Paní poslední dobou nevyžaduje moc lízání, ale chce klasicky prcat. A mě to s ní neskutečně baví. Dole mě nechá zamčeného a ona si vybere, jakého si vezmu uměláka a pak si užije klasiku. Chce, abych jí jí líbal na krku a prsou, objímal jí a rukou masíroval prcinku. Vždycky se strašně vzdychne, když jí zajedu prstem do prcinky a nechá se dlouho a vytrvale prstit. Pak klasika. Hodně mě zase zažala bavit misionářská poloha. Líbat jí na krku a prcat umělákem. Pro mne je to pocit ponížení a frustarace, ale i dobře odváděné práce, když vidím, jak se Paní dělá. Paní chce, abych na konci nasimuloval, že jsem se do ní udělal a to jí uspokojí a dovede k orgasmu. Už jsem se u toho párkrát „udělal“ i já. Spíš vytekl, ale hodně. Většinou jsme sex končili zezadu, ale teď nás baví hodně i na misionáře a vzájemné pohledy nás spojují. Hodně mě vrušujě, když mě Paní připomene, že já jí neprcám, že je to umělák, nebo když se mi na konci vysměje, že já nic. To je super frustrující. Nebo, když jí prcám zezadu a ona se na mě otočí a říká: „Chtěl bys jsi mě prcat do prdekly, tak na to zapomeň.„ Nebo koukej jak mě neprcáš.
Mate to někdo podobné?