1

Téma: Joi videa v češtině

Jak napovídá název, znáte nějaká joi videa v cz?

2

Re: Joi videa v češtině

Co to je joi, aniž bychom to museli hledat?

3

"JOI" znamená "Jerk Off Instruction". Prostě masturbace dle instrukcí, na povel.. V CZ toho asi moc nenajdeš, ale pokud jsi trošku zdatný v anglickém jazyce, tak tomu porozumíš. Nemluví se tam složitě, ani žádnou složitou mluvou.
Hodně zdaru ve hledání.

4

na xvideos jsem jednou narazila na dominu co měla v té době asi 7videi, ale už nevím jak se jmenovali a nedaří se je najít (název anglicky ale mluvila česky)
bylo to z pohledu muže a vše co říkala tak předváděla na penise, měla video jak s pásem tak bez pásu.

5

Škoda, nějaká videa v češtině bych také rád uvítal. Je jich opravdu hodně málo. Hledal jsem nějaká videa s dominou v češtině, ale většinou bez úspěchu. Pokud někdo něco objeví, rád se podívám. Pokud něco najdu, přidám také odkaz.

6

zkus"CzechSpoless" na xhamster nebo xfahtazy

7

SizzySuzzy: Nic mi to nenašlo, ani google nepomohl

8

Nie je nič také. Bohužiaľ. Aj keď také videá natáčajú aj češky a slovenky tak ich natáčajú bohužiaľ v anglickom jazyku. Ono je jedno že tomu človek rozumie, no keď to nie je v jazyku ktorým človek bežne premýšľa, tak to nie je ono. Človek keď pozerá také video tak sa chce pri tom uvoľniť, a nie napínať mozgové závity a rozmýšľať čo to povedala. Lebo aj človek ktorý vie po anglicky veľmi dobre, ak to nie je jeho hlavný jazyk tak si každý výraz v hlave prekladá.

9

Ahojte , hľadal som to a našiel som veľa videí v českom jazyku - nie titulky , ale priamo rozprávajú po česky , volá sa to Czech Soles - odporúčam stránku spankbang

10

Čau chlapy našel jsem něco v češtině Horny floozy takes a big oozy facial sucking toy at gloryhole v xvideos mluví tam česky