Téma: Odhalení ženě v den mých narozenin a splnění mého snu :)
Ahoj, rozhodl jsem se s vámi podělit o svůj příběh, protože mé sny, které v hlavě nesu od puberty, se před pár dny konečně splnily. Když mi bylo 16, narazil jsem při brouzdáním internetem- sexuální výuce na pásy cudnosti a videa s nimi. No mohu říct, že se mi to na první pohled zalíbilo, ovšem absolutně jsem netušil, jaká závislost se z toho stane. Postupně jsem hledal další a další modely, druhy a videa s nimi, až se z toho stala naprostá závislost a nedokázal jsem si vyhonit u ničeho jiného, než u těhto videí. Postupně jsem přemýšlel o koupi, ale dost ve mě vládl strach, že to není normální a co když to někdo zjistí atd. Zhruba v 18 letech, už mě mozek přemluvil si první klícku objednat. Koupil jsem si jí a testoval, ale nebylo to ono. A tenkrát jsem narazil na něco, co mi snad nikdo neměl ukazovat. Nádherný nerezový pás cudnosti Latowski. Po zjištění co ta pro někoho “naprosto šílená” věc stojí mě polil pot a tak jsem se to stále pokoušel nahrazovat nyní už plnými pásy cudnosti kolem pasu, ale z číny. No kvalita nebyla valná a strach velký, ale občas jsem se odhodlal v tom někam jít, třeba do obchodu a tak. Měl jsem i zcela normální vstah z přítelkyní, ale ten padnul, jelikož jsem nedokázal vyjádřit co opravdu chci a tak jsme se jeden druhého furt báli, ona taky nebyla zrovna super, spíš pro zlost a nějak to padlo. Po této zkušenosti jsem radší až do 20 let žádný vztah neměl, ale jednou jsem se zlehka opil, založil tinder a ze srandy napsal jedné slečně, kterou jsem znal ze základky a náhodou jsem jí tam našel. Probíhalo to suprově, rande, kino, výlet, tak jak to asi všichni známe a už od první chvíle jsem věděl, že ona má něco navíc, že já jí vlastně od první chvíle miluju . Čas nějako plynul, začli jsme spolu chodit, pak jsme spolu začli bydlet a tak, jenže po sexuální stránce jsem měl v hlavě furt a jen to samé, takže to nebyla žádná sláva a já se jen trápil- nejde přeci při sexu s ženou kterou miluji myslet na kus železa co se zamkne okolo pasu. Naprostý zlom nastal, když jsem svůj vysněný latowski objevil na německém fóru k prodeji a dokonce i na 95 procent přesně padnoucí, navíc za půlku ceny nového. Neváhal jsem a koupil jsem ho. Po týdnu přišel. Na jednu stranu radost, na druhou rozpaky a strach. Asi týden jsem to měl v garáži u veteránů co sbírám a zkoušel jsem ho výhradně v noci, kdy byla přítelkyně v práci. Poté jsem v našem bytě našel velmi důkladou schovku mezi účetnictvím mého podnikání s veterány, kde se prostě nikdo hrabat nechce a testoval jsem ho furt stejně. V tom období jsme párkrát měli sex, ale asi si dokážete představit, že když máte vedle ve skříni tohle, tak to stálo za víte co a mě to bylo hrozně líto, jelikož jí fakt miluji. Před pár dny jsem měl své 21. Narozeniny, byli jsme na obědě, nějaký výlet a poté jeli domů. Ona se začla svlékat, já tak, no romantika krásná, ale já zas myslel na svou krabici s “účetnictvím” a tak to stálo zas víte za co . No už jsem to nevydržel a říkám si. Mám narozeniny, třeba se hned nelekne, buď teď, nebo nikdy. Opatrně jsem navázal na téma, zda by jí bavilo mě trošku víc trápit a ona se začla usmívat, že rozhodně ano. Na nic jsem nečekal, poprosil jí ať počká v posteli, zaběhl do komory a za minutu jsem stál u postele s tim velikým a těžkým kusem železa na mém přirození. Reakce byla úžasná, něco na způsob wau a pak se začla vyptávat, prohlížet atd. Tak asi dobrý, říkám si, asi na to postupně přijde řeč, jenomže….. hned co jsme se vyspali jsem si to musel obléct, klíče jsem odevzdal a bylo mi řečeno, že odteď se nezamykám sám jak se mi zlíbí, ale že je to čistě na ní. Tak toto jsem popravdě nečekal :DDD. Po snídani jsem řekl, že když jsem měl ty narozky, tak si dám ještě jeden den volno, načež mi bylo navrhnuto několik výletů a různých aktivit, samozdřejmě s mým novým šperkem. No tak jsme byli tam a tam a nakonec mě vzala provokativně i na pozdní oběd a kávu ke své mamce, načež můj tep atakoval hranici kterou věda nezná, ale hrozně se mi tyto pocity líbili. No od té doby, když bych počítal hodiny v uzamčení a bez latowského, tak ty první rozhodně vedou a tak to píšu teď, večer, kdy tu ležím na posteli objatý mým tajemstvím a klíče jsou aktuálně 20 km od našeho bytu, jelikož přítelkyně má noční směnu a jsem asi ten nejšťastnější chlap v okolí. Sundala mi to zatím jenasi 2x. jednou na 10 minut, předtím jsem jí ovšem musel, ale i hrozně chtěl uspokojovat pusou a různýma věcma, co jdou volně koupit, poté mě na chvilinku pustila, abych si to užil, ale ihned po vyvrcholení zase nandat a až do rána. Podruhé mi to sundala ráno, ale to jen kvůli tomu, že jsem se bál s tím jet do práce, jelikož dělám s kamarády, ihned co jsem přijel jsem si to musel nandat a v práci si na to časem budu muset taky zvyknout, zámky mají být přeci zamčené, nebo ne ? ????. Pokračování příště