Téma: Ventura35: manželka, která se nezdá
Před necelými pěti lety jsem se prostřednictvím internetové seznamky seznámil se skvělou holkou, která se později stala mou partnerkou a minulý rok i manželkou. Máme to štěstí, že si prakticky ve všem rozumíme: Oba milujeme cestování, oba máme stejné názory na politiku či na rodinné finance. Vždy se dokážeme domluvit a nikdy se nehádáme, za což částečně může i manželčina mlčenlivější povaha.
Přes to všechno tu z mé strany dlouho zůstávala jedna nevyřešená záležitost, moje záliba v BDSM, klíckách a v podobných věcech. Mnohokrát jsem se o tom snažil se ženou promluvit, ale nikdy jsem se moc daleko nedostal. Můj velmi dobrý kamarád mi několikrát říkal, že v tomhle sice nenacházím pochopení, ale v ostatních věcech jsem v pohodě a že bohužel nic není stoprocentně dokonalé. Bral jsem to, ale přesto mě to trápilo. Vlastně mě to trápilo víc a víc, tak jsem se rozhodl změnit strategii.
Během balení na letošní šumavskou dovolenou jsem do kabele nenápadně přihodil svůj plastový Captor, se kterým jsem si v osamocených chvílích hrával. Během pobytu jsem toho téma sem tam nadhazoval a jeden večer, když byla má žena zrovna v koupelně a já se chystal zalehnout, jsem si svou hračku „oblékl“ a klíčky položil na stůl. Když pak si pak manželka přilehla, tak jsem jí řekl, že mě už delší dobu něco velmi láká a že jsem se rozhodl do toho jít. Taky jsem dodal, že pokud by jí tato hra byla nepříjemná, tak ji hned ukončím.
Reakce manželky mě upřímně řečeno naprosto odrovnala. Neutekla, nezačala křičet ani se neušklíbla. Pouze její ruka sjela na ono místo a v tu chvíli se její obličej rozzářil nadšením. Nevěřil jsem tomu, zvláště po těch letech, kdy se na toto téma prakticky nechtěla bavit. Následně jsme si o tom nějakou dobu povídali. Žena vyzvídala, já jí odpovídal a zároveň popisoval moje touhy a představy. Ten večer jsem také poprvé v životě usínal zamčený s vědomím, že nemám klíce ve své moci. Jaký to byl pocit? Naprosto jedinečný.
A jak to teď u nás chodí? Nemáme stanovená žádná pravidla nebo něco podobného, někdy jsem klidně i několik dnů zamčený, někdy odemčený. Žena mě dokonce párkrát zamčeného přivázala k posteli a pak se po mě v sexy spodním prádle válela, což bylo taky naprosto úžasné. Zvlášť, když večer neskončil odemčením a vyvrcholením, ale slovy „tak dobrou“. Ze všeho nejvíce mě ale vzrušuje, že se z toho mého neviňátka stává žena, která této hře začíná dobře rozumět a které se to víc a víc líbí.