1

Téma: Negativní klícka a močení

Ahoj ve spolek,
oblíbil jsem si negatvní klícku https://www.loveislove.com.sg/cdn/shop/files/StainlessSteelInvertedChastityCagewithRemovableCatheterPlugandCurved45mmRing4_1400x.jpg?v=1702882209.
Klícka se velice příjemně nosí hlavně nikde nic netahá nic se neskřípe na rozdíl od klasických klecí. Pocit při nošení je prostě skvělí. Jediný problém je močení. Klícka je sice dodávaná s kovovou tyčinkou která se zasouvá do močové trubice ale pak přestává být klícka pohodlná a podle mě i bezpečná. No každopádně bez té tyčiky se nedá rozumně v klícce močit. Teče to všude možně kolem a vzhledem k tomu že je klec dutá zůstáva moč uvnitř a postuně vytéka. Jediné řešení je vždy klec sundat a zase nandat ale to pak ztrácí to kouzlo pernamentního uzamčení že smile
Nemá nekdo zkušenosti s tímto typem klece? Jak řešíte močení?

2

Re: Negativní klícka a močení

Ahoj, ako velky ho mas ked nemas erekciu? Ja som nad nou tiez rozmyslal len sa bojim ci by na mna bola pohodlna, mam 10 cm ked nemam erekciu totiz

3

To je různé. V klidu někdy jen 3 cm. V akci 19. Skvělé na této klíče je že není žádná erekce ani ráno.

4

Takzvaný grower.

5

Tuhle klícku taky používám se stejnou zkušenosti po močení, takže s ní nosím plenky, které tu moč zachytí. Stačí ty úplně slabé jednorázové vložky, pohodlnější jsou natahovaci plenkové kalhotky.
Zato jedině  z téhle klícky se bez odemčení penis nedostane.

6

Ješté by místo kovove tyčky šla hadička. Ale taky to není na dlouhodobé nošení.

7

Nedovedu si představit, že když není penis v klícce, že nevyjíždí. Bylo by lákavé být zamčený spolehlivě.

8

Penis se mi prohne do oblouku směrem nahoru a už vlastně nemá, za co držet. Vytáhl jsem ho i s hadičkou. Ta zkušenost, že se z ní nedostanu se mi bohužel nepotvrdila.