Re: Co prinese zivot....
Celou dobu co Marie snidala koukala na kleciciho Honzu. Hrozne ji vzrusoval pohled na jeho uzamcenyho ptaka a na jeho zadek. Citila jak zas zacina vlhnout mezi nohama, ale rekla si, ze prozatim staci a ze urcite do vecera bude mit dost prilezitosti si to udelat. Vstala z postele. Honza se na ni hned podival. Silne ho placla pres zadek. Kdo ti dovolil se zvedat? Cekej tady nez ti reknu. Uz mas vymysleno kam pojedem? Ano ma Pani. Odpovedel Honza. Dobra. Tak tu cekej. Rekla Marie a odesla z loznice. Honza cekal na zemi. Nevidel na dvere, tak mohl jen poslouchat co se po dome deje a zda se Marie uz vraci. Dlouho se nic nedelo. Honza pomalu upadnul do svych myslenek a prestal se snazit zjistit co se deje.
Nahle ho nekdo silne zatahnul za vlasy. Vstavej!!! Houkla na nej Marie a zvedla ho za vlasy do sedu. Stala pred nim naha. V ruce drzela klec. Postav se!!!! Znel dalsi prikaz. Honza ihned poslechl. Radsi si te zamknu. Aby te nenapadly zadne blbosti. Ruce za hlavu!!! Marie prilozila krouzek ke koulim a silne pritahla obe varlata krouzek a zatahala za ne. Honza siknul. No no, snad neco vydrzis odvetila Marie. Penis se zacinal Honzovi z pece Marie zase stavet. Vidim ze se ti me zachazeni libi. Pousmala se. Ale nemam cas si ted tady s tebou hrat. Chytla mu penis a zacala ho prostrkavat krouzkem. Auu pockej, to nejde. Protestoval Honza. Kdo se ptal zda to pujde nebo ne? Nebudu cekat az se ti bude chtit pod klec. Proste tam pujde. Vsak on za chvili proleze. Marie si nebrala servitky a dal tahla stavici se penis do otvoru krouzku. Opravdu bolest udelala sve a za chvili prolezl. Marie vzala klec a zacala s ni tlacit curaka smerem k zamku. Nechtelo se mu, ale i nad tim po chvili zvitezila.
Tak to bychom meli. Klekni si tady prede me a poslouchej jak si predstavuju dnesni i dalsi dny kdyz budeme nekde spolu venku.
Budes mi vzdy a vsude pomahat do kabatu a obouvat a zouvat mi boty.
Samozrejmosti je otvirani mi dveri jak od domu tak od auta.
Ani pohledem nezavadis o jine zenske ktere potkame. Patris me, tak se podle toho budes chovat.
Vzdy budes vsude platit. Pokud bych chtela jinak dam vedet.
Mas pravo navrhovat kam pujdeme nebo pojedeme, ale rozhodnuti je na me. Pokud reknu ze nekam jdeme tak tam proste pujdem.
Rozumnel jsi tomu?
Ano ma Pani.
Chci abych si na tebe mohla kdykoliv sahnout. Takze dnes nebudes mit zadne spodni pradlo. Pouze tyto kalhoty kalhoty. Hodila Marie pred Honzu super obtazeme rifle.
Ale vzdyt v nich bude strasne videt klec? Protestoval Honza.
A to ma byt problem? Rikala jsem ti, ze si na nej chci kdykoliv sahnout.
Ja si dnes vezmu push-up korzet, silonky, nejakou kratkou sukynku a lodicky. At se chlapy co potkame maji na co koukat. Jsem rada kdyz se za mnou chlapy otaceji. A tobe asi take nebude vadit ze vedle sebe budes mit krasnou zenskou ze?
No zda se mi to az prilis. Byl bych radsi kdybys byla decentneji oblecena.
No ale to mas smulu. Nebudu chodit kvuli panovi jak jeptiska. Mam krasny telo a nehodlam ho schovavat jen proto, ze panacek zarli. To se budes muset odnaucit. Protoze to bude ted standart.
Tak mi pomos do vseho co jsem si nachystala. Zacni tangama. Hezky mi je natahni na prdelku. Ted silonky. Pomalu mi je vytahuj po nozkach. Dnes jsem di je cerstve holila tak si pricichni jak krasne voni. Pomos mi do korzetu a uprav mi zlabek mezi prsama, at mam krasny dekold. Copak copak? Tady nekomu tlaci klec. Chudacek tak by chtel se postavit, ale nemuze. Ja uz ted nechci a k nicemu jinemu neni. Tak asi je pekne zamceny. Ted uz jen navrh sako a sukni a bude to idealni. Jdu se nalicit. Ty se mezitim oblekni, priprav vse co je potreba a za pul hodiny cekej u vchodovych dveri. Jo a malem jsem zspomnela. Vylesti mi lodicky. Nebudu po meste chodit jak smudla. Rekla Marie a odesla. Honza na sebe oblekl rifle a triko. Snazil se zamaskovat bouli mezi nohama od klece, ale v tesnych kalhotech to proste neslo. Pobalil desnik pro pripad deste, kreditni kartu, penezenku, Pani mu podala svoji kosmetickou tasticku a uz mohli spolu jit se obouvat. Jak to ze nemam nachystane boty!!!! Rozkrikla se Marie. Omlouvam se nebyl cas. Honza dostal pohlavek. Zase vymluvy. Tohle nebudu tolerovat. Zvedni triko. Dostanes na cestu kolicky od pradla na bradavky at vis co se slusi.
Tak jdeme. Predjed autem pred dum a snad vis co mas pak delat. Honza poklusem bezel pro auto. Kolicky se mezitim treli o triko a desne ho boleli. Kdyz prijel pred dum hned sel Pani otevrit dvere od auta. Ona si sedla vytahla si sukni az do pasu. Pry at ma dobry pohled. Honza sel zamknout dum a mohli vyrazit. Celou cesfu mela Marie jednu ruku na honzove kleci a druhou se hladila mezi nohama.
Jeli okolo lesa. Zastav nekde na kraji. Porucila. Je tu nuda a jsem cela mokra. Otevri dvere a jdem se projit. Honza poslechl. Marie se pred autem protahla. Oprela se o strom a porucila. Rozepni mi korzet a udelej mi to pusou. Ale vzdyt jsme uplne u silnice. Nekdo nas uvidi. No a? Nejaky problem? Vic se uz Honza nebavil a radsi delal co ma. Prisal se Marii na vulvicku a lizal jak nejlepe dovedl. Marie slastne vzdychala. Byla cim dal vic mokra a stava se z ni jen hrnula. Mackala Honzovu hlavu do sveho klina a uzivala si to. Kdyz otevrela oci vsimla si, ze na kraji silnice stoji dva cyklisti a v ruce si honi curaky. Rukou jim poslala vzduchem pusu a dal se venovala sama sobe. Kdyz se pak udelala v hlasity orgasmus byli ty dva uz pryc.
Tak jsi pekne poslouzil me i dvema honicum u silnice. Tak jdem zpatky do auta. Musim si po tom vykonu sednout a zajed nekam na pumpu mam hlad a zizen.