Re: Zábavné otázky
Já myslim že ty by sis zasloužil samostatnou kategorii pro tyhle otázky. Až je vždy jedno téma a poď tím vlákno odpovědí. Ale i takto by to šlo dělat.
12. Rozhodně bych se přidal
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zábavné otázky
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já myslim že ty by sis zasloužil samostatnou kategorii pro tyhle otázky. Až je vždy jedno téma a poď tím vlákno odpovědí. Ale i takto by to šlo dělat.
12. Rozhodně bych se přidal
Alexandre, jen tip. Mozna by bylo dobre sve vytvory nejak cislovat primo na te plachte. Kazdopadne ta posledni volba kterou jsi repostnul je tezka, pretezka. Idealni by byl nejaky prurez. Asi bych si vybral roli suba a tajne pocital s tim, ze postupem casu se vztah nepochybne bude posouvat smerem do prava, k memu idealnimu prurezu. Pokud by mi dama skutecne nabidla neco takoveho, myslim ze by to byla jistota. Ale uznavam, ze tim kazim hru. Kazdopadne tedy suba.
XlX: Děkuji ti. Dobrý nápad. Bylo by to fajn, ale to by musel rozhodnout administrátor.
A děkuji ti samozřejmě i za odpověď. Máš odvahu. To si zaslouží respekt.
Alhambra: Děkuji za nápad. Dobrá myšlenka. Všichni by tak věděli, kolik mé tvorby ještě mohou najít. Pro tohle vlákno to ale není nejlepší nápad, protože sem mimo svých výtvorů nahrávám i to co jsem nalezl a především sem své příspěvky nahrávají i další.
Rovněž tak ti děkuji za odpověď. Subík líznutý otrokem je dobrá volba i přístup. Hru rozhodně nekazíš. Naopak. V tomhle vláknu nejde jen o to pobavit se, vybrat jednu možnost, a mít "odfajfknuto". Jde i o to zamyslet se nad tím, co chci, co by se mi líbilo, co mě baví, co mě naopak vůbec neláká, co bych si přál zkusit,... A somozřejmě, pokud se nad tím zamyslíš veřejně, nikdo se nezlobí. Naopak. ![]()
Zdaravím
Po delší době zase nová "otázka". Píšu to v uvozovnkách, protože tentokrát tu asi nebude příliš prostoru pro váhání.
Berte to prostě jako pěkný, cudný mem v češtině.
I tak se ale těším na vaše odpovědi a reakce.
Otázka 13) Druhá chyba

2
Znovu zdravím
Rád bych jen informoval, že jsem si na vaši radu založil blog na BDSMLR (odkaz níže). To znamená, že všechny moje příspěvky se budou objevovat i tam. Budu moc rád, když mi tam dáte odběr a budete mou produkci sdílet s dalšími BDSM pozitivními lidmi. ![]()
https://alexander400.bdsmlr.com/
P.S. Netřeba se bát. Všechno co vytvořím bude nadále k dispozici i zde. ![]()
Medvidek: Abych nezapomněl. Děkuji ti za odpověď. Dobrá a statečná volba. ![]()
Zdravím
Po delší době si znovu dovolím přesdílet jednu otázku z cizí tvorby.
Otázka 14)

Jeden celý měsíc zamčený v klícce, nebo jeden den s tímhle dildem v zadku?
Asi měsíc v kleci
Roksor: Odvážné rozhodnutí. Palec nahoru.
Nemůže to být tak těžké
Těžko říct. Celý den s něčím tak velkým v pozadí si neumím představit. Přijde mi to o zdraví. Na druhou stranu... měsíc v kuse vyžaduje opravdu vhodnou klec, dobré mazivo a samozřejmě být na to přizpůsoben.
Zas když budeš mít někoho kdo té drží tak je to taky něco jiného
Těžká odpověď
Nešlo by, že bych byl zamčený celý měsíc a mezitím dle přání mé Paní by pro její pobavení bych měl zastrčeno dildo?
Vím, chci všechnu rozkoš života najednou....
Jo, všechno mít v životě nemůžeš. ![]()
Hele, to bys musel navrhnou ji. aždopádně, měsíc v cudnosti bereš, takže vlastně na otázku jsi odpověděl.
Tak 13) 2 je asi jasná ![]()
a 14) měsíc v kleci jsem bohužel ještě nebyl,.. byla by to výzva,.. ideální by byl asi kompromis 14 dni v kleci a půl den dilda
14 mi připoměla obrzek co jsem někde viděla
kolka v jedené ruce klícka v druhé připínák: chtěl jsi zkusit něco nového? pegging nebo týden pod zámkem?
13 jako každy volbu 2
14 měsíc v kleci ten už stejně teď mám takže pro mě nic nového
Nicolas: To máš smůlu. Paní ti dala jen dvě možnosti.
Jinak taky by to byl zajímavý zážitek. Děkuji ti za odpověď.
Mladadomina: Vítám tě ve vlákně. Jj. To zní fakt pěkně. Jsem rád, že jsem ti tu vzpomínku mohl osvěžit. ![]()
XlX: Děkuji ti za odpovědi. Otázka 13: Odvážné, čestné a dospělé rozhodnutí. Velmi dobré. Otázka 14: Taktéž dobrá volba. Držím palce, a přeji, ať je to ještě dlouho. ![]()
Zdravím
Přidávám další svou otázku. Doufám, že se vám bude líbit a těším se na vaše odpovědi.
Otázka 15) Zpráva od ségry

upřímně se mi nechce ani do jednoho ale když musím tak bych bral jedničku
Novacek22: Dobrá volba. Jen tak dál.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zábavné otázky
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB