1

Téma: Vedra a klec

Ahoj mam na vás otázku. Jak to teď máte s kleci když jsou takové obří teploty? Přítel je aktuálně volný a klec má místo plavek do našeho bazénu jinak je ale bez klece. Bojím se aby se mu nějak nezapařil nebo cokoli s ním nestalo. Přeci jenom jednou chceme děti smile. Tak ze ho ma bez klece ale nesmí se na něho ani podívat. Dekuju za vaše rady a zkušenosti

2

Re: Vedra a klec

Ahoj. My stále zamykáme. Žádné zapaření a něco podobného nám problém nedělá takže u nás ani vysoké teploty není pádný důvod proto aby se zamykáním přestalo.

3

Mně náš Pán dovolil na neděli klec sundat ale dneska už jsem musel zpátky pod zámek

4

Když jsem byl normálně zamčený a tak nebyl problém. Snad jen, že byl častěji malý a varlata hodně volná, tak by mohl možná častěji vyskočit. Hlavně aby varlata nebyla moc škrcená, jinak se vše ochladí samo.

5

Naprosto normálně, není žádný problém. Jen se prostě více umývám a někdy měním spodní prádlo u 2x za den.

6

Jaké používáte klícky v těch vedrech? Plast/kov či jiný materiál? Vyhovují mi kvůli hmotnosti, vzhledu a pocitu klícky kovové, ale dost často to skončí podrážděním kůže.. Ošetřujete nějak pokožku? :-)

7

Jedině kov. Pokožku už za ty léta mam navyknutou tak preventivní mazání už nějaký rok nepraktikuji.

8

Jedině plast, je lehká a při sportu o ní nevím

9

S vedry nemám problém. Klec Mamba kovová, každý den hygiena a třikrát denně mažu pod kroužkem.