1

Téma: První nošení - bolavé koule

Ahoj,

chci se zeptat. Možná je to něco běžného a samozřejmého - asi ano... ...první noc mě strašně bolely koule, je to normální? Nedal jsem to a ve čtyři ráno jsem se odemkl.

A jak začít? Asi postupným prodlužováním doby? Případně prozatím bez zamykání v noci?

Děkuji.

2

Re: První nošení - bolavé koule

Prva noc je tazka... ale kazdym dnom sa to lepsi... potrebujes nejaku Madam a byt snou neustale v kontakte... ona ta bude viest... ale san to nevydrzis... budes mat stale vyhovorky...ze ta boöia gule... nas odreniny... a nenozes s pasom cudnosti pracovat. Idealne je ked je pri tebe nejaka zenska... alebo daj kluce sestre...ale na to asi nemame gule nikto. Takze musis s nejakou Madan alebo s nejakou zenou komunikovat.

3

Re: První nošení - bolavé koule

Ahoj, hele s klecí je to normální a jsou lidi, kteří si na to časem zvyknou a jsou takový, kteří si na to nezvyknou a musí buď najít jinou klec, nebo investovat do pásu cudnosti nebo toho nechat.
Klece jsou z principu problematické a bolesti jsou běžné. Tím nechci říct, že to máš ignorovat. Vím jak to umí bolet, zažil jsem to. Já jsem ten případ, který dobrou klec nikdy nenašel a musel investovat do pásu dělaného na míru.