1

Téma: Večery na univerzitě

„Máš nějaké plány na večer?“ Usmál jsem se, a vytáhl dva tokeny. I Andrea se usmála. Od našeho posledního „příjemného večera“ to byly dva týdny, a bylo vidět, že je stejně natěšená, jako já. Rychle sklízela učebnice a poznámky do brašny, vydali jsem se ven z přednáškového sálu. Byla to poslední přednáška dne, a já tajně doufal, že bysme nemuseli čekat do večera, ale že bysme mohli zajít k ní domů hned. Ale Andrea mě schladila. „Jasně, dneska večer! Ale až po charitativním večírku, pamatuješ?“ Jasně, jak jsem mohl zapomenout. Andrea dobrovolničila pro univerzitní charitu na podporů záchranné stanice pro zvířata, a dnes večer byla nějaká dražba či co… Slíbil jsem, že ji na večírek doprovodím. Sice to znamená, že naše krásná společná čtvrthodinka, na kterou jsem tak dlouho čekal, se odkládá, ale znamená to celý večer s Andreou, a to se počítá. Když už aspoň si to pak víc užiju. A Andrea za dobrovolničení dostává tokeny, takže to beru jako svým způsobem investici.
Na chvíli jsem se zasnil, co mě večer čeká – za což mi byla odměnou tupá bolest mezi nohama. Ani po dvou semestrech jsem si na klícku pořádně nezvykl, a blízkost Andrey tomu vůbec nepomáhala. Než vyrazím na charitativní večírek, budu potřebovat pořádnou studenou sprchu.
Když jsem končil střední školu, čekala moji rodinu těžká volba. Maturitu jsem udělal se samými jedničkami a všichni mi věštili zářnou budoucnost, ale moje rodina si nemohla dovolit ani kolejné, natož živit mě dalších 5 let. A pracovat na plný úvazek při studiu… Kromě toho, můj táta to nikdy nahlas neřekl, ale já dobře věděl, že se bojí, že bez jeho pevné ruky zvlčím – a asi měl pravdu, co si budeme povídat, byl jsem i tehdy slušný průšvihář. Proto se tahle nabídka zdála jako zjevení – univerzita, kde se nejen neplatilo školné, ale studenti měli i zajištěné bydlení a stranu – zdarma. Mělo to jediný háček. Podmínkou studia bylo, že studenti se nechají na začátku školního roku zamknout do bezpečného elektronického pásu cudnosti – a zůstanou v něm po celý školní rok. Ne ale trvale.
Studenti dostávali tokeny – malá plastové čipy, takové černé mince, které po přiložení pás na 15 minut odemkly. 15 minut, pak musel zpátky – a to bylo všechno. Tokeny se rozdávaly za studijní výsledky, za úspěchy ve sportu, za mimoškolní aktivity… I méně bystrý student si obvykle zasloužil aspoň 1 měsíčně, ale kdo byl šikovný, mohl si přijít na 3, 4, výjimečně víc. Ale fakt jenom výjimečně. Pro nadrženého puberťáka těsně po maturitě to bylo ze začátku dost kruté. Vždyť z domova jsem byl zvyklý honit prakticky denně! Ale zvykl jsem si. Co mi taky zbývalo.
Systém to byl skvělý. Školní výsledky studentů se rapidně zlepšily – i zarytí „party animals“ si našli dost večerů na učení, protože kdo by školou jen „prolézal,“ by si ty párty moc neužil. O mimoškolní činnosti byl obrovský zájem (protože co taky jiného dělat večer…). Já brzy poznal Andreu a časem všechny naše tokeny padly na naše společné večery. Jako ten dnešní.
„Pět set korun poprvé… Podruhé… Prodáno! A přátelé, další položkou je tenhle krásný pár naušnic…“ Charitativní dražby se vlekla. Jednu po druhé dražebník prodával cestky, co lidi našli doma, aby vybral pár stovek na útulek pro zvířata. Já hřál v kapse tokeny a nemohl se zbavit fantazií na to, co mě čeká tak za dvě tři hodiny. Jojo, po dvou týdnech bez výstřiku je těžké myslet na něco jiného. „A nyní, přátelé, tu máme něco mimořádného! Zlatý hřeb dražby!“ Čekal jsem minimálně prsten s falešným diamantem, ale dražebník vytáhl něco mnohem zajímavějšího. Token! Sálem to zašumělo. „Tisíc! Pátnáct set! Sedmnáct set!“ Teda, jasně že bych přihodil, kdybych měl tolik peněz. Ale byl jsem chudý student, a na dnešní večer jsem byl zásobený… „Čtyři tisíce poprvé… Podruhé…“ Andrea se na mě podívala se slzícíma očima. Bylo jasné, že takový výtěžek nečekala.
Obchodovat s tokeny nebylo zakázané. Kdo měl hluboko do kapsy a byl šikovný student, mohl si zajímavě přivydělat. 4000 nebyla za token divná cena. Byl to sice zajímavý přivýdělek, ale tokenů bylo na trhu málo, protože i chudý student se často vzdá přivýdělku, když alternativou je další týden či dva bez výstřiku.
I tak ale měly tokeny vždy své kupce. A to nejen studenty z bohatých rodin, ale i takové, kterým se zrovna ve škole příliš nedařilo, a rozhodli se radši strávit měsíc o chlebu a vodě než měsíc bez úlevy.
„sakra, to je hodně peněz! Nechtěl bys věnovat jeden z těch dvou tokenů do dražby?“ Usmál jsem se. Myslel jsem, že si Andrea dělá legraci. Na náš společný večer se těšila stejně jako já… Ale myslela to zcela vážně „Prosííím, je to pro opuštěná zvířátka… Mysli na ty ubohé ptáčky v kleci…“ Na nic jiného jsme nemyslel už několik dní… A taky na bobry v kleci, že… Pak se naklonila k mému uchu a pošeptala mi: „Když věnuješ jeden token, vynahradím ti to tak, žes to ještě nezažil.“ Přitiskla se k mému tělu a rukou nenápadně stiskla moje přeplněné koule. Vzrušil jsem se tak, že jsem se bál, že moje péro klícku roztrhne.
Domů jsme odcházeli o jeden token lehčí, ale charita měla o 3800,- víc a Andrea předla radostí. U ní doma jsme na nic nečekali a velmi rychle skončili oba nazí v posteli. Teda, nazí – samozřejmě nás oba tlačily naše pásy. To nám el nezabránilo se úžasně mazlit a navzájem se ještě víc rozpalovat. Pak ale přišla ta chvíle.
„Počkej!“ zarazil jsem Andreu s tokenem. „A na koho z nás…“ „No na tebe přece. Slíbila jsem, že se to odvděčím za to…“ Moje péro křičelo, ať neblbnu – nejen, že to hrozně chci, ale taky si to zasloužím, protože jsem obětoval svůj token. Ale to bych nesměl být takový džentlmen. Anebo takový subík… Ale v tu chvíli jsem si namlouval, že je to projev jen a jen džentlmenství, myslete si o tom, co chcete.
Každopádně Andrea byla rozpálená stejně jako já. „No, když myslíš…“ Přiblížila token ke svému pásu, ale zarazila se. Chvíli jsme se dívali do očí. Oba jsme hrozně doufali, že ten druhý ustoupí, ale bylo nám jasné, že oba jsme moc nadržení, abychom se toho vzdali. Další token dostanu nejdřív za týden… „Ruleta?“ „Ruleta.“
Tokenová ruleta byla opilecká hra studentů univerzity. Říkám „studentů,“ protože když se řekne ruleta, představíte si dva přiopilé kluky, jak si na večírku v pokročilé fázi večera stahují trenky a vzájemně se otírají rozkroky… Ale nepochybuju, že holky ji hrají taky, jen u toho asi tak neexhibují. Token odemkne jeden pás. Pokud dáte snímače k sobě a tokenem se dotknete obou, je spíš otázkou náhody, který načte první. Bylo jen otázkou času, než z tohohle někdo udělá opileckou hru. Ta obvykle končí tak, že šťastný vítěz odběhne na záchod si vyhonit (pokud se mu tedy pod vlivem alkoholu postaví), zatímco prohravší si uvědomí, jaký je blbec, že právě obětoval token připravený na žhavý večer s přítelkyní.
Přitiskl jsem se k Andree. Ruleta znamenala, že pásu se musejí dotýkat, což ale znamenalo, že naše nadržená těla byla přitisklá k sobě a můj dofialova naběhlý pták byl tři centimetry od její rozpálené a šťávami se lesknoucí lasturky… Ale mezi nimi vyly dva kusy pevného plastu. Představa, která mě vzrušovala ještě víc, bylo-li to možné. Společnou rukou jsme přiložili token. Ozvalo se pípnutí…

2

Re: Večery na univerzitě

Vím jaké to je čekat na reakce a hodnocení, takže ti to zkrátím. Psát umíš. Forma je dobrá a bez chyb. Nápad má výborný potenciál.  Spíš než Sissy, mám radši obdiv k ženám. Držím palce a nepřestávej...

3

Já se také přidávám s pozitivním hlasem! Libí se mi jak forma, tak i nápad. Velmi oceňuji originální myšlenku. Těším se na pokračování ať to s ruletou dopadne jakkoliv :-)

4

K velkému překvapení, hlavně mému, druhá část již dnes.
Povídku mám vymyšlenou až do konce, jen ji napsat :-D

Ozvalo se pípnutí, a mně se zatočila hlava. Čekal jsem, doufal jsem, chtěl jsem, abych to byl já. Ale uvolnění pásu nepřišlo, a po pár sekundách mi bylo jasné, že už ani nepřijde. Místo toho mi zůstal v ruce Andrein pás. Frustrace a skoro až vztek nalily moje péro k prasknutí. Ale sebelítost rychle přešla. Přestal jsem se ovládat. Byl jsem vzrušený na nejvyšší míru a přímo přede mnou jsem měl kundičku své milované. Nepřemýšlel jsem, nechal jsem pudy jednat za sebe. Vzal jsem do pusy její klitoris a začal sát, sát jak blázen. Do toho jazyk. Prsty. Prsty dovnitř. Jazyk. Sání. Znova a znova. Zamčeným rozkrokem jsem začal bezmyšlenkovitě přirážet a třít o postel, ale k ničemu to nebylo. Neměl jsem se jak zbavit té frustrace a tak jsem si jí vybíjel na Andree. Na Andree a jejím ženství. První orgasmus přišel hrozně rychle, musela to být míň jak minuta – důkaz, že byla stejně vzrušená jako já. Její vzdychání a třesoucí se tělo mě dováděly k nepříčetnosti a já ještě přitlačil. Než uběhlo 15 minut, udělala se divoce znova. Blížila se ke třetímu orgasmu, když její pás začal pípat. V tu chvíli jsem věděl, že musím přestat, ale moje tělo mi to nedovolilo. Cítil jsem její vzrůstající vzrušení a chtěl, musel jsem ji udělat potřetí. Nakonec to byla ona, kdo to zarazil a zapnula si pás těsně před koncem minutového limitu.
Kromě motivace k učení byly pásy skvělým nástrojem výcviku sebekontroly. Když alarm začne pípat na vrcholu blaha, málokdo má sebeovládání, aby přestal s tím, co dělá, a vlastní rukou sám sebe zamknul. Ale musel. Pokud přešvihnul termín o minutu, čekalo ho předvolání před disciplinární komisi, kde když nic jiného, musel vysvětlovat, proč si nezapnul pás včas. Přešvihnutí o dvě minuty znamenalo vyloučení ze školy.
Přitiskli jsme se k sobě a Andrea tiše předla. Byla spokojená, hrozně spokojená (a taky uspokojená), a já svým způsobem taky. Moje péro rozhodně ne, ale já ano, já byl šťastný.
„Promiň,“ pošeptal jsem jí.
„Za co?“
„Že jsem tě nestihl udělat potřetí… A že jsme skončili zrovna před orgasmem. Vím, že to je horší, než kdybych po tom druhém hned přestal. Ale já se… Já jsem se prostě…“
„Mlč, hlupáčku. Bylo to úžasný.“
Na chvíli se odmlčela. „A víš co? Mám pro tebe překvapení!“ Na chvilku odešla z ložnice a když se vrátila… „Ne!“ V ruce držela token. „Ale ano. Mám ho schovaný pro případ krize.“ „Krize? Ale pro to je na páse nouzové tlač…“ „Nemyslím zdravotní krizi, myslím osobní krizi. Jako když bych byla hrozně nadržená a tys nebyl po ruce.“ Dala mi token do ruky.
Nečekal jsem ani vteřinu. Nepřemýšlel jsem. Sebral jsem token, a…
Odemkl znovu Andrein pás.
„Co to… Co blbneš…?“
„Mlč a užívej si.“ By jsem nadržený. Byl jsem neskutečně vzrušený a nadržený, a hrozně, hrozně jsem toužil držet v ruce svoje péro a vyhonit se a stříkat a udělat se a to hned a tady a teď. Ale z nějakého důvodu jsem ještě o něco víc toužil po Andree a po jejím horkém, měkkém, vlhkém klíně. Nemohl jsem si pomoct. Znovu jsem ji začal vzrušovat a dráždit.
Andrea se tentokrát nenechala jenom pasivně uspokojovat. Místo toho se obrátila k mému rozkroku, v té chvíli až bolestivě sevřenému v plastovém vězení, a začala jemně mačkat moje koule. „Jsi nadržený? Chtěl bys ven? Chtěl bys mě vošukat??? Jo?“ Takhle jsem Andreu neznal! Ale v tu chvíli mi to bylo jedno. „JO! JO!“ Její škádlení ještě zvyšovalo moji frustraci. To nejhorší ale mělo teprve přijít. Andrea se naklonila k mému zamčenému péru a… Vzala ho do pusy. Já se roztřásl po celém těle. Jestli jsem si myslel, že doteď jsem byl nadržený úplně nejvíc, tak tohle mě poslalo do úplně jiného světa. Když jsem se podíval dolů, viděl jsem tu nejhezčí holku, jak mě divoce kouří… ale já necítil nic. Nic, jen lehké teplo, které proniklo přes klícku. Ale i to stačilo, abych šílel vzrušením. Přitlačil jsem v lízání a věděl jsem, že za chvíli se udělám i v pásu. To se mi ještě nikdy nepovedlo. Prý je to mizerný orgasmus, ale aspoň člověku trochu vyprázdní koule. V očekávání alespoň malinké úlevy jsem lízal a dráždil rychleji a intenzivněji. Cítil jsem, jak se Andrea blíží ke svému vlastnímu orgasmu. „Bolí tě to, jo? Bolí tě, když mě takhle božsky lížeš a tvoje péro je v kleci? Bolí to?“ „Ano, paní, bolí!“ „To je dobře! Jen trp, trp pro svoji paní!“ A s těmi slovy pevně sevřela moje naběhlé a přecitlivělé koule. Vykřikl jsem bolestí, a to poslalo Andreu přes hranici dalšího orgasmu. Ostrá bolest ve varlatech mě připravila o jakoukoliv naději, že bych se snad zvládl udělat v pásu. Moje jediná naděje na úlevu ten večer byla pryč.
Leželi jsme v posteli a tulili se. Po intenzivní studené sprše jsem byl schopný jakž takž fungovat. Když přišel čas odchodu domů, Andrea mi ještě jednou poděkovala a ujistila mě, že na tenhle večer jen tak nezapomene. A jakmile to bude možné, tak že i mě čeká večer, na který nezapomenu já. „V pátek mám volný večer. Když seženeš do pátku dva tokeny, vyšukám ti mozek z hlavy.“ Trochu mě zamrazilo. „Vyšukám…?“ A to, jak si v posteli užívala moje utrpení? Takhle jsem Andreu neznal… Ale že by mi to vadilo, to ne…

5

Velmi chytlavý děj,.. dobrá práce

6

Dost dobrý, jen pokračuj, tohle mě moc baví.

7

Budu, budu :-)

8

Určitě pokračuj. Máš velký talent.

9

dost dobrý!!!

