádech šikmé lavičce a očekával, co se bude dít. Dámy byly potichu, aby se neprozradily, která začne. Lehce jsem zaslechl jen slabý smích a tiché šustivé zvuky, o kterých se dalo tušit, že souvisejí se sundáváním kalhotek. Po krátké chvíli ticha jsem pocítil, jak se některá z dam přiblížila ke mně. Vnímal jsem, jak si nade mě obkročmo stoupla, a aniž by se mě z boku či jakkoliv dotkla nohama či rukama, přitiskla se přesně na moje ústa svojí pičkou, a to pěkně natěsno. Úplně jsem to nečekal, chtěl jsem vykřiknout, ale zaznělo jen tlumené zahuhlání, protože jsem měl pusu utěsněnou pohlavím jedné z dam, nevěděl jsem však které. Věděl jsem, že musím podle vůně, chuti, pohybů či tvaru pičky poznat moji Paní. Snažil jsem se ochutnat z ní co nejvíce a chuť jsem porovnával s tím, jak moji Paní znám. Pička měla příjemně nakyslou chuť a čím více jsem ji ochutnával, tím se stávala vlhčí. Postřehl jsem, že se dáma postupně začala i pohybovat a jezdit pičkou po mých ústech. Po chvíli si dáma stoupla a opět bez jakéhokoliv dotyku se mnou odešla. V puse mi zůstala typická chuť dámského sekretu.
Kolem mě bylo stále skoro ticho, jen místy jsem zaslechnul slabý, nepoznatelný smích dam. Opět jsem nade mnou ucítil některou z dam. Opět bez jakéhokoliv doteku mi dáma dosedla pičkou na pusu. Tentokrát však jen lehce, takže jsem měl možnost pro ochutnávání použít i jazyk. Jezdil jsem po jejím klitorisu. Dáma kupodivu krásně držela v mírném podřepu a nechala se dráždit. Už jsem myslel, že mám ochutnáno, když najednou dáma dosedla na má ústa poněkud více. Asi jsem dráždil jejího klitoris poněkud déle, protože v tom okamžiku mi do pusy stříklo trochu její moči a zaslechl jsem krátký vzdech. Bohužel se nedalo zjistit, která z dam to byla. Nebyl to výstřik nijak výrazný, ale měl jsem co dělat, abych vše pochytal. Důkladně jsem vše olízal, než se zvedne, abych nepotřísnil okolí. Poté dáma vstala jakoby nic a já očekával další dámu. Celou dobu jsem přemýšlel, zda některá z nich nebyla moje Paní. Třetí dámu jsem nade mnou pocítil vzápětí. Opět dosedla na má ústa, ale tentokrát bylo ihned jasné, že nedosedla pičkou. Otvor, který jsem na sobě ucítil, byl výrazně těsnější. Dáma se svým análem dotýkala mého obličeje jez zlehka, protože věděla, že pokud ji mám ochutnat a poznat, musím jazykem proniknout dovnitř. Protože si nechtěla pro rozevření análu pomoci rukama, lehce zatlačila, což jsem jazykem ihned poznal. Otvor se jí tak trochu zvětšil a já mohl jazykem proniknout hluboko dovnitř. Ihned poté přestala tlačit, čímž se otvor opět trochu sevřel a tím mi lehce vtáhnul jazyk dovnitř. Chuť byla ostrá, palčivá. Mojí Paní jsem také často musel uspokojovat jazykem análně, takže jsem to už dobře znal. Na jazyku, který jsem měl docela hluboko, jsem cítil, jak dáma postupně svírá a roztahuje anál. Chvíli mi takto dovolila ji ochutnat a opět se bez jediného doteku najednou zvedla a odešla. Trochu mě překvapilo, že na mě dosedla i čtvrtá dáma. Domníval jsem se, že v místnosti je pouze Paní Blanka, Lenka a moje Paní. Ta čtvrtá dáma mi opět dosedla na můj jazyk svým análem. V porovnání s předchozí dámou byla razantnější, dosedla mi na obličej již s dopředu roztaženým análem, a to otvorem úplně přesně na můj jazyk. Moc pohybů jsem s ním nemohl provést, tak jsem jen vnímal obzvlášť palčivou chuť jejího sekretu. Po chvíli bez dotyku se mnou vstala. Opět jsem chvíli uslyšel zvuky oblékání.
„Tak co, která byla tvoje Paní?“ uslyšel jsem po chvíli hlas Paní Blanky. V hlavě jsem měl zmatek ze všech vůní a chutí, které jsem před chvílí měl. Ty první dvě dámy jsem tušil, že byly mé vychovatelky, protože jejich chuť jsem si pamatoval z ranního přivítání. Nejvíc povědomá mi byla ta dáma, co mi jako první dosedla na tvář análem. Risknul jsem to: „Moje Paní byla třetí v pořadí!“ a čekal, co bude. Paní Blanka mi sundala pásku z očí. „Výborně! tak utíkej ke své Paní a přivítej ji!“ zasmála se Paní Blanka a plácla mě po zadku. Já se konečně rozkoukal po okolí a hned mi bylo jasné, kdo je ta čtvrtá dáma. Byla to Paní Jana od Patrika.
Všechny nádherné vysoké dáma stály přede mnou. Vstal jsem. S velkou radostí jsem poklekl k nohám mojí Paní, dlouze a křečovitě je svíral a líbal. „No tak, to už stačí!“ smála se moje Paní, když mé radostné sevření jejích nohou trvalo již dlouho. Podřepla, vzala mě za bradu a pokynula, abych vstal. „Slyšela jsem na tebe od tvých vychovatelek samou chválu, tak doufám, že ses ve svém výcviku posunul o kousek dál a budeš zase o něco vychovanější manžel!“ „Ano, budu! Určitě budu!“ řekl jsem překotně a tisknul se k prsům mé Paní, protože vzhledem k její výšce oproti mně jsem výš nedosáhl. Ostatní dámy se tomu usmívaly.
V povzdálí jsem si však po chvíli všimnul ještě jedné postavy. Byl to Patrik, onen přítel od Paní Jany, se kterým jsem se setkal včera. Stál poslušně v rohu místnosti a sledoval svoji Paní, kdyby po něm cokoliv chtěla, aby byl ihned k dispozici. Pochopil jsem, že celý den byli všichni tři spolu.
„Na hotelu ti povím, co jsem dělala celý den. Celý den jsem strávila s Janou a jejím přítelem Patrikem. Mimochodem, Patrik je velmi šikovný, ale to až později, všechno ti povím. Bylo to velice krásné odpoledne. Zajímá tě to?“ „Ano, Paní, jsem na to zvědavý,“ odpověděl jsem. „Neboj, budu ti vše vyprávět a buď si jistý, že až do posledního detailu. Myslím, že tě to v mnohém bude zajímat a určitě tě to i poučí!“ usmála se moje Paní. Ve výrazu její tváře však bylo poznat, že to byl neobvykle strávený den. Měl jsem trochu obavy, co se od mé Paní dozvím.
„Tak se utíkej převléci, ať na tebe nemusí tvoje Paní dlouho čekat!“ řekla vesele Paní Blanka a několikrát plácla mě po zadku, aby mě popohnala. Moje Paní se tomu usmála a řekla: „Počkám na tebe u šatny, tak šup!“
Vešek jsem do šatny, kde jsem měl svoje oblečení. Zavřel jsem za sebou dveře a rychle se převléknul, aby se Paní nezlobila. Ven jsem vyšel již oblečený a připravený na odchod. Moje Paní na mě čekala u východu. Naposledy jsem ještě pokleknul, políbil oběma dámám, tedy Paní Blance i Paní Lence lodičky a poděkoval za jejich službu.
Moje Paní se ještě rozloučila s novou přítelkyní, Paní Janou slovy: „Tak zítra podle dohody?“ „Jasně, jak budeš chtít, vše platí!“ usmála se Paní Jana. Moc jsem tomu nerozuměl, ale doufal, že to je jen mezi nimi. Pak moje Paní popošla k Patrikovi, na chvíli se k němu přitiskla a řekla: „Dík, jsi moc šikovný, neřekla bych to do tebe, že až tak moc! Ty jsi mi tedy dneska dal co proto!“ A usmála se na něj. Všimnul jsem si, že mu přitom jako by mimochodem sáhla mezi nohy a lehce stiskla, přičemž Patrik jen nehnutě stál a sklopil zraky. „A ty, můj samečku, pojď, budu ti povídat všechno, jak jsem ti slíbila!“ usmála se na mě. Přiskočil jsem ke své Paní a následoval ji směrem k našemu hotelu.
... a co bylo dál?...
Zajímá vás, jak to pokračovalo dál?
Co dělala moje manželka celý den s Paní Janou a Patrikem?
Pokud budete mít zájem, opět vše do detailu popíšu.
Pokud po přečtení opět někdo z čtenářů připojí i malý potěšující komentář, budu rád.
Je to už docela dlouhý příběh. Na začátku jsem vůbec nemyslel, že toho bude tolik kapitol. Ale pokud se příběh snad ještě někomu neomrzel a chtěl by případně ještě další díl, povzbudí mě to k dalšímu psaní … a pak třeba pak bude i šestnáctý díl…
Skvelé čítanie, moc som zvedavý na ďalší diel, rozhodne neprestávaj ![]()
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Povídky » Jak jsem byl převychován na vzorného manžela
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB