1

Téma: Pokus o Ds vztah.

Již mnoho let rád experimentuji v BDSM. Přináší to skvělé prožitky, ale jsem na to sám, což není ideální. Již pár měsíců nosím PC a stalo se to už mou součástí. Moje paní, kterou miluji o mé zálibě nevěděla, chtěl jsem jí to říci, ale hovor na téma sex a hračky pro dospělé odmítala. Až před třemi týdny mi sáhla do rozkroku a bylo to. Snažil jsem se vysvětlit vše co s tím souvisí včetně výhod pro ní. Zatím se k tomu staví dost odmítavě, netlačím na pilu, dost jsem nastudoval na zdejším fóru
Dnes se chystám na další vysvětlování, ale kam to povede netuším. Moc bych si přál, aby to vyšlo, zdejší příběhy jsou úžasné a snad se mi podaří alespoň částečně mít podobný. Moje paní je spíše vanilka a nechci náš vztah nijak narušit, ale nedokážu se toho vzdát. PC a to co tomu patří je silně návykové a krásné.

2

Re: Pokus o Ds vztah.

Moc držím palce.

3

Tak zatím to nedopadlo nejlépe. Paní mi řekla, že je vanilka, a že si vůbec nedovede představit dominanci byť jen v ložnici. Myslel jsem si, že se alespoň v některých věcech sejdeme a nic. Každopádně PC budu nosit dále a uvidím zda se to časem třeba trochu nepohne. I tak to nebyl marný pokus, protože jsme se dokázali otevřeně bavit o těchto věcech a už to považuji za malý úspěch.

4

Zkus možná nabídnout masáž nohou nebo zad a mít u toho klec, nevím zda jste probírali tuto možnost, ale to by se snad mohlo líbit i vanilce. Osobně ale zkušenost s ukecáváním vanilky nemám, s mojí paní jsem deset let a předtím ty vztahy netrvaly tak dlouho, abych to vůbec vytahoval.

5

Já myslím, že ukecávání, ani přemlouvání vanilky rozhodně ne. Svěřit se, vysvětlit co to pro tebe znamená, co to může znamenat pro ni, o čem to celé je, to ano. Ale pokud o to neprojeví zájem, zapomenout na to a už to nevytahovat. Ona o tom bude vědet a pokud bude chtít, sama něco navrhne. Tím, že si pojedeš dál to své, budeš naléhat a mluvit o tom, v ní akorát vzbudíš pocit, že je pro tebe nedostatečná. Že ti nikdy nebude schopná dát to, co potřebuješ a že s ní nejsi štastný. A bohužel bude mít pravdu. Pokud se toho nedokážeš vzdát, dlouhodobě spokojený nebudeš.

6

Ahoj
já - a nejen já, protože odkaz jsem našel tady na cudnosti, jsem použil "dopis ženě".

https://chastity-stories.webnode.cz/news/dopis-zene/

Jinak nápad s masáži v kleci podporuji.
Když masíruji svoji ženu/paní, tak jsem v pásu cudnosti.
Je tak jasné, že se chci plně věnovat poskytnutí radosti.

Rada: postupuj pomalu, netlačit na pilu. A komunikovat.

7

Děkuji za reakce. Masáž v PC určitě zkusím. Jinak masáž těla jsem už dělal a u paní byla spokojenost. Delší dobu se snažím změnit stereotyp v ložnici, ale paní se k tomu staví odmítavě. Jedna věc se zatím povedla a tou je její lepší prožitek z orgasmu a nespěchání k tomu mému. Já jsem vždy její částečně prožíval i její orgasmus a je to moc pěkný pocit. Trochu se to posunulo k většímu prožitku, místo soustředění na výkon u paní. PC se už nemůžu vzdát, stal se mojí součástí stejně jako ostatní hračky.

8

Naprosto chápu. A moc držím palce , aby jste se někam posunuli a zkusili nové věci.

9

Nová klícka.
Již delší dobu jsem hledal vhodnou klícku a vždy byl nějaký zásadní problém. Teď po více jak měsíčním zkoušením to vypadá moc dobře a mám z toho radost. Je to nerez klícka z pěti kroužků a koncovky s možností přidat z vrchu čtyři šroubky s hroty, dá se to vydržet tak hodinu. Už jsem konečně vychytal i mazání takže můžu nosit pásek okolo boků. Ranní erekce mi způsobuje spíše příjemné pocity takže i to je v pohodě. Mám z toho fakt radost a skvělé pocity.

10

"Míla" Jaká je to klícka s pásek kolem boků?

11

Klícka je značky Kiotos a pásek okolo boků mám od Vojty. Pásek by mohl být trochu kvalitnější ale zatím funguje.

12

Medvidek: Ten Dopis ženě ti fakt fungoval? Mně ten překlad přijde dost kostrbatý, ani se mi nelíbí, že to je přes třetí osobu. Na začátku to vypadá skoro jak dopis od vyděrače big_smile Ale nic proti, jestli to splnilo účel, tak není co řešit. Jen mě to trochu překvapuje, zajímala by mě její reakce, když to našla někde na stole nebo tak.