Téma: Sissy a dlouhodobě v kleci
Je tu někdo dlouhodobě v kleci ? A myslím tím jenom v kleci třeba jen hygiena a zase zpět.
A nebo jestli tu je někdo kdo je Sissy. Mela bych pár otázek. ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Sissy a dlouhodobě v kleci
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je tu někdo dlouhodobě v kleci ? A myslím tím jenom v kleci třeba jen hygiena a zase zpět.
A nebo jestli tu je někdo kdo je Sissy. Mela bych pár otázek. ![]()
Dobrý den,ano jsem dlouhodobě v kleci a Madam mne odemyká pouze na hygienu každý den,večer.Jsem od ní vychovávána jako sissy.Pokud máte dotazy,když budu vědět,ráda je zodpovím.
To je super ze nas je vic kdo je zamceny dlouhodobe a bran jako Sissy. ja tedy hlavne jako SissyMaid
Já své Paní sloužím jako sissy maid pravidelně,občas i celý víkend.
A to v kompletní výbavě,kostým,spodní prádlo,paruka,makeup,nehty,lodičky na podpatku zajištěné malým zámkem a samozřejmě v klícce.
Moje Paní mi zadá úkoly,sama přitom odpočívá nebo jde s kamarádkama na nákupy.
Funguje to takto u nás už docela dlouho a veškeré domácí práce už mám na starosti jen já.
tak to mas uplne super. Ja bych hrozne moc rad byl tak porad. Do prace v normalu , prijit domu prevleci se do odevu sluzky a byt tak az do doby nez jsem poslan spat. Kdyz bych nebyl v praci tak byt stale v satech, i treba muset v nich jit nakoupit atd
Jsem už dlouhodobě a trvale pod zámkem a vychovávaná jako Sissy Maid. Doma jen jako služebná starající se veškeré domácí práce. Rada Vám odpovím na vaše otázky.
To je super ze nás je tu více. Třeba více pohledu bude zajimave
Já jsem taky defakto trvale v kleci. Jsem taky sissy. Dokonce už jsme nechali udělat na moji pravou půlku zadnice i tetování v tomhle směru. Je takové decentní ale i vulgární. Nedávno jsme byli nakupovat hadříky pro mě. Já si je zkoušel v kabince a to bylo tak rajcovní. Jinak v dámském jen v soukromí. Spodní prádlo teda pánské jako takové už dávno nenosím. Už jen tanga. Krajková,bavlněná a nebo něco podobného jako plavky. Mam i bodyčka. Na ty už je ale teplo. No užíváme si tu skrytou čubičku pod panským kabátem.
Fencek: Co je na tom tetování?
Je to takové roztomilé. Růžová mašlička s krajkou. Nápis sissy a ze nestříkám protože mám zamčeno.
Fencku, mám otázku. Jsou to dámská, či pánská tanga, s krajkou či bez. A dále, kde nakupuješ, a styl. Zcela upřímně, téčka se slonem opravdu nejsou pěkná. Já mám decentní pánská, kam se pěkně vejde to co má...., jenže ty co mám, už nejsou v nabídce.....
Všechno jsou panská tanga. Mam krajkové,bavlněné a z nějakého elastanu myslím taky že mám. Styly mam různý. Nějaký jsou jako klasický slipy akorát jsou to tanga,další jsou vyloženě bikiny,nějaký jsou jen ze síťoviny(průhledný). Nejvíc mě teda baví nosit ty v růžové barvě a takové které co nejvice připomínají dámské kalhotky.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Sissy a dlouhodobě v kleci
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB