1

Téma: Mobilná aplikacia D-lock control

Ahojte.
Si domina, či si sub. Mam pre vás mobilnú aplikáciu presne na mieru. Zatiaľ iba Android. Ak sa vám bude páčiť , doplním i na Apple možnosť inštalácie.
Aplikácia je kompletná kontrola uzamknutia na diaľku , výber úrovne a režim uzamknutia.Kde beží vybratý čas, pridávajú sa úlohy, domina odmenuje, alebo trestá. Notifikácie v reálnom čase, i automatické tresty v podobe predĺženia času, možnosť schválenia pauzy. Prípadná pauza pri sexe a znovu do locku. Všetko sa započítava do štatistiky.
Aplikácia funguje.  zatiaľ viem poslať link na stiahnutie. Neskôr dúfam že bude možnosť stiahnuť i cez Play obchod.
Spestrí vám to úlohu Dominy samozrejme že aj sub partnera.

2

Re: Mobilná aplikacia D-lock control

Tak a je uložená , úschovňa umožňuje 30 stiahnutí, tak sa podeľte a 30 dní zadarmo skúšajte. Nezabudnite sa podeliť o pocity z aplikácie.
https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/VFAA … 5KS2N-REW/

3

Aplikáciu musí mať domina aj sub. Spracovanie medzi  dvomi je cez špeciálny kód, ktorý domina pošle súboj.

4

Možnosť stiahnutia ďalších 30x . Dôležitá informácia je aby si aplikáciu nainštalovať i Partnerka cit domina.
https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/VF7N … D7JHI-K2W/

5

Je tu Domina, Pani či Madam. Ktorá chce byť súčasťou vývoja a odtestuje apku so svojim otrokom? Neváhajte mi napísať Ja a moja Pani to testujeme,chceme však i ďalšie názory počuť, čítať.

6

Ahoj,
pokud něco takového vyvýjíš, možná by nebylo od věci dát sem nějaké screeny z Tvé aplikace a popis funkčnosti.

Jinak obecně, když se na to dívám z hlediska bezpečnosti (nestahoval jsem ji). Tak do svého telefonu, jenž používám částečně i pracovně, uprčitě nebudu stahovat a instalovat aplikace mimo oficiální googlí obchod, kde by to mělo být alespoň trochu ověřené. Nevím jak ostatní ale já to zatím nerisknu, protože různých potvor, které se do telefonu mohou dostat instalací stažením mimo obchody je hodně. V základu je možnost takovéto instalace v telefonu defaultně vypnuta.

7

Ako sem pridám obrázoky? Android automatický ak je z iného zdroja ako Google play tak overuje alebo testuje.kedze je to prototyp, je aktuálne úplne bez reklám, ktoré sú nebezpečnejšie ako čistá aplikácia. Akonahle ju nahram na Google play, tak bude free s reklamami na mesiac, potom platená verzia možno bez reklám. Samotná aplikácia je aktuálne uložená na Google Cloud, ktorý je dostatočne chránený.
Otázka:
Ak by bola aplikácia uložená na Google play , tak by si si ju stiahol a testoval?

8

Bude bezplatná??nebo po měsíci testování vše bude muset platit?

9

Samozrejme,že nejaká jednorazová platba bude nastavená. Je to štandardný krok , ak nechceš mať všade plno reklám.Taktiež či aplikáciu chceš  s full funkciami, alebo len s pár funkciami. Samotné úložisko s on-line notifikáciami sa platí či Android alebo Apple.
Odtestujte s Pani 30dni full verziu a ak sa bude aplikácia páčiť, určite základná platba nebude problém.
Momentálne je to všetko zadarmo a každý má možnosť sa rozhodnúť.
Pre mňa je dôležitá informácia či aplikácia spĺňa podmienky "hry partnerov"od začiatočníkov až po pokročilých.A aplikácia musí spĺňať i všeobecné podmienky pre použitie. Inak mi ju Google play a neskôr Apple store nespustí. Musím nájsť kompromisy pre skoro všetko.

10

Ahoj, u mě je to docela problém cokoliv na telefon instalovat. Jelikož jsem ve firemní sféře kde se dost hlídá bezpečnost a přístup do sítě, tak ja ji testovat nebudu. Ale jak jsem psal, zajímalo by mě jak ta Tvá apka vypadá a jaké má funkce.

Obrázky sem jde přidávat, ale musíš je mít někde uložené na netu a přes tlačítko IMG při psaní jde vložit odkaz na konkrétní obrázek který se pak zobrazuje.

Admin tady prostor na obrázky neposkytuje, a upřímě se mu ani nedivím. Jsou s nimi pak spojené jen tahanice a problémy.