10

Část předposlední :-)

Sehnat do pátku dva tokeny nebylo úplně těžké. V úterý nás čekal test, a jako u ostatních testů, za 90 a více bodů dostane student 3 tokeny, za 80 bodů dva tokeny a za 70 bodů jeden. To by nemělo být tak těžké, ale test byl z předmětu, ve kterém jsem plaval. Nechtěl jsem nic podcenit. Do testu zbývaly tři dny, které jsem věnoval učení. Dokonce jsem zrušil sobotní večírek s kamarády, abych si zopakoval látku… Jestli někdo pochybuje, že tokeny jako motivace fungují, tady je jasná ukázka. Málokdo ze studentů nebo studentek to přizná otevřeně, nikdo ti neřekne na plnou hubu „hele, kámo, večer nemůžu ven, protože už jsem 14 dní nestříkal a fakt potřebuju dobře napsat ten test“. Ale je to tak.
Den testu nadešel, a já byl ve skvělé formě. Otázky jsem dával levou zadní, a byl jsem si skoro jistý, že bych mohl dostat i třetí token. Ten si schovám na, jak říkala Andrea, krizovou chvilku. Ve středu ráno měly dorazit výsledky. A… „Ne. Ne! Nenenenene, kurva ne!“ Na obrazovce svítilo 79 bodů ze sta.
Nervózně a zoufale jsem pobíhal po bytě. Co teď, co teď? Mám dva dny, abych sehnal token. Co teď? Můj spolek, pro který jsem občas dobrovolničil, chystá nejbližší akci na příští týden. Prohrabal jsem inzeráty na univerzitním webu, ne, nejbližší příležitost vydělat si tokeny u jiných spolků byla až v sobotu. Koupit? Mám dost peněz? Když budu zbytek měsíce o chlebu a vodě, tak možná… Ale tokeny jsou horké zboží, dlouho se na inzertních serverech neohřejí. Dva už byly prodané, třetí byl od prodejce s velmi nízkým hodnocením a nebudu riskovat, že mi za moje tvrdě vydřené úspory někdo pošle kus plastu.
Nezbývalo, než se ponořit do hlubších vod. Listoval jsem inzeráty… Ano. Ano, to je ono. Zhluboka jsem se nadechl, zatnul zuby a napsal odpověď.
„Tak mladej, povídej. Na co chceš token?“
Stál jsem jenm v trenýrkách v bytě u cizího chlapa, s rukama za hlavou, a byl jsem podrobován výslechu. Pánovi bylo kolem 40 a evidentně neměl hluboko do kapsy. Tokeny kupoval nejspíš od méně finančně zajištěných studentů, a svoji moc nade mnou si evidentně užíval. A já byl tak nadržený, že jsem se mu dobrovolně a ochotně podvolil. Při příchodu do jeho bytu jsem se musel svléknout do trenek a pravdivě sdělit spoustu intimních detailů. Jak často jasem honil před nástupem na školu? Jak často honím teď? Kdy jsem měl orgasmus naposledy? Mohl jsem si vymýšlet, ale moje sexuální frustrace ve spojení s přirozenou dominancí toho pána mi to nedovolily. A tak jsem vyklopil všechno.
„Tak mladej, povídej. Na co chceš token?“
„Abych… Abych si moh zašukat s mojí holkou.“ Zrudnul jsem jako rak a nebyl schopný oči nasměrovat jinam než na špičky svých bosých nohou.
„No, snad se za to nestydíš, mladej! Za to se nemáš co stydět, aspoň vidím, že chceš bejt pořádnej chlap a užít si se ženskou, a ne že si chceš jako malej kluk honit ptáka někde na záchodě.“ Dominant obcházel moje tělo a prohlížel si moje svaly. „Nedávno jsem tu měl jednoho takovýho. Skoro se mi tu rozbrečel, že už měsíc nehonil a že to moc potřebuje. Měl jsem chuť ho vyhodit hned, ale dohoda je dohoda, a nakonec se i trochu pochlapil. Čekal jsem, že to vzdá, ale evidentně byl nadrženější než jsem si myslel. No, uvidíme, co ty. Slíknout.“
Začal jsem se třást. Dobře jsem věděl, co mě čeká, a věděl jsem, že to je jediná cesta, jak token získat. Svlékl jsem si trenky. Penis v pásu nebyl vůbec vzrušený, naopak byl staženy do těla a kdyby byl vidět, asi bych se za něj skoro styděl. Adrenalin dělá svoje. Lehl jsem si na postel.
„Tak mladej – chceš si zašukat s holkou, jako to dělaj velký chlapi. Ale než ti to dovolím, musíš mi dokázat, že chlap opravdu seš. Protože jestli ne, jestli se mi tu rozbulíš jak malej kluk, ten pás zůstane hezky na místě. Malí kluci nešukaj ani nehoněj, malí kluci si maj jít hrát na píseček, rozumíš?“ „Rozumím, pane.“ „To sem rád. Tak začneme.“ Pán vytáhl ze skříně solidní rákosku.
Dohoda byla jednoduchá. 25 ostrých ran. Ostrých ran, při kterých mě nebude šetřit. Když vydržím, dostanu odměnu.
ŠVIH! “Jaúúúúú!“ Prohnul jsem se v zádech. Bolest mě překvapila. „No no, to kňučíš brzy!“ ŠVIH! Zatnul jsem zuby a tentokrát jsem neskučel. ŠVIH! Au! Nebylo to poprvé, co jsem dostával rákoskou. ŠVIH! Jau! Pár podobných experimentů už jsem realizoval, ale nikdy to nebolelo tak hrozně. ŠVIH! „Aúúúúú!“ neudržel jsem výkřik. Pán byl evidentně profík a postaral se, abych trpěl. ŠVIH! ŠVIH! ŠVIH! „Aúúúú, prosím ne tak silně, aúúúú!“ „Vzdáváš to?“ „Ne, ne…“ „Tak drž.“ ŠVIH! „Aúúú!“ další rána byla silnější než ty předchozí.
Zkoušel jsem počítat, ale postupně jsem se ztratil. Při posledních ranách už jsem se ani nesnažil držet jazyk za zuby, škubal jsem sebou a měl jsem co dělat, bych si rukama nechránil zadek. ŠVIH! ŠVIH! PRÁÁÁÁSK! „JÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚ!“ „Gratuluju. Ta byla poslední.“
Chvíli mi trvalo, než jsem se vzpamatoval. „Vydržels, a to se počítá. Tady máš odměnu.“ Token byl můj, a byl funkční.
„Hele. Moc jsi toho nevydržel, ale máš silnou vůli. Buď tě doma čeká fakt úžasná ženská, že si pro ni necháš rozsekat zadek, nebo máš prostě talent na subíka. Kdybys chtěl zkusit víc, ozvi se.“
V tu chvíli jsem si říkal, že a) je správně a dělám to všechno kvůli Andree. Ale tak nějak uvnitř jsem tušil, že dominant má pravdu, a že submisivní pozice mi dělá dobře, aspoň v posteli. Slušně jsem mu poděkoval, že víc asi zkoušet nepotřebuju. Ale moje péro, které po adrenalinovém smrštění znovu bolestivě vyplnilo celý pás, si o tom myslelo něco jiného…
Nesl jsem domů token a přemýšlel, jak to udělám, aby si Andrea zítra nevšimla, že mám rozsekaný zadek.

11

Samozřejmě, že si všimla. Ono když se chcete nazí mazlit v posteli, 25 pruhů na zadku se těžko utají, zvlášť když jsou cítit i pohmatem. Bál jsem se, jak Andrea zareaguje. Bál jsem se vzteku, znechucení, výsměchu… Ale nečekal jsem vzrušení. Představa, že jsem podstoupil tvrdý a bolestivý výprask jenom proto, abych si zasloužil možnost s ní zašukat, ji rozpálila. Začala hladit můj zadek a co chvíli zaryla ostrými nehty do ještě citlivých modřin. „Hmmmm, to musíš dělat častějc.“ Doufal jsem, že to myslela jako vtip. Ale obávám se, že byla smrtelně vážná…
Sebrala moje dva tokeny a během mazlení v posteli si s nimi vyzývavě hrála. Čekal jsem, že mě hned odemkne, ale dávala si na čas a já se naplno věnoval jejím prsům, jejím bradavkám, líbal ji na krku, hladil na stehnech… Představa, že drží v ruce můj krásný orgasmus a může si s ním dělat, co chce, vzrušila i mě. Nevydržel jsem to, klekl si mezi její nohy a začal hladit její rozkrok, byť ta nejcitlivější část byla pevně zamknutá. Skrz mříž pásu jsem dýchal na její pysky a klitoris, bylo na ní vidět, že i můj dech jí způsobuje dráždění. Věděl jsem, že trpí stejně jako já, ale na rozdíl ode mě má dost sebekontroly, aby to skrývala. To já se postupně měnil v nadržený vzrušený balíček hormonů. „Prosím, prosím…“
„Prosím co?“ „Prosím, odemkni nás, prosím.“ „No, ty jsi nějaký rozdováděný. Ty bych si to odemčení moc neužila.“ Zarazil jsem se. „No co koukáš? Myslíš, že nevím, jak to u vás kluků chodí? Už ses tři tejdny nevystříkal, a navíc mě tu už půl hodiny oblizuješ. Vsadím se, že nevydržíš ani pět vteřin. „Ale… Ale…“ Andrea měla naprostou pravdu. Věděli jsme to už i minule, ale několikrát mě ujistila, že jí to nevadí, že ty poslední orgasmy, které jsem jí dal, aniž bych se sám odemknul, jí to bohatě vyvážily. Že teď jsem s rozkoší na řadě já. Ale zdá se, že změnila názor. „Hm, možná bych tě měla odemknout, až se sama udělám, co ty na to? A když mě nezvládneš udělat do 15 minut, máš smůlu a druhý token půjde taky pro mě.“
Roztřásl jsem se po celém těle. Ne strachem, ale vzrušením. Měl jsem co dělat, bych se neudělal v pásu, přímo tady hned teď. Andrea sevřela tokeny pevně v pěsti a já se cítil, jako by v té pěsti drtila moje koule. Byla to moje Paní a moje orgasmy už patřily jenom jí.
Pak se usmála. „Neboj, ty hlupáčku. To bych ti neudělala. Potřebuješ to…“ A bez jakéhokoliv dalšího trápení – odemkla oba naše pásy.
Zatočila se mi hlava. Možná vzrušením, možná tím, jak se odkrvila, když se krev přelila do jiných orgánů. Zmučené a péro se po třech týdnech dostalo na svobodu, ztvrdlo jako kámen a dostalo temně fialovou barvu. Párkrát mi v něm zacukalo. Nasadil jsem kondom – i těch pár lehkých doteků bylo na mě moc. Andrea si lehla na postel a roztáhla nohy. Byl jsem deset centimetrů od své dokonalé odměny…
První dotek prohnal jejím tělem vlnu rozkoše. Vzdychla. Cítila, jak přirážím a jak ji pomalu tlačím na vrchol. Nikdy by to nepřiznala nahlas, ale její kundička byla nadržená a citlivá stejně jako jeho penis. Ale nebude žebrat a prosit. To muži musí před ní klečet a prosit o uspokojení. Ona se od nich nechá milostivě uspokojit.
Něco ale bylo jinak. Čekala tvrdý příraz a sex, který za pár vteřin skončí. Věděla, že to tak bude a věděla, že ten kluk si to zaslouží a že to jinak být nemůže. Ale to, co cítila, nebyl penis. Otevřela oči. Jeho penis byl svobodný a s nasazeným kondomem se vznášel jen pár centimetrů nad jejím tělem. Opatrně, aby se náhodou něčeho nedotkl, protože i jediný dotyk by v téhle chvíli znamenal konec. Chlapec ji mezitím svými prsty přiváděl blíž a blíž k orgasmu. „Co to…“ Jeho rty se přisály na její klitoris a ona zavřela oči v absolutní rozkoši.
Zaslouží si víc. Andrea si zaslouží víc než těch pár přírazů, kterých jsem v tuhle chvíli schopný. Po skoro týdenním uzamčení a hodinovém mazlení a vzrušování byla blízko. Dobře to skrývala, ale vycítil jsem, že byla na hraně orgasmu, podobně jako já. Prsty a jazykem jsem se věnoval jejím nejcitlivějším partiím, rozpáleným a vzrušeným. Trvalo to sotva tři minuty. „Jjjjjjjjjááááááááááíííííííí!“ Její tělo se prohnulo a explodovalo v orgasmu. V tu chvíli už jsem ztratil poslední zbytky sebeovládání. Vrhnul jsem se na ni, vrazil jí penis do rozpálené kundy a udělal se. Oba jsme se svíjeli v křečích, které trvaly asi minutu, ale nám připadaly nekonečné.
Leželi jsem v objetí a užívali se příjemné pocity odeznívajícího orgasmu. Teprve pípání pásů nás donutilo se od sebe odtáhnout a znovu se uzamknout.
„Hmmmmm, to bylo něco.“ „Jo, jo…“ Usmála se na mě. „Díky.“ „Nemáš zač. Já děkuju.“ „Ne, fakt díky že ses udržel a udělal jsi mě, místo abys mě jenom… Použil.“ „Ale to je samozřejmost.“ Trochu jsem lhal, samozřejmost to nebyla. Ale… Ale pro mě vlastně byla. „Víš, o čem jsem přemýšlela?“ „Hm?“ „Že dominantní role mě dost baví.“ „Hm.“ „A tebe baví být subík.“ Nebyla to otázka, bylo to konstatování něčeho, co Andrea musela vidět. Přikývl jsem. „Dobře, mám pro tebe nabídku. Budu tvoje domina. Splním ti tvoje fantazie. Čekají tě výprasky, služba, kontrola orgasmů ještě přísnější než teď. Chtěl bys?“ Nemusel jsem odpovídat, stačilo se podívat na moje péro, které, ač se před chvíli uvolnilo, už zase tvrdě tlačilo na stěny klícky. „Ano, má paní.“
„Dobře. Ale nebude to zadarmo. Do konce semestru zbývají dva měsíce. Od teď až do konce semestru mi budeš odevzdávat všechny tokeny, které dostaneš. Všechny, rozumíš. A já rozhodnu, co s nimi. Když budeš hodný, použiju je na tebe. Když budeš EXTRA hodný, možná ti občas věnuju i některý svůj, abys nebyl škodný. Když budeš zlobit, užiju si je já. Nebo tě přivážu k posteli, odemknu tě, ale nic ti nedovolím a tvých 15 minut svobody nechám uplynout bez jakékoliv rozkoše. To bude trest… Oh, a mimochodem, budeš mi nosit aspoň jeden token týdně. Je mi jedno, jak si to zařídíš, budeš se muset víc učit, začneš dělat sport nebo si přibereš nějaké dobrovolničení, klidně si zase nechej seřezat od nějakého dealera, je mi to jedno. Když mi nedodáš jeden token týdně, tak se těš. A jak jsem říkala, líbí se mi, když dobrovolně trpíš, aby sis zasloužil sex se mnou. Takže do příště dostaneš úkol – vymyslíš si a dobrovolně podstoupíš mučení, kterým dokážeš, jak po mně toužíš. Rozuměl jsi?“ „Ano, má paní.“
Moje péro bylo vzrušené na nejvyšší míru. Před půl hodinou jsme měl jeden z nejsilnějších orgasmů v životě, ale nebylo mi to nic platné. A i přes klícku v Andrejině rozkroku jsem viděl, že ona je na tom podobně. „Hmmm, dal by sis ještě jedno kolo?“ Přikývl jsem. „Myslím, že dneska se to ještě obejde bez mučení, ostatně, myslím, že jsi trpěl dost, když jsi nade mnou klečel…“ „Jasně, ale stejně nemáme tokeny.“ Andrea se usmála. „Hádej, kdo dostal z testu 85 bodů?“

12

Tady toto je fantastická povídka. Je velmi čtivá. Budu rád za pokračování.

13

Díky za pochvalu, beru ji teď ale za uzavřenou.

Nicméně mám i další nápady, tak časem něco bude :-)