26

Re: Holytrainer V5

Po několikatýdenním používání HolyTrainer 4 (dle ceny pravděpodobně nějaké napodobeniny), ze kterého jsem měl totálně odřený kořen a v noci pálení pod šourkem, jsem se rozhodl zainvestovat a objednal jsem HT5 originál ze Švýcarska. Od partnera jsem se dozvěděl, že budu zamčený minimálně do jara, tak jsem si řekl, že ta investice se vyplatí. A opravdu vyplatila. Drží perfektně, jen tak dvakrát denně je třeba trochu povytáhnout šourek, ale odřeniny žádné, žádné škrcení, penis jako v pokojíčku, vůbec nevím, že ho mám. Zamknout se dá bez klíče, takže mě polovička před hygienou jen odemkne a zamknout zpět se zvládnu sám. Vyzkoušel jsem asi pět typů klícek, ale tady už zůstanu. Sice i se clem vyšla asi na 6 tisíc, ale za to pohodlí mi to stojí. Pokud budete kupovat tak jen pozor na míry - dodávají jen jeden kroužek a jednu klícku. Jde dokoupit jiná velikost, ale i samostatně je to hrozná raketa… Kdyby někoho zajímal nějaký detail, rád odpovím.

27

Zkušenosti z nošení :
Nosím ho již druhý týden. Narazil jsem na trochu jiný problém, než se tu zatím popisují, při nasazování kroužku jsou ty hrany "lyžin" do kterých zajíždí klícka hodně ostré. Musím tedy nasazovat docela opatrně, bych se nepoškrábal tongue  Zatím se mi nechce cokoliv upravovat, ale možná k tomu časem dojde.
Ale potom ... to sedí opravdu dobře.

28

Presiel som v3 na v5.skvele.isiel som do mensich rozmerov a paci sa mi to.aj manzelke .je pohodlnejsi aj viac sexy.

29

V zámeku jsou malé mosazné válečky. Dotyk dvou různých kovů ve vlhku při koupání může, obávám se, korodovat. Vím to, protože jsem si na Aukru za 1 Kč koupil jeden zamčený bez klíčků.