Téma: VELKÝ VÝPRODEJ klícek nezařazených do eshopu CUDNOST.CZ
Vážení a milí příznivci cudnosti a CUDNOST.CZ,
tohle není žádná sbírka mých vyzkoušených klícek. Rád bych vám nabídl jedinečnou přiležitost vybrat si a objednat některou z klícek, které jsem si u dodavatelů objednal na posouzení, jestli je přidat do eshopu nebo ne. Tak tyhle všechny jsem se rozhodl do eshopu nepřidat. Jsou nepoužité, nezkoušené, jen omrknuté.
K ceně bych připočítal poštovné stejné jako na Cudnosti: https://www.cudnost.cz/dodaci-podminky/
Na dobírku bych tyhle kousky posílal nerad, zato vám můžu v případě zájmu vygenerovat a poslat odkaz na online platební bránu Comgate pro pohodlnou úhradu kartou a dalšími moderními způsoby. Přátelům a zájemcům ze Slovenska taktéž, přepočítáme to na eura a domluvíme se.
Tak prosím neváhejte a vybírejte, všechno mám jen po jednom kusu. Je možné, že ještě někde něco najdu a přidám to sem na konec seznamu.
Kdybyste náhodou něco odtud chtěli zkombinovat s objednávkou z eshopu za jedno poštovné, rád se s vámi domluvím. Ale napište mi prosím vždycky předem, děkuji.
Inzerát už jsem aktualizoval, již prodané klícky jsou uvedeny nejdřív a pod nimi jsou ty, které vám ještě nabízím.
Tak pojďme na to:
----------------------------
PRODÁNO:
-----------
JEŠTĚ K DISPOZICI:
4. Něco jako penis, 4 kroužky stejné jako u Cobry, integrovaný zámek, 400 Kč
7. Něco jako klícka s motýlkem, 4 kroužky, integrovaný zámek, 600 Kč
11. Něco jako Cobra 3, motiv hada, 4 kroužky, integrovaný zámek, 400 Kč
13. Něco jako pavouk, malá klícka, 4 kroužky, integrovaný zámek, 400 Kč
14. Delší a širší klícka černá, 3 kroužky s panty, integrovaný zámek, 400 Kč
15. Delší a širší klícka průhledná, 3 kroužky s panty, integrovaný zámek, 400 Kč
19. Docela kuriozita - plastová klícka se silikonovým návlekem, silikonový je zvenku i zevnitř, 5 kroužků, integrovaný zámek, obrázek s růžovou barvou je pro představu, barva nabízeného kousku je fialová, 600 Kč

22. Klícka dlouhá 0 cm, 4 kroužky, integrovaný zámek, 400 Kč
26. Cobra černá plastová jakékoliv ze šesti velikostí 0-5, bez kroužku 48mm, 900 Kč
27. Evotion plastový zelenobílý, kratší nebo delší, bez největšího kroužku 52mm, 800 Kč
33. Cobra 1 kovová, zahnutý kroužek 40mm, integrovaný zámek, 800 Kč
Tak to je asi všechno, "sbíral" jsem to asi 6 let. Děkuji vám, že jste došli až sem. Pokud vás něco z této skromné nabídky zaujalo, budu se těšit, že se mi ozvete.
Kontakty:
- soukromé zprávy
- info@cudnost.cz
- telefon najdete v eshopu
Vojta