Téma: Zamčené setkání - jezero Lhota
Zdravíčko, napadlo mě, jestli by měl někdo zájem vyrazit k vodě až bude tepleji, pokecat, zaplavat a tak? Chodím pravidelně na pláž u jezera Lhota, případně Hostivař Praha. Já 27 let.
Dejte vědět, budu se těšit!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zamčené setkání - jezero Lhota
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravíčko, napadlo mě, jestli by měl někdo zájem vyrazit k vodě až bude tepleji, pokecat, zaplavat a tak? Chodím pravidelně na pláž u jezera Lhota, případně Hostivař Praha. Já 27 let.
Dejte vědět, budu se těšit!
Já zase jezdím na Oplatil u Pardubic :-( To bude těžké takové setkání sladit.
Na Oplatilu je to s klecí také v pohodě jo ![]()
Já jezdím do Hlučína ,bývá tam někdo taky zamčený?
A na Oplatilu kam konkretne?
Radar: na nuda pláži zprava. Jsou tam u vody keře a není tam moc lidí. Tak se tam někde zašiju. Jezdím ve všední den dopoledne, tak to tam nebývá úplně narváno.
A co tam tak děláte takhle zamčení? .-)
Domina40: prostě přesně to, co se na nuda dělá. Povalujeme se a koupeme :-)
Myslím si, že si toho mohlo všimnout zatím jen minimum lidí. Možná při vylézání z vody.
Když někdo jde kolem, tak se otočím na druhý bok.
Já teda ostatní lidi na nuda neokukuju. Ať už zamčený nebo na volno :-)
Ahoj,
A kdybych byl na nudapláži v pásu cudnosti, ne s klíckou - nebyl bych považován za příliš oblečeného?
A nebo za příliš úchylného?
Na Nuda jsem ještě nebyl. V lomu jo, ale tam jsem byl daleko od všech. Tedy bez reakcí.
Pokud se na daném místě nevyskytují děti, tak mi přijde, že jsou všichni v pohodě, ať máš klícku, analní kolík, nebo cokoli chceš. Pokud se tam vyskytují děti, třeba na plavečáku, tak bych tam moc neblbnul a odpustil si to. Tam už bych čekal negativní reakce.
Hrdel: souhlasím
Já by jsem klidně zašel na Hostivař či někam jinam.
@Hrdel my dětem říkáme, že to jsou rovnátka ( jako se nosí na zuby, tak tohle je jen na toho dole)
@AndrewA já bych klidně někdy šla, jaká je tam aktuálně voda? Odkud tam jezdíš? Z Prahy nebo jsi místní?
@AndrewA To zní jako dost dobrý nápad! Já jsem na nuda několikrát byl - v zahraničí. Žádné negativní reakce jsem nezaznamenal, jen páz zvědavých pohledů. Ale popravdě - byl tam týpek s přítelkyní a měl v žaludu dost velkej kroužek a holka dost explicitní tetování na zadku, tak jsem si říkal: jaký je v tom rozdíl od klece? (když se bavíme o tom co je ok a co ne...) :-)
Na Lhotu jezdím rád a vždycky na nuda.. Občas mívám široký erekční kroužek a i ten způsobuje celkem zvědavé pohledy.. Nesetkal jsem se s tím, že by někdo namítal, že to na pláž nepatří.. Klícku jsem ještě nezkoušel.. Ale ten pocit, že mám klícku, vedle mě žena, která má klíček viditelně na řetízku, hmm.. To je hodně vzrušující představa.. Jsem z Jablonce a když je pěkně, jsem na Lhotě.. Tak kdyby někdo :-) Zkusil bych nasadit i tu klícku..
A propo.. Jaké klícky nosíte? Materiál, barva? Co vám vyhovuje? :-)
Já nosím jedině kov. Plast je u mě k ničemu. Na nuda samozřejmě s klíckou a s ženou která má vždy hrdě na krku klíč. Byli jsme zatím jen jednou tady u nás. Malá pláž. Pár lidi tam bylo. Nikdo nic neříkal a ten kdo viděl se usmál. Z welnes vím že muži většinou působí protivně. Ženám naopak to vykouzlí úsměv na tváři a takové ty šibalské pohledy.
A co Jmk a Brno, nikoho jsem zatím neviděl zamčeného kromě mě chodí někdo s klickou?
Ahoj Ano já teda určitě chodím. Brno a okolí...
Ahoj, šel by někdo 14.7 na nudaplaz ? Ideálně dáma, která by hrdě nesla na krku klíč k mému pasu ????
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zamčené setkání - jezero Lhota
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB