Re: Co prinese zivot....
Ráno spali déle a pak udělal Honza snídani do postele. Po snídani mu Marie pokynula, aby si vedle ní sedl. “Musíme si promluvit,” řekla. “Věci nabírají rychlejší spád, než jsem si myslela. Zjistila jsem, že nemůžu jinak než tě mít, ovládat a mít věci pod kontrolou. K tomu je potřeba pár věcí. Zaprvé ti začne zostřený výcvik, na celý týden. Co to znamená, to ti vysvětlím nakonec. Zadruhé, zapomeň na soulož živým penisem se mnou. Jsi zamčený a věř mi, že tak to i zůstane. Na Vánoce nebo na narozeniny tě možná pustíme my tři, ale věř mi, že poslední skutečný orgasmus bez bolesti nebo přerušení v životě jsi už zažil.” Honzovi se koulely po tváři slzy jako hrachy, klekl si na zem a začal objímat Mariiny nohy. Prosil, brečel, přísahal, že ji miluje, ta jej setřásla a ukázala mu, ať si klekne rovně a poslouchá. “I já tě miluju, akorát že tě miluju tak, jak jsi. Nemám ráda autoritativní dominantní samce jako Petr. Chci mrdat a šukat, ale nemám je ráda. Takový hřebec nebo býk si může zašukat a jít. Miluju ale tebe a budu tě milovat takového, jaký jsi. Submisivní, ponížený a vycvičený!” Marie poslední slovo zmínila s důrazem a Honza se usmál. “Zjistil jsem, že tvoje orgasmy vnímám jako svoje a že už je po takové době vůbec neřeším. Chci, abys byla se mnou šťastná,” řekl. Marie mu nastavila nožky a Honza je deset minut objímal a líbal.
“Zatřetí, chci tě mít pod kontrolou!” přerušila Marie jeho dojemnou chvilku. “Každý moment, každou chvíli chci kontrolovat! Udělám ti pevný denní režim a ty ho budeš dodržovat. Abych se měla jako princezna, budeš vstávat ráno v šest, abys měl hodinu na úklid a pak mě vzbudíš tak jak chci!” Honza přikývl. “Celý týden budeš nosit oblečení maid, abys věděla, děvenko, kdo jsi a jaké je tvé postavení. Budu ti říkat služka Johanka a koupila jsem ti tři oblečky, ještě ti je ukážu,” řekla a hodila před něj na zem tři balíčky. “Zavedeme denní disciplínu. Každý večer ti zmaluju prdel a stehna padesáti ranami důtkami a za prohřešky ještě rákoskou. Já tě naučím!”
Honza polkl. Tohle nebyla jenom postel, stal se absolutním otrokem a majetkem své přítelkyně. Další slova jeho bohyně jej ale vytrhla z přemítání. “Budeš spát na zemi”, řekla a hodila mu tam chlupaté deky a polštář. “V zostřeném výcviku jsi služka, nic víc! A nebudeš se mě bez dovolení dotýkat! Já tě můžu být, omrdat a znásilnit jak chci, ale ty se mě dotkneš jen tehdy, když to budu chtít!” Přišla k němu, podívala se mu zblízka do očí a Honza spontánně políbil její rty. Na to přesně čekala. Chytla ho za koule, až křiknul, ale nepouštěla. Do očí se mu draly slzy. Koukala a usmívala se s ďáblem za svýma nádhernýma očima. “Dýchej, pssst, dýchej Johanko, tvoje vaječníky jsou přeci moje, to nemůže být tak hrozné…” a chvilku mu je drtila až šel Honza do kolen. Nastavila nožku a tu Honza už políbit směl. “Vždy mě vítej vkleče, bez ohledu na to, zda máme společnost a políbíš mi boty!” řekla.
Ukázala mu ruku, aby se zvedl a stáhla mu kalhoty. “Nebraň se!” řekla mu, když se podvědomě snažil bránit. Vzala trenky a vyhodila je. “Tohle oblečení dáme pryč, už si ho nezasloužíš, děvenko!” řekla. Do šuplíku mu dala asi patery kalhotky od sebe a několikery punčochy. “To aby ti nebyla pod sukní zima, zlato”, řekla. “Pojď, obleču si tě!” Honza přišel jen v pásu cudnosti a obojku. Dostal krásné, krajkové, červené kalhotky. Potom stejně barevné punčochy a podprsenku. “Ještě ti udělám zase kozy, zlatíčko!” a nacpala mu do ní epitézy. Nakonec dostal červené šatičky pro služku, které vytáhla z jednoho z balíčků. “Ukážu ti, proč máš vzadu takový rozparek, otrůčku můj krásný!” a nasadila si umělý penis. Kalhotky mu stáhla pro změnu ke kolenům, ohla ho o stůl a tvrdě, bez milosti znásilnila. Ne, nebylo to milování, bylo to mrdání a neskutečně tvrdé. Sice mu tam dala lubrikant, ale zadek ho bolel neskutečně. “Další tvůj denní chleba, děvko. Nemáš žádná práva, jen být mou hračkou, štětko!” a plácla ho přes prdel.
Pokynula mu, aby se otočil. Chytila ho pod krátkou, rozevřenou sukní za koule, až začal křičet a zacpala mu pusu rukou. “Dýchej, zlato, dýchej” a Honza se skutečně snažil nekřičet, jenom sténal. Plné koule se v ruce Marii červenaly a po chvíli je pustila. “Uděláš mi večeři, salát a toastový chléb! Jakmile nějaký připečeš, dostaneš deset ran důtkami přes koule. Snaž se, ať tě nebiju moc,” řekla Marie a polechtala ho na šourku, až z penisu vyšla trocha spermatu. “No vidíš, už ani nepotřebuješ sex, ty vytékáš úplně sama, Johanko!” a plácla ho přes kalhotky. “Ten tvůj klitoris je pěkně vlhký a vaječníky plné, holčičko!”
Marie si prohlédla toasty, zmalovala Honzovi zadek čtyřiceti ranami a svázala ho. Vytáhla vibrátor a řekla “Těmi hnědými toasty jsi mě naštvala. Za trest se podíváš, jak si to dělám, ty na mě tam dole celý zostřený týden nesáhneš!” řekla. Vytáhla podtlakový vibrátor, stáhla si pod sukní kalhotky a roztáhla nohy. Honzovi se naplnila klec, jak viděl pro něj nedostupnou kundu. Marie si začala jezdit mezi nohama a vibrátorem a snažila se Honzovi co nejvíc nastavovat poševním vchodem. “Koukni, to už nikdy mít nebudeš, aaach…” a udělala se. Vzpamatovala se, přišla k němu a poplácala ho po tváři. “Orgasmus mít už nikdy nebudeš, po zostřeném týdnu si na tebe počká použitá a rozmrdaná” a odešla do sprchy.
Nechala ho spoutaného přes noc a pustila ho až když ráno vstávala do práce. Bylo pondělí a Honzovi začalo školení. Z práce si vzal na Mariino přání dovolenou. “Odteď vstáváš v šest ráno ty! Chodíš do práce o chvíli po mě, takže tě čeká ranní servis!” Odvázala ho a přivedla před šatní skříň. “Vybereš mi na druhý den vždy večer prádlo. Budeme mít několik kódů: casual: tak, aby to ladilo k obleku kolegů, tedy nějaká halenka, punčochy, prádlo bude ladit k oblečení. Minisukně. Potom vyzývavě, na kurvu,” řekla, projela kundu prstem a laškovně ho olízla. “Tenhle týden budu jenom na kurvu,” a mrkla na něj s prstem na rtech. “Červené prádlo a bílá halenka. Tu budu nosit s o dva knoflíčky menším zapnutím. Sukni kratší, pod zadeček a krásné punčochy s podvazkovým pásem. Kalhotky mi vybírej s rozparkem na kundě, aby se nemusely sundávat, pokud dostanu chuť na nějakého kolegu,” řekla a laškovně na Honzu mrkla. “No co čumíš, Johanko, ty už mě neomrdáš,” zasmála se a bouchla Honzu přes kalhotky do koulí, až zasténal a složil se.
Odešla do práce a Honza zůstal sám v bytě. V dívčích šatech, prádle, bez možnosti se převléct a na přání ženy, kterou bezmezně, otrocky miloval a která se snažila jej dráždit na nejvyšší úroveň tím, jak si jej krutě držela od těla. Musí ji přesvědčit! Překvapit a obměkčit! Důkladně uklidil celý byt, vypral, vyluxoval, umyl nádobí a k poledni byt vypadal jako po profesionálním čištění. Následně vzal Mariino oblečení a vytřídil ho do komínků. Na každý den jedno, vše podrobně připravil na každý den. Červené a černé punčochy, svůdné halenky, kalhotky s dírou na sex, červené a růžové push-up podprsenky. U mnohých z nich si vzpomněl, jak spolu promilovali noc a penis se mu napřímil pod kalhotkami. Utřel slzy a uklízel dále.
Nemohl v šatech ven a tak objednal víno, obrovský puket a několik růží navíc. Z těch otrhal lístky, posypal jimi cestu od ložnice ke dveřím a připravil sklenice na víno. Pustil se do vaření. Zatímco vařil, neslyšně za ním vešla do bytu Marie. Vnitřně se usmála, zostřený režim zabíral. Za ruku vedla jednoho kolegu, kterého prostě sbalila u kafe ten den, vykouřila mu ho na záchodě a nabídla mu sex u nich v bytě. Vešli spolu dovnitř, po cestě se líbali a vešli dovnitř. Kolega civěl na cestu z růží a zeptal se: “To jsi naplánovala ty?” Marie se zasmála potichu a špitla: “nene, můj přítel je moje domácí služka a on se o nás tak hezky dnes postaral” a vyndala mu čuráka z kalhot obleku, postavila a začala ještě v předsíni ho kouřit. Kolega si něco před akcí myslel, ale pod péčí Mariiných rtů si cokoliv přestal myslet a jen sténal.
Marie pochytala kolegovo semeno do pusy a přišla k Honzovi. Ten chůzi Marie jen v krajkových silonkách ani neslyšel. Přišla k němu a chytila ho za zadek. Honza ztuhnul polil ho pot a po otočení se klekl Marii k nohám. Ta se usmívala, ale držela rty pevně sevřené. Rukou mu pokynula, aby si stoupl a svými smyslnými rty mu dala francouzáka. Honza se málem udávil, jak mu pustila do krku semeno. Marie líbala dál a to tak dlouho, dokud nepřestala cítit kolegovu mrdku v Honzově puse. “Hodná Johanka, vzorně polyká, čubička moje!” řekla a chytila ho za koule. Honza na ní koukal s vytřeštěnýma očima, ale postupně se uklidňoval. “Zase si to zopakujeme, lásko, dýchej, zhluboka dýchej, taaak!” a koule mu ještě přimáčkla.
Potom vzala Honzu za ruku, dovedla ho k posteli a ukázala mu místo. “My si teď tady s kolegou zamrdáme a ty se budeš hezky dívat, jak nám to jde,” řekla mu. “Ani se mě nedotkneš, nejsem teď tvoje!” řekla a dala mu facku za pokus ji políbit nohu. Její kolega se celou dobu díval, co se to děje a ona mu řekla “Už ho nebavilo šukání, uznal že na to nemá, tak mi dělá sluhu. Po sexu ti ukážu jeho pás cudnosti”. Roztáhla nohy, vzala kolegova ptáka do ruky, pohonila a navedla ho do sebe. Kolega začal přirážet a za chvíli se udělal. Stáhl kondom, Marii vylízal a hladil ji přitom po bradavkách. Ta vzala kondom a hodila ho po Honzovi, ať ho uklidí. S kolegou se ještě u dveří líbala, než odešel. Otočila se na Honzu, mrkla laškovně a řekla: “to jsem si zamrdala!”
Honza začal neovladatelně brečet. Seděl, utíral si slzy jako hrachy a plakal. “Proč? Co jsem ti takového udělal?” ptal se Marie. Marie přišla, podřepla před ním a objala ho. Namísto tvrdé paní Mariany zde byla zase jeho Marie, držela ho pevně v objetí a šeptala mu: “Víš, já nemám ráda, co s tebou udělá, když máš orgasmus. Proto už nechci, abys ho někdy měl. Miluju tě ale a chtěla jsem, abys pochopil co se stane, když nebudeš poslouchat. Pro tuto chvíli ti končí zostřený režim. Můžeš mi to na konci týdne nádherně udělat, budeme se spolu milovat, chci tvůj jazyk i strapon,” řekla a dvacet minut se s Honzou líbala. Krásně, vášnivě, láskyplně až se Honzovi ušpinily kalhotky chuchvalci semene. “Ty si nechej, každá coura má přece semínko na kalhotkách,” řekla mu a laškovně na něj mrkla. “A teď zpět ke zostřenému režimu!”