Téma: Motivace klíčnice
Čo je podľa vašich skúseností najväčšou motiváciou klíčnic? Mení sa táto motivácia v čase, keď získajú viac skúseností?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Motivace klíčnice
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čo je podľa vašich skúseností najväčšou motiváciou klíčnic? Mení sa táto motivácia v čase, keď získajú viac skúseností?
Mění se to v čase, určitě. Když spolu žijete, tak život přece není jen o tomhle. Zkušenosti sice přibývají, ale jsou taky starosti, nemoci, práce, rodina. Ta otázka je dost široká na jednoduchou odpověď. Měnit v čase se to může oběma směry, však je to téma o vztazích, o lidech, kteří tohle mají ve své moci, a ne o klimatu nebo o inflaci.
Největší motivace klíčnic taky záleží na tom, jestli je to kámoška, profi domina nebo manželka... Pro mě je to manželka a její největší motivací by asi mohlo být, když jsem pokorný, nemám kecy, starám se, prostě když jako partner funguju. A v intimitě má vždycky přednost ona, také bez keců :-)
Ťažká otázka. Určite ak ide o manželku ,tak sa zmení, pokiaľ budeš mať klietku a ona kľúč. Keď nie, zasa to prejde do normálu. Môže sa správať jemne, alebo si môže užívať rolu Dominy a bude tvrdá a nekompromisná. Toto nevieš pokiaľ to neskúsiťe. Je to u nikoho životný štýl a niekoho hra na týden mesiac, potom pauza a zasa hra. Možno si povieš moja žena určite nebude tvrdá a nekompromisná, ona taká predsa v normálnom živote nieje a predsa taká bude a budeš pod zámkom pol roku v kuse, alebo opačne ty budeš chcieť aby bola tvrdšia , lebo sa nebude do takejto role vniesť vyskúšať sa to ale určente oplatí. Moja manželka chcela aby som navrhol apku na kontrolu uzamknutia, je dostupná i na stiahnutie. Určite klietku vyskúšajte.
Ahoj, časem to určitě bude. Moji ženu klec třeba vůbec nebrala. Začátkem to bylo... Však se zamykej jestli chceš. Jenže bez toho protejšku je to prostě o ničem. To asi každý ví. No postupem času, asi 5 let, kdy jsme vyzkoušely různé aktivity jako třeba někoho přizvat a tak, se nám celkem pěkné rozjel i sexuální život. Začátkem roku přišla a řekla... Co kdybych si tě zamykala když budu mít své dny?... Samozřejmě jsem souhlasil.
No asi utíká. Trošku to polevilo. Byla i sázka, jestli to vydržím měsíc ale nějak se to zvrtlo :-D
Chtěl jsem založit vlastní téma, ale pod tohle to vlastně sedí. Máte nějaké nápady a návrhy, jak aby to oba partneři zvládli déle? Prostě... Žena má na mě chuť a já, když ji trošku rozněžním, tak si mě i odemkne. Což já samozřejmě povolím. Asi by to chtělo lepší vůli.
Posledně se to zvrhlo tak, že mě pustí já sprchu odemknout. Pak jsem šel nahý za ní do postele. Bude to chtít hned dát klec a ona si na tom holytrainer moc ráda zamáčkne ten zámeček.
