Téma: Zábavné otázky
Zdravím. Napadlo mne vytvořit tu vlákno, ve kterém si budeme klást různé otázky, například pomocí obrázků. Zde dávám první várku a děkuji jejich autorům.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zábavné otázky
Zdravím. Napadlo mne vytvořit tu vlákno, ve kterém si budeme klást různé otázky, například pomocí obrázků. Zde dávám první várku a děkuji jejich autorům.
Otázka 1) Tak co, šli byste?
Otázka 2) To je od ní hezké. Tak kterou?
Otázka 3) O tomhle sní asi honě z nás. Ale volba je to nesnadná.
Moje odmpoědi jsou:
1) Rozhodně ano.
2) Ta elektrická.
3) Čtvrtá z leva (zelený text).
Ta poslední otázka je vážně těžká. Váhal jsem mezi tou druhou z leva (béžový podklad) a čtvrtou z leva (zelený podklad). Ale jelikož lízat bych mules stejně tu první a jelikož je na kluky, taže by z toho nakonec mohlo být i něco víc... Rozhodl jsem takto.
Kdybych nebyl zadaný, tak bych odpověděl:
1) na 100%,
2) běžná,
3) to si s ohledem na svůj vztah s mou Paní raději odpustím :-)
1) ano
2) malou
3) žlutou volbu (kdyby to šlo tak i modrou)
Ale super nápád a fajn překladat
1) Ano
2) Malou
3) Růžová
1) Ano
2) Malá
3) Modrá
Tak zatím čtyři reakce. Musím říct, že mě baví, jak jsme si ty holky z otázky tři hezky rozdělili. Já zelená, XlX žlutá, isaacCZSK růžová a Mrazik Modrá. Co vy ostatní? Napište.
1 určit jo
2 elektrická
3 klidně všechny
mohla bych doplnit otázku 1)
kdo by s ní šel na večeři, ale podmínka by byla, že budeš mít nasazenou klícku a klížek bude celou dobu mezi vámi na stole a až na konci se rozhodne kdo si klíček odnese?
1. Proč ne
2. Mala
3. Žlutá nebo modrá
Zdravím. Vidím, že vás nové téma Zábavné otázky zaujalo. Mám z toho radost a budu rád, když budete také přidávat. Rád bych Vás všechny požádal, abyste při zadávání nových otázek pokračovali v číslování - tedy teď je na řadě Otázka 4) potom Otáka 5) atd. Je to proto, aby mohli všichni odpovídat na všechny otázky a bylo snadné poznat, ke které otázce patří která odpověď.
Až dosud jsem vkládal jen cizí koláže, které jsem někde našel. Dnes jsem se rozhodl, že vytvořím vlastní, svou úplně první. Budu rád, když odpovíte a stejně tak budu rád, pokud mi povíte, co si o ní myslíte a jestli mám zkoušet další. Předem moc děkuji.
Otázka 4) Osudové překvapení. Kterou byste si vybrali?
Díky za obrázky a posílám odpovědi na otázky:
1/ rozhodně ano, včetně doplňku mladé dominy
2/ běžná klícka
3/ žlutá
4/ zelená
Alexandr400: Rozhodně zkoušej další a další a další...
moc rád bych přidal svůj výtvor na toto téma, bohužel netuším jak sem obrázky dostat. poradíte někdo?
marty209: Není to snadné, co? Sám jsem nad tím včera bádal skoro hodinu. Princip je, že ho musíš nějak dostat na net (na jakoukoliv stránku) a potom sem hodíš odkaz na ten obrázek. Takhle:
[img]ODKAZ NA OBRÁZEK[/img]
Pokud nevíš kam to nahrát, objevij jsem na to tenhle skvělý free online nástroj kterej ti URL adresu rovnou vygeneruje:
Jo a jaké jsou tvoje odpovědi? Život autora je tvrdý. Zpětná vazba (což jsou v tomto případě odpovědi) dělá obrovskou radost. Které možnosti bys zvolil a proč?
4) zelená
4) Ružová
mladadomina: urcite pekna prestava vecere takto, preco nie :-)
4.ideálně kombinace všech
Dobře, snad se to povede a snad svou tvorbou neurazim.
Otázka 5
Jinak ještě doplním mé odpovědi
1)ano
2) malá
3) žlutá
4) modrá
Já bych chtěl být pracovní síla, nebo pes.
Jeee, já chci být řidič !
5) Sekretářka
Ahoj. Ja bych chtěl být řídit nebo hospodyně.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zábavné otázky
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB