1

Téma: BlueBalls

Zdravím všechny a zadám o radu jak na odstranění bolesti tzv BlueBalls.

V mem případě jde o to, ze když jsem už nějakou dobu zamčeny, aspoň tři dny, a manželka me pak mučí postupným vzrusovanim a pak zase zamykanim, nebo dokonce i opakovaným edgingem (běžné cca 10-15x tesne před vrchol a stop a zase znovu) tak zahy poté mám šílenou bolest ve varlatech. A ja bolest nechci, nemám ji rad, a nijak me ani nevzrusuje - spíše naopak. Bolest je pro me lékem na vzrušení a nadrzenost. Když to bolí tak pak nejde dělat vůbec nic...

Takže prosím o nápady a rady, jak by me mohla má dráha žena trýznit, aniž by me bolely koule z nedokonceneho procesu vzrušení vystrikem. Mechanismus BlueBalls znám velmi dobře, to nikdo popisovat nemusí. Potřebuji jen nějakou univerzální radu jak to udělat, aby to nebolelo.

Děkuji.

2

Re: BlueBalls

Na to žádná rada neexistuje. Jediná pomoc je nechat ta varlata prostě odpočinout. Dlouhé nebo opakované vzrušování prostě bude mít vždycky takovéto důsledky. Nejrychlejší pomoc je ejakulace.

3

Bolet to prostě bude. Předpokládám že ejakulace není nic co by tvá žena chtěla. Takže asi tak.

4

Ak to chcete bez bolesti tak treba prestat drazdit predtym jak by to zacalo boliet, necakaj ze ta to nebude boliet ked to prezeniete, to je nerealisticke...
No ked ta zena privedie u jednej hry 15x k orgazmu, tak sa jej zrejme tvoje bestive modre vajcia velmi pacia a uz ti niet pomoci smile

5

Jak bylo zmíněno bolet to bude vždycky. U mě to tedy trvá první dva týdny cudnosti. Dlouhá léta jsem tu bolest nepřekonal a vždycky si nějak pomohl k vystriku. Asi před rokem jsem tu bolest pretrpel a pak jsem se děsně divil ze to přestalo. Teď už to neřeším a líbí se mi to. Zkus to fakt vydržet. Výsledek je zaručený.

6

Zkus studenou sprchu, ale nečekej zázraky.

7

Taky tím trpím. A vím jistě, že výstřik tomu nepomůže. Bolest i tak ještě přetrvává. Jediný co mi také jednou pomohlo bylo to přetrpět a pak už se bolest nevrátila, ale to se stalo zatím jen jednou, tak nevím. Co ale fakt pomůže je ledový gel. Myslím ten co je v pytlíku v mrazáku a používá se na zranění. Sice to fest studí, ale bolest ustoupí. U mě to funguje.

8

Veď to nemôže bolieť až tak že by sa to nedalo vydržať. Či? Ešte som nič také nezažil takže neviem. A ako dlho to potom trvá?

9

Ako všetci píšu, pri Teasing and Denial (dráždenie a odopieranie)  k tomu tá následná bolesť v guliach pomerne prirodzene patrí. 

Asi jediné čo nám môže pomôcť je zmeniť naše vnímanie tejto bolesti v svojej hlave.  Naučiť sa rytiersky trpieť pre dámu a skúsiť si to takto vychutnávať.  - Trpieť pre dámu je krásne. Tie guľky sú tu aj od toho a žena by si tie tvoje boľavé guľky tiež mala vychutnávať a mať z toho radosť. Takmer každá žena to miluje, keď muž pre ňu trpí. smile

https://1.bp.blogspot.com/-knx3sPKhOS0/YHyU_yC1PTI/AAAAAAAAAjc/ZkVrMj2S3mMMxEWA3jwaABEg6yGKIKBFACLcBGAsYHQ/s539/tumblr_a2b5b18f0cf1840d0f395529e02c4545_4b9eb9ea_540.jpg

10

https://1.bp.blogspot.com/-AxeqO4yLBog/X_-PUI_xDzI/AAAAAAAAAWA/O8unTPiQ_V4X7PhB0H7wLIjiHOu-eI4dACLcBGAsYHQ/s1040/tumblr_p2icojwvpm1ruopd7o1_1280.jpg