1

Téma: Jak to máte doma se zamykanim?

Zdravim jak to máte doma se zamykanim s přítelkyní,manželkou po letech nošení pásu cudnosti.Ja s ženou už nejakej rok používáme a musím napsat že manželka není zaprisahla dodrzovatelka nošení klece abych byl stále pod zámkem. Ale když chce tak si to umí užít a mám ji nasazenou třeba i 14 dní a zena me ji sundá na hygienu ,nebo plnění manželských povinosti.Manzelku to napadlo právě jak to mají ostatní v ložnici když nás maji pod zámkem. Já spím jen v tričku a bez spodního prádla žena se chce dívat když se probudí po ránu ,nebo když si chce hrát před spaním.

2

Re: Jak to máte doma se zamykanim?

Já jsem zamčený pořád, takže tohle již celkem neřeším a spím komplet nahý. Spím na zemi na matraci (velmi pohodlné) a Paní spí na vysoké posteli - letišti sama nebo s milencem, pokud zůstane přes noc. Když něco provedu, tak musím spát v šatně, která je hned vedle ložnice. Tam je to nepohodlné ale většinou tam spím maximálně jednu noc, obvykle mě ale v noci Paní přivolá a spím na té matraci u její postele.

Pokud se ptáš na zamykání ložnice, tak ta je zamčená pouze, pokud přejede tchýně s tchánem. Pokud přijede jen švagrová, tak ta většinou spí v posteli s mou Paní a je s mojí situací plně obeznámena.

3

Tak to je už jinej level.Manželka právě přemýšlela po nákupu nové klece jak to mají ostatní v ložnici a jak se k sobě chovají.Já spávám na postely paní mě zamyka k nadrženosti k ní, aby mě co nejvíc vzrušila.Je přirozeně dominantní a ma ráda když vidí ,že se mě pne a chci sex.Takže ji pak orálně uspokojuji pred spaním a i třeba ráno.Nás k tomu tovedla před 5 lety její kolegyně z práce ,která je opravdu na svého přítele přísnější Švagrová o nás taky ví .

4

Já jsem zamčený s přestávkami též pořád. Manželka má milence, který je výkonnější mladší a lepší. Dá se říct že každý chlap co se nechá zamknout má k tomuto vykroceno. Ale třeba v našem vztahu to byla věc která nám vlastně pomohla a udělala ten vztah hezčí a pevnější. Není nic hezčího jež mít manželčinu hlavu v klíně zatímco ji přivádí k orgasmu jiný chlap, který to fakt umí. A já pak už jen manželku čistím.

5

Ahoj, žena mě zamyká nepravidelně. Po mém náročném víkendu, který jsem proflámoval a nebyl sem zrovna příjemný společník, mě včera ráno zase zamkla a zatím mě neodemkla. Včera večer když děti ulehli jsem taky dostal co proto. Svázaný, s deprivační kuklou na hlavě mě nechala více jak půl hodiny klečet v koutě. Jako pocit, kdy nevíte kdy vás odpoutá, kdy už vás pěkně bolí kolena je drsný. To ale nebylo všechno. K mému překvapení si během mého klečení nasadila připínák a jak mě rozvázala, kuklu mi jen povytáhla, abych měl volná ústa a narvala mi ho do pusy, což udělala vůbec poprvé. Má žena není přirozeně dominantní, k mému překvapení mě ale pak hodila na lůžko, ruce sem musel prostrčit mezi nohama a připoutala mi je k nohám. Pak trošičku nagelovala anál, poplivala mě a normálně mě zezadu ojela takovým způsobem, že se mi o tom i zdálo. Zhruba dvacet minut mě drtila a když ho vytáhla a já čekal konec hry, narvala mi ho tam znova, bez dalšího gelu jen mi tam naplivala. U toho mi sem tam bičovala důtkami zadek a záda. No zkušenost k nezaplacení. Nakonec mi dovolila chvíli si hrát s její lastůrkou prstama a byl konec. No trest celkově hodinový a asi nejdrsnější co jsme doma zkusili. Odemčení jsem se samozřejmě nedočkal, zatím to ani nechci, i když spánek nebyl nejlepší. Dnes odpoledne mi dala za úkol kromě perfektně vyčištěné kuchyně, perfektně očistit její kozačky a na večer je nachystat. Nevím co na mě zase chystá ale už teď chrochtám blahem, musel sem to zde napsat. Nutno podotknout, že při mém zamčení se chovám úplně jinak. Zamčení by měli být všichni chlapi, pak by se nechovali jak hovada.

6

Naše hrátky se teda pěkně rozjeli. Zamčený jsem nepřetržitě pátý den. Pro někoho asi žádný problém, pro mě osobně teda rekord. Včera jsme neměli doma děti a než jsme vyrazily večer do víru velkoměsta, nařídila mi žena se svléknout, nasadila mi na hlavu deprivační kuklu a odvedla mě klečet do komory. Dlouho sem nevěděl co se děje okolo mě, až po nějaké půl hodině tipuju, mě má paní odvedla do obývacího pokoje, kde jsem si musel na pohovku kleknou na čtyři. Začala si hrát s mým análem a za chvíli už mě ojížděla strap onem. Čtyři dny jsem nestříkal, takže se pokoušela o milking leč se nedařilo. Poté jsem kromě výprasku, který sem dostal, ucítil v zadku něco mohutného. Domyslel sem si, že je to to největší dildo, které doma máme. Bolest se střídala z rozkoší. Je pravda, že mě ojížděla opravdu dlouho až už sem nemohl vydržet, dal sem to hlasitě najevo tak má Paní přestala. Otřela mi zadek ubrouskem a odvesla mě na vodítku do koupelny, čekal sem že mi tam sundá masku ale to jsem se mýlil. Stoupla si nademnou a celou hruď mi počůrala. Měl sem štěstí, že ta maska má jen maličký otvor na dýchání jinak sem si jistý, že bych to musel i z vany slízat. Potom přišlo další překvapení. Místo sprchy, zhasla a zavřela mě v koupelně. Já jen ve studené vaně cítil jak mi její moč ztéká po po břiše. Až po nějaké době přišla, sundala mi masku, která byla zafixovaná třemi malými zámečky, takže dostat se z ní prostě nejde. Nařídila mi se osprchovat a přijít za ní. Přišel sem celý zvědavý co se bude dít. Kalhotky měla sundané v jedné ruce klíč od klece a v druhé skleničku na víno. Odemkla mě. Teď mě ošukej a než budeš vystříkáš se do skleničky. Byl sem šťastný, šel sem si umýt penis a poté jsem hned skočil na mou milovanou ženu. Byl sem pěkně nadržený a čekal sem, že se udělám hned. Nicméně trvalo to asi dvě minuty a už sem stříkal. Měl sem v sobě čtyřdenní dávku, takže sem nečekal že nastříkám takovou obrovskou dávku semene. Než jsem dosténal už mi dávala Paní skleničku do ruky. Cele to vypij!! nařídila mi. No moc se mi do toho nechtělo. Šup šup dělej. Rozhodl sem spolknout to najednou. Kupodivu to nebylo vůbec hořké a neměl sem s tím problém. Je pravda, že sem toho měl plnou pusu, takže jsem byl rád, že chuť byla OK. Pak mi nařídila jí udělat pusou. Lízal sem jí taky asi dvě minuty a bylo hotovo. Pak mi podala klíč. Zamkni se, já čekám. Chvilku trvalo než má erekce úplně opadla. Teď si běž zase kleknout do komory, uvidím co s tebou ještě provedu. Nechala mě tam asi deset minut klečet a pak mě zavolala k sobě na gauč. Dnesk už tě nechám, zítra ale vydrhneš celý byt pěkně hadrou, k tomu ti obleču nějaké pěkné prádlo. No a takto to včera skončilo. Snad zde najdou některé páry inspiraci. Jen poradím, nestyďte se s ženou co nejvíce mluvit o svých snech, třeba je bude zažívat jako já.

7

My už s klíckou experimentujeme docela dlouho,momentálně bývám zamčený přes den a na noc mi má Paní povoluje odemčení.O to musím pokaždé na kolenou poprosit,stejně tak ráno zase poprosit o uzamčení.Samozřejmě mám zákaz jakéhokoliv dráždění,orgasmus mám zakázaný.
Spávat musím v kalhotkách,s obojkem na krku a někdy v noční košilce.
Má Paní taky není od přírody dominantní ale brzy zjistila jaké výhody ji mé uzamykání přináší a naučila se toho využít.Postupně na mně přešla starost o domácnost,uklízím,vařím,peru...
Díky klícce se toho u nás dost změnilo,mám vedle sebe spokojenou Paní a já prožívám to,po čem jsem vždycky toužil.