1

Téma: Zkouška klece

Včera jsem tu psal jestli mi někdo doporučí zkusit cudnost. Doporučujete to tak sem se rozhodl to zkusit. Napsal jsem kamarádce ze do toho jdu. Do půl hodiny mi přivezla klicku. To jsem osobně nečekal. A také sem nečekal ze me připoutat k me posteli a sama mi ho nasadí. Nebudu lhát byl jsem dost vzrušeny ale také ponížený. Já myslel ze si to nandám sám. Také mi řekla ze jsme jen dobrý kamarádi a ze se nemusím bát. Ale ze me každý den přijde zkontrolovat. No nebudu kecat jsem nadrzeny jako prase

2

Re: Zkouška klece

Ahoj, stala sa ti situacia o ktorej tu vela muzov sniva smile

Ako casto si doteraz bol zvyknuty mavat orgazmy? A aky ti nadstavi kamaratka rezim? Dovoli ti orgazmus niekedy? A ona je zadana alebo single?

3

Orgasmus jsem měl každý den někdy i víckrát denně. Řekla ze režim mam nechat na ni a nestará se. Jestli mi dovolí orgasmus to snad musí ne ? Ona je single

4

Může to být i začátek vztahu ...

5

Ahoj. To mě zajímá, jak to bude pokračovat.

6

Kdyby hledala dalšího zamčeného tak ať mi klidně napíše .. big_smile

7

První noc byla peklo každou hodinu jsem se budil kvůli bolesti. Vždy stačilo jen vstát a trochu se projít po bytě. Vážně jsem nečekal ze to bude takové peklo. Kamaradka po me chce měsíc něco jako locktober nebo no nut november. O tom sem ji totiž říkal ze jsem to chtěl vydržet ale nikdy se mi to nepovedlo. Tak mi bylo řečeno ze mi s tím pomůže ze já blb nebyl ticho

8

Už jsem skoro měsíc v kleci. Už jsem docela v klidu ale první dva týdny to bylo peklo nemyslel jsem na nic jiného než jak se udělat. Klidně se ptejte na dotazy. Rad odpovím

9

Tak opět píšu svůj vývoj v kleci. Mám pocit ze dnes je ten nejhorší den v mem životě. Abych to vysvětlil v kleci jsem 55 dni vše jde v pohodě už nejsem ani tak nadrženy pokud nevidím nějakou krásnou zenu. Ale včera jsem měl nehodu na kole a mám zlomenou nohu. Není to nic hrozného to se zahojí horší je ze me vezli do nemocnice a já měl klec porad na sobě. Absolutně jsem nevěděl co mám dělat. Nějak sem to vše přetrpěl ale dnes rano přišla do mého pokoje nádherná sestřička to jsem ještě nevěděl ze me jde umýt. Celého me umyla a když se chystala jít do mého rozkroku začal jsem se vymlouvat ze to není potřeba atd. Ale ona si jela své tak ze mi odkryla rozkrok a uviděla klec. Vážně sem se cítil trapně ale mému Peru se to líbilo okamžitě se začal tlačit ven. Potom co jsem ji vše vysvětlil a ona se zeptala na vše co ji zajímalo odešla a řekla ze to není špatná úchylka ze se ke me ještě vrátí. No život mi dává velké překážky big_smile

10

Jo toho že bych mohl mít nějakou nehodu v době kdy jsem zamčený se taky často bojím big_smile, ať už nějaká bouračka v autě nebo třeba když jdu jezdit na bruslích. Ale v tvém případě koukám to mělo nakonec zajímavý konec big_smile smile

11

No to nevím. Jsem strašně zaskočeny protože to tady všichni ví. Já se hodně stydím

12

chápu a soucítím s tebou, taky bych se styděl big_smile ale zase dobře že jsi narazil na sestřičku která to vzala takto a nijak nevyváděla a naopak jí to ještě zajímalo

13

To ano ale jsme malé město nechci aby se to lidi dozvěděli

14

jo tak to chápu, stačí když už to ví všichni v nemocnici no, pak je jednoduché aby se to rozneslo po městě a asi bych nechtěl aby pak na mě lidi ukazovali prstem

15

A ještě když dělám letos maturitu

16

A dostat se k náhradnímu klíčku? Přes kamarádku?

Já vím, že teď už to neřeší Tvoji situaci, ale pro tyhle případy vozím s sebou zapečetěný náhradní klíč (jednorázová plomba, daly se koupit i zde).
Tj. Paní si může zkontrolovat, že nepodvádím a já mám jakous takou jistotu, že se z něj v případě nutnosti dostanu.

17

Držím Palce i Palečky

18

Kamaradka se jen zasmala a řekla ze je alespoň trochu vzrůšo. Tak ze asi budu muset počkat

19

Tak teď už to tvoji situaci stejně nezachrání

20

Bohužel no. Ale ta sestra je nějaká divná od včerejška kdy na to přišla za mnou chodí a osaháva me. Já jsem nadrzeny jako prase i sem ji to říkal ale neprestala

21

Si to zamčení trochu pořádně vyžereš no big_smile upřímně, trochu ti závidím

22

Vážně není co závidět big_smile

23

No vzhledem k tomu že přítelkyni ani tak dobrou kamarádku která by mi dělala klíčnicí nemám, takže se zamykám sám by to pro mě bylo vzrůšo big_smile

24

To určitě ale zase mas výhodu ze když vážně potřebuješ tak se odemkneš já vážně trpím big_smile. Jsem nehorázně nadržený a pro orgasmus bych udělal cokoli.

25

No v případě nějaké nehody kdy bych klíč neměl u sebe (občas ho nechám v šuplíku v práci, nebo ho pověsím v lese na strom) bych byl asi v podobné situaci big_smile ale věřím že to musí být krutý