1

Téma: Co se stopořivým kořenem penisu

Ahoj,
užíváme si s partnerkou hry s pasem a zamykaním na delší čas, používám originál HT V5 s nošením nemám prakticky žádné problémy. Jediné co mě štve resp nevím co s tím když si hrajeme a moje touha raketově roste tak tělo tlačí krev směrem do klicky to co je v klicce tak ok kořen penisu “stojí” kroutí a láme se což pak v důsledku dopadá tak ze 2/3 penisu jsou stoporene a dlouho trvá než se to vrátí zpět. To je neřešitelný problém a známe omezení a nebo co s tím ?
Díky

2

Re: Co se stopořivým kořenem penisu

Vyskúšaj straps (su to pružné pásy na uchytenie o krúžok)...mne to pomohlo aj pri rannych erekciach

3

A nebo řetízek kolem pasu.
Já ho nosím, a ke kleci ho mám chycenej malýma karabinkama. Případně by se dali použít malý zámečky.

4

Díky za tipy, používám nylonovy cage strap, ale i tak se mi zda ze až příliš zbyde pro kořen a při vzruseni toho stojí proste moc.

5

Já to vyřešil delší klecí.
Nosit kolem pasu nějaký provázek s karabinami je možná funkční, ale nelíbí se to ani mě, ani partnerce.
Cobra vel.4.

6

Alebo je možné si utlmiť / zrušiť erekcie.

7

Přemýšlím ze bych zkusil delší klec mám HT4 small a však ztoporeny jsem 19+, při pořizování jsem chtěl aby to bylo co nejméně vidět pod oblečením

To by mě zajímalo jak ke možné si utlumit/zrusit erekci když je to proste efekt všech našich častých hrátek s partnerkou

8

Tak dat si vačšiu klietku, aby si v nej mohol mať erekciu je dosť zvlaštne, ale proti gustu....

9

To co je v klicce je přeci ok tam se nic netopori, toporiva je ta oblast mezi kořenem a klickou která se ti ve chvíli kdy přichází směrem od kořene erekce do klece nevejde.

10

Vyzkoušet to budeš muset sám. Já už měl asi 8 druhů klecí a zjistil jsem, že čím menší, tím sice lepší, ale jen dokud nepřijde erekce. S krátkými klecemi mám přesně stejné zkušenosti, co jsi popsal. Mezi kořenem a klecí to naroste a klec je pak jen ozdoba na špičce žaludu, a pak i nepříjemně moc tahá za koule. Delší klec jsem si ale zvolil rozumně tak, aby za klidu byla celá vyplněná, nemám tam na konci nějakou prázdnou rezervu. Delší klec při erekci podrží větší část penisu a tím mám i větší pocit uzamknutí, než s klecí krátkou. Já si zvolil vzdušnou verzi klece kvůli hygieně pro delší nošení a to zmíněnou Cobru vel4 (plast, nový model od Vojty). Přemýšlel jsem i o větší velikosti 5, nebál bych se toho, ale už není tak hezky designově provedená, takže partnerka rozhodla zakoupit velikost 4. V kalhotách ta 4 poznat není, to bys musel nosit něco fakt upnutého. Zkus to, a uvidíš sám.

11

Díky za zkušenost a je to absolutně přesně jak popisuješ s tou cepickou smile když jsme kupovali tak jsem si říkal vezmu malou protože když nestojí tak ho vlastně dostaneš kamkoliv.

Co se tyče boule na oblečení na začátku jsem to řešil Koukal všude kolem sebe dneska po 33 dnech bez přestávky je mi to už vlastně úplně jedno a mimo situace kdy nastává vzrušení a hrátky s ženou už tu klec ani během dne nevnímám.