1

Téma: Vianočny začiatok cudnosti

Ahoj vsetci tak musim sa aj ja pridat a priznat co sa u nas stalo dopomohli k tomu vianoce na chate z detmi a rodinou a madam sa rozhodla k zaujmavemu kroku sice ziadna nova hracka nepribudla no rozhodla sa ze ma riadne potrapi od 20 decembra co som doma sa rozhodla ze jej urobim orgazmus len jazykom bral som to na lahku vahu reku pusti ma potom dalej no nie.dnes je uz 29 december a ja po 5tich dnoch len uspokojovania jazykom svoju madam som dostal klietku za odmenu na svojho vtaka a mam ju nasadenu 4 ty den a madam uz ma za 9 dni orgazmus cislo 11. A ja nula a dnes mi dopriala za asistencie svistania bicika na mojej prdeli milking ale priznavam pani dole klobuk pred vami trvalo zamknutymi ja  uz budem pomaly piaty den no gule ma bolia riadne no madam si to uziva asi aj prero ze sme sami a dieta neni doma je to bestia mrcha kruta vladkyna ktoru milujem

2

Re: Vianočny začiatok cudnosti

S musim priznat jednu vec bolo to krute ponizenie dostal som nsjskor kolicek 8cm dlhy na konci v tvare srdiecka z napisom fuck me potom 18cm real dildo a ja ze ok stym ma urobi a zacal som aj tiect no dokoncila to nasim mega cernochom 6.3cm priemer  28cm dlzka ktoreho nenavidim lebo som dal madam krutu zbran do ruky ktoru rada z usmevom vyuziva a to som ani nechapal a nevedel co sa deje len podomnou ostala biela mlaka

3

No 9 ty den v klietke tecie zo mna uz som v praci a do soboty urcite nic a trenky nonstop mokre ako je to silne kafea gule teda uz bolia a som 16ty den bez orgazmu do soboty daleko a to neni iste ci nieco bude mazec

4

Takze lady sa pohly a po dohode z manzelko (Madam)mi prikazala objednat kovovu Cobru

5

No az pojde vse podla planu zajtra by nam mala prist nova hracka uz aj madam sa pyta kedy pride takze to bude velmi zaujmave

6

Tak sa nam to o den predlzilo no vcera som dostal od madam po troch tyzdnoch darcek v podobe milkingu poobede a vecer si to naplno uzila a ja snou a na zaver som dostal paradnu fajku az do konca ale ze uplne dokonca no malo to pokracovanie pretoze mi to obratom vratila soat do ust akoze mazec  nechala ma volneho a rano si vyziadala dalsie kolo no bez mojho vrcholu no a zajtra by mala prist domov kovova Cobra

7

A je to tu Cobra dorazila a je paradna madam sa  nevedela uz dockat a hned jak prisla uz ju aj rozbalila a velmi sa jej zapacila a teraz uz zaklapla klec a kluce ma len ona a odomkne ma len pre vlastnu potrebu  som zvedavy na prvu noc v nej

8

Tak po troch dnoch v Cobre mam nove skusenosti a zazitky hm zmiesane pocity ale je to asi o tom ze kazdemu sadne nieco ine Cobra je nadherna ani neviem ze ju cez den mam no nocne erekcie boli pre mna krute mozno je to aj tym ze uz aj madam sa do toho aktivne zapojila  o to viac ma to vzrusuje uvidime ako to pojde dalej madam si nestazuje ja ano tak je asi vsetko v poriadku

9

Tak ako sme postupili bol som mimo domu 13 dni v pracy tam mam duhu klietku v ktorej som bol dobrovolne pod zamkom tyzden madam ma kontrolovala nahodne na dialku  druhy tyzden som mal dovolene sa uvolnit sa na jej pokyn ked som prisiel domov najskor som musel madam uspokojit na viac spôsobov a po dvoch dnoch ked uz sa uspokojila dostatocne tam ma zamkla do novej cobry na 5 dni pocas  dboch dni co som madam obstastnoval sexom ci len jazykom som mal jeden skutocny a velmi silny vrchol a jeden potupny pokazeny to som doslova len tiekol no a potom pod zamok a v sobutu vecer na rozlucku  riadne zabrat najskor ma madam osukala s obojstranym vibracnym strap onom a to teda poriadne tieklo zomna v klietke a madam sa pocas toho urobila a bola velmi spokojna pacila sa jeh aj mlacka podomnou tak mi dala dolu cobru a pokracovala v sukani mojej prdele a honila mi mi ho v latexovych rukaviciach no kedze to mala moc daleko tak mi prikazala aby som si ho honil pocas toho ja a ked to na mna pojde mam prestat posluchol som zacala divoko prirazat a ja honit no po chvilke som citil ze uz to bude tak som to ohlasil a pustil ho a madam spomalila ale riadne pritlacila a vtedy to zomna zacalo davkami striekat cez celu postel a bolo toho mega vela no nic lem plno semena ziadny vrchol ked som to oznamil madam len sa usmiala vzala si ho do ust a zacala sat cmulat honit a po chvili dosiel skutocny orgazmus a znova dalsia davka ktoru si vzala do pusy no len na tu chvilu aby mi to vratila spat cez moje usta akoze nebolo cas ani protestovat  no vyzera to ze sa jej to velmi zapacilo  tak som zvedavi co ma caka nabuduce

10

Po dlhsej dobe nieco pridam ale nebolo to vobec prijemne ale môžem si za to sam po tom ako som prisiel domov po dvochbtyzdnoch s plnymi gulami sa ma madam chopila na 4ty den zamknuteho v cobre a to bol masaker kukla na hlave madam mala svoje dni a bola kruta najskor prehliadka analu v latex rukaviciach to bolo ok potom jazdecku bic dalo sa no potom pripinak ktory bol najprv fajn no cotil som ako teciem a po asi desiatich minutach to zacalo byt neprijemne ked narazsla do prostaty ale potom doslo nieco horsie dostal som davku lubrikantu dnu a uz som vedel ze je zle a ono to prislo kruty velky cernoch sa blizil 6.3cm hrubka zaluda je velmi silné  kafe no na druhy pokus to do mna nekompromisne vrazila a ja som myslel ze nastala moj posledna hodina po tak dlhej dobe no sam sa divim ze som to spracoval a dal to no bolo to krute ponizenie najprv som prosil o to aby ho dala von no ona urobila pravy opak a zasunula ho az po gule postupne co je asi 26cm slzy mi vyhrkli trochu no vydrzal som a za sprsky ran bicom som musel zacat jazdit na nom no a to som uz tiekol fest ale to neboo koniec madam prikazala dat dolu cobru podala kluce a ja nastoknuty na doraz v podrepe som sa trasucimy rukami odomnkol a potom nastalo peklo zaxala ma nim mrdat a honit zvadle pero az kym som bevytiekol lebo to nebol ani orgazmus to bolo bolestive vytecenie

11

Ahoj. Tak to tě musí taky bolet prdel z venku i zevnitř. Krutá a Božská Madam. Jen tak dál.

12

Vit. To si pis ne to bola povodne hracka pre madam a ona to otocila proti mne ha by som prijal o trochu mensi priemer tych 6.3cm na zaciatku je hodne krutych ale citam ze aj u vas sa to rozbehlo