1

Téma: Tip na samo zamykaní

Ahoj všem,
Chtěl bych se pochlubit moji samo zamykací hrou, kterou možná někdo z vás ocení.
Koupil jsem si na Alíku „Trezorek“ na čtyřmístný číselný kód, zamknul jsem se do klícky a kličky vložil do tohoto trezorku s tím, že jsem kód poslepu změnil na hodnotu, kterou neznám a kličky do něj zamknul a teď jedu od 0000 a vždy plus jedna např 0001, 0002, 0003, 0004 až do teoretický 9999 a zkouším, který kód odemkne trezor abych se mohl osvobodit. Ještě jsem si to omezil svou vůli, že nemohu za den vyzkoušet víc než 500 kombinací tedy teoreticky mužů byt zamčeny klidně 20 dní, kdybych zkoušel vždy 500 možnosti denně, ale s tím že to je nuda hledat správnou kombinaci dam někdy i méně, tedy doba zamčení se prodlužuje… zatím jsem po pěti dnech na 1900 odzkoušených kombinacích bez odemčení a jsem zvědavy kdy najdu ten správný kód, který trezor odemkne a jak dlouho budu z toho důvodu muset být zamčený….

https://www.aliexpress.com/item/1005005225894721.html

Tedy koho by to lákalo a nemá někoho kdo by ho zamknul nebo dokonce jste na to dva ale chcete to nechat náhodě tak se mi toto jeví jako super hra. Dokážu si představit, že by mě má drahá polovička zamkla pod jejím kódem, který bych musel najít a kdybych se již blížil ke správnému kódu tak by jej změnila na nějaký kód který jsou již vyzkoušel tedy bych musel jet po dosažení 9999 a nenalezeni správné kombinace od znova. Což by bylo kruté big_smile +

Takže pro inspiraci píšu toto téma, kdo by chtěl muže vyzkoušet, kdyby co piště Vaše zážitky ????

PS: druhy klič pro případ nouze je zamražený v ledu, ale děla jakože není prostě.

2

Re: Tip na samo zamykaní

Díky za příspěvek,  zní to hodně zajímavě,  držím palce! Já jsem řešil hodně podobný problém  - jak  zamknout sám sebe a zároveň do všeho vnést prvek  nahodilosti. A zapojil jsem matematiku, konkrétně počet pravděpodobnosti a jednu z nejstarších metod  náhody  - hrací  kostky.  Inspiroval jste mě,  zkusím o tom také napsat.
P.S. Díky za tip s ledem.

3

Re: Tip na samo zamykaní

https://allegro.cz/nabidka/sifra-zamek- … 3377538795

Loni jsem nasel tohle...
Myslim ze mel i 8 rad s celou abecedou, coz delalo pri kombinatorice tolik pokusu, ze to bylo nerealne odemknout