1

Téma: Ženatý se závazky

Ahoj všichni. Jsem běžný chlápek a otec od rodiny. Odjakživa jsem si rád hrál a poznával nové věci v oblasti sexuálního života. Je tomu asi dva roky, co jsem při hledání hraček na aliexpresu náhodou narazil na pásy cudnosti pro muže. Od první chvíle mě myšlenka cudnosti velmi zaujala a po chvíli váhání jsem objednal svůj první pás. Je to obyčejná nerezová klícka s rozevíracím kroužkem a visacím zámkem.
https://i.imgur.io/Y0JkbHA_d.webp
Během čekání na zásilku jsem o pásech zjišťoval, co se dalo a postupně propadal fenoménu mužské cudnosti, strachoval se, co na to řekne moje vanilková manželka a zároveň doufal, že se v ní probudí skryté vlohy dominy. Asi po třech týdnech dorazil balíček a já jsem jej netrpělivě roztrhal, roztřesenýma rukama vytahnul ven malou klícku, rychle umyl vodou s mýdlem a ještě teplou nasadil na můj penis.
Poprvé to šlo trochu s problémy, ale nakonec vše zapadlo na svá místa. Velká vyhoda první klece byl rozevírací kroužek, bez kterého bych to určitě s naběhlým penisem nezvládl. Byl jsem lapen. Fyzicky i mentálně. První zamčenítrvalo jen asi deset minut a vzrušilo mě na nejvyšší míru. Potom musela klec dolů a musel jsem se vyhonit. Orgasmus byl skvělý. Klícku jsem potom znovu umyl, zabalil do černého plátěného pytlíku, ve kterém přišla a přemýšlel jak se bude situace vyvíjet...
Pokračování příště.

2

Re: Ženatý se závazky

Těším se na pokračování. U mě to bylo podobné.

3

Moje první klícka měla své mouchy. Při nasazování mechanismus skřípal na různých místech kůži, klícka není u tohoto typu pevně přidělaná ke kroužku a tak při nošení vydává různé zvuky a při pokusech o erekci také skřípe kůži nad kořenem penisu. Po pár dnech testování a prodlužování doby uzamčení padlo rozhodnutí pořídit další klícku. Tentokrát jsem věnoval výběru delší čas a rozhodnutí padlo na neoriginální průhlednou cb6000. Nechtělo se mi znovu čekat několik týdnů na novou hračku, proto jsem ji zakoupil z nejmenovaného českého eshopu.
Nová klec mi přinesla úplně nové pocity. Největší změna oproti první byl pocit těsného obepnutí penisu trubičkou. V té době už mi pomalu docházelo, že délka klecí, které mám doma, je větší než bych potřeboval. U mého pásu také velice rychle došlo k prasknutí uchycení na kroužku, což bylo podle mě způsobeno nešetrnou manipulací při nasazování. Další nákup proto zahrnoval krátkou verzi cb6000 znovu v průhledném provedení (kvůli novému kroužku a také jsem chtěl otestovat kratší klec) a také neoriginální nerezové pásy prisonbird v dlouhém a středním provedení spolu s jedním společným ergonomicky tvarovaným krouzkem k nim.
Poté nastala fáze testování, který ze stávajících pěti pásů mi sedne nejlépe. Původní pás jsem v té době už prakticky zavrhnul. Nejdelší prisonbird sem nosil poměrně dost, ale jeho hlavním problémem byla právě jeho velikost. Penis z něj nekontrolovaně vypadával, což je dost nepříjemné. Se stejným problémem jsem se potýkal u delšího cb6000, kde navíc poměrně velký větrací otvor ve špici způsoboval "vylezení" předkožky nebo části žaludu ven a následné nepohodlí a bolest. S cb6000s byla situace obdobná, ale byl o poznání pohodlnější než dlouhá verze. Na dlouhých verzích klecí mně osobně nejvíc vadí, že penis má v nich dost prostoru se částečné postavit a potom intenzivně tlačit na klec, odtahovat kroužkem koule od těla a způsobovat intenzivní bolest. U dlouhé verze prisonbirdu se navíc přidávají i otlaky o kovové kulatiny, z nichž je vytvořena špička klece.
Během asi čtvrt roku trvajícího testovacího provozu mi během zamčeného pokusu o erekci praskl i druhý kroužek k cb6000. Tehdy jsem odhalil svůj dřívější omyl ohledně nešetrného zacházení. Materiál, ze kterého je kroužek, potažmo celý pás vyroben je nekvalitní. V té době jsem došel k závěru, že nejvhodnějším pásem je pro mne cb6000s a střední prisonbird, které vyplňují i ve stavu největšího splasknutí celý prostor klece.
https://i.imgur.com/jN1hZv6.jpeg
Někdy v té době jsem také sebral odvahu předvést se v pásu manželce. Byl to pro ni šok. Vůbec nechápala, proč něco podobného dělám a jak se mi to může líbit. Pás šel tehdá velice rychle dolů. V následujících týdnech jsem to zkoušel ještě párkrát, to už nastaly z její strany mírné pokusy o hru se zamčeným penisem, ale celkově mi bylo jasné, že manželka mojí klíčnicí v dohledné době nebude.

4

Postupně jsem se zapojil do komunity kolem chaster.app, kde jsem si vytvořil několik krátkodobých samozamykacích sezení a časem začal oslovovat online klíčnice. Moje predstavy o nepřeberném množství nadržených domin vzaly ovšem rychle za své. Došlo, mi, že budu muset udělat několik kompromisů. Seznámil jsem se s několika muži-klíčníky a postupně akceptoval situaci, že bude můj zamčený penis kontrolovat chlap. Co mě na hledání klíčníka zaujalo, bylo velice časté odmítání zamknout někoho, kdo je ženatý. Možná jsem měl jen smůlu, ale psal jsem si ohdadem se třiceti lidmi (findom ženy, které mě oslovily, nepočítám) a odhadem polovina odmítla být klíčníkem ženáčovi. Přičítám to tomu, že v držení klíče hledali nějaký sexuální podtext, který se mně podařilo v mých myšlenkách odfiltrovat, hledal jsem jen společníka, který mi bude radit a směrovat mě.
První zážitek s on-line klíčníkem byl pro mne hrůzostrašný. Zpočátku se můj protějšek projevoval jako rozumný člověk, na rovinu jsem mu řekl o mé rodinné situaci, zkušenostech a libůstkách a on souhlasil. Jakmile však došlo k mému uzamčení a prožil jsem zamčenou noc, začal vymýšlet tresty a úkoly, o kterých jsem mu jasně řekl, že jsou pro mě přes čáru a nesmyslně prodlužoval čas uzamčení. Jednou z podmínek mého zamčení bylo odemykání pro potřeby sexu s mou ženou, proto jsem měl (naštěstí) stálý přístup ke klíči. Zamykání osobně považuji víceméně za hru, a pokud si předem dohodneme pravidla a jedna strana je poruší, hra pro mě končí. První pokus o on-line držení klíčů tedy u mě dopadl neslavně. Druhý den jsem se odemkl a zrušil uzamčení na chasteru. Pozitivní na tom byla první zkušenost s uzamčením přes noc. Naspal jsem tehdy kvůli erekcím asi 2 hodiny přerušovaně a druhý den v práci jsem byl úplně vyřízený. Na další hratky s cudností mě úplně přešla chuť. Aspoň na nějaký čas.
Měsíc po hrůzném zážitku s nočním uzamčením jsem nemohl své klícky ani vidět. Postupně však čas špatné vzpomínky otupil a ve mně se zase začala probouzet touha po zamykání. Tentokrát jsem začínal uzamčením na celé odpoledne a postupně se propracoval k několika zamčením od rána do večera. Opět jsem začal komunikovat s klíčníky na discordu chasteru, pořídil jsem si další klec, tentokrát jakousi obdobu nejmenšího prisonbirdu, který pasoval na můj stávající kroužek. Spolu s klecí jsem dokoupil i o něco menší ergonomický kroužek (ale ten mi byl příliš těsný, tak jsem jej jenom zkusil a schoval) a nerezový kroužek k mým cb6000. O nejkratším prisonbirdu můžu říct jen to, že je pro mne na dlouhodobější nošení nepohodlná a tlačí, proto ji používám pouze příležitostně.
https://i.imgur.com/1Q2Xm6A.jpeg
V té době jsem střídavě nosil cb6000s na delší zamčení a střední prisonbird na kratší dobu, nebo jsem prisonbirdem začal ráno a po pár hodinách jej vyměnil za cb který jsem nosil do večera.
Cítil jsem, že potřebuju motivaci pro další zamčení přes noc. Manželku nechávaly moje klícky nadále chladnou, proto jsem se znovu vydal lovit do vod chasteru. Tehdy jsem prožil své doposud nejdelší uzamčení. Domluvil jsem se s manželkou, že se mnou pár dní nic nebude a nakonec se z toho vyklubaly pěkně čtyři noci. Páteční večerní sex byl krátký a intenzivní. S tehdejším klíčníkem jsem dodnes v kontaktu, přestože se z něj stal čistý submisiv.

5

Toto se stalo někdy před létem 2022. Moje touhy po cudnosti opět vyhasly (zamykal jsem se jen příležitostně, na kratší dobu) a měl jsem jiné starosti - rodinná dovolená, výlety a podobně. Choutky po zamykání se začaly objevovat v září. Vzhledem k mému neutuchajícímu zájmu se o cudnosti stále něco dozvídat a nabytým zkušenostem se zamykáním jsem věděl, že moje nejčastěji používané klece nedokážu nosit déle než pár dní a i tak to bylo ke konci k nesnesení. Tehdy jsem narazil na nabídku plastove aircage. Koupil jsem ji v černé barvě a v krátké verzi. První nasazení bylo pro mne jako z jiného světa. Klec byla kompletně vyplněná, veškeré pokusy o ztopoření byly uhašeny již v zárodku a zůstal jen frustrující tlak bobtnajícího penisu na vnitřek trubice. Přestože mně to v ostatních klecích bylo vrcholně nepříjemné, tuto klec jsem raději nosil se staženou předkožkou. Na kleci nic nevrzalo, neskřípalo kůži a po pár minutách jsem ji téměř necítil. Praktický první moje zamčení v této kleci bylo přes noc. Bylo to poprvé, co jsem se dobře vyspal s nasazenou klíckou! Můj plán na pokračování přes následující den vzal za své s nastoupivší ranní erekcí a neodolatelnou potřebou se dovézt k orgasmu.
https://i.imgur.com/jAj6jHp.jpeg
Tato klícka rychle zaujala místo na špici oblíbenosti a stala se jedinou, kterou jsem byl ochotný nosit. Cítil jsem se v ní velice příjemně a měkce. Za krátkou dobu jsem se naučil s touto klecí močit ve stoje, což bylo vynikající. Po asi 6 týdnech intenzivního, prakticky každodenního nošení (několikrát z toho přes noc) jsem zjistil, že trubice ve sváru praskla a z obav o možné zranění na citlivých místech jsem ji přestal nosit - tedy přestal jsem se zamykat úplně - a začal hledat další klec.

6

Jisté bylo, že má obliba zamykání má sice kolísající tendenci, ale je dlouhodobého charakteru. Z tohoto důvodu, a také proto, že už jsem věděl, co od klícky požaduji, jsem zavrhnul nejlevnější napodobeniny a zaměřil se na originální zboží. Velice rychle se do mého nejužšího výběru dostala aircage a holytrainer. Velice rychle jsem také zjistil, že za originální HT nejsem ochotný vysolit požadované peníze. Z těchto důvodů a díky dobrým recenzím na zboží celkově jsem na zdejším eshopu koupil HT3 small na každodenní nošení a nerezovou verzi aircage na experimenty.
Psal se leden 2023 a balíček s Holytrainerem převrátil můj zamčený život opět naruby. Klícka pěkně objímá muj penis, opět je zcela vyplněná i v klidovém stavu, navíc je lehká, jakoby měkká a otvor na špici je menší než u cb6000, takže nic neprolézá ven. Po prvním vyzkoušení obou klícek bylo rozhodnuto. Novým favoritem se stal HTt3. Večer jsem se zamknul a bez větších potíží vydržel 3 noci pod zámkem jen s krátkými přestávkami na hygienu. Být tak dlouho se staženou předkožkou byl pro mě nezvyklý a skvělý zážitek.
https://i.imgur.com/pBdKdqN.jpeg
Tehdy jsem se naučil usínat zamčený na boku s mírně pokrčenýma nohama a kroužkem sevřeným mezi stehny, takže mě nikde nic netlačí. Od té doby do současnosti nosím pouze mé nejnovější dvě klece, Holytrainer ovšem vede na celé čáře. Nedávno mi doma přibyl ještě popruh kolem pasu a s ním se zamykání dostalo pro mě opět na vyšší úroveň.
A co dál? V současnosti nosím klec co nejčastěji je to možné, často přes noc nebo do práce. S manželkou jsem začal opět častěji mluvit o mé touze být pod zámkem, na chasteru už po špatných zkušenostech klíčníka nehledám, ale používám jej pouze pro samozamykání. Doufám, že se moje manželka jednou stane mojí klíčnicí. Do té doby musím skloubit zamykání s touhami manželky po mém penisu.
Konec.

7

Ahoj. Já jsem skončil zatím v Cobře , ale čekám na HT s novým zámečkem, tak se uvidí. Ale Cobra je vzdušnější a skvěle tvarovaná a s anatomickým prstýnkem je dokonalá. Moc ti přeji, abys  se domluvil s Paní a oba jste dospěli k výhodám zamykání. Za mne je to super, když to funguje v páru.

8

S cobrou žádné zkušenosti nemám, ale vypadají dobře. Chápu, že dobře větrají a možná si časem jednu pořídím, ale osobně mám rád pocit, když klícka obejme celý můj penis a má minimum děr. Na dlouhodobé nošení bude ht asi horší, ale to není zatím můj případ. Navíc denní sundání a hygiena je pro mě nutnost.
Celkově vnímám zamykání trochu jinak než ty nebo třeba tlapik a jiní tady z fóra. Beru to spíš jako hru a okořenění sexuálního života a života celkově než jako životní styl. Nijak mě nebaví být dlouhodobě úplně podřízený a zamčený 24/7.
Nevím jak přesně popsat mé pocity, tak snad to takto dává smysl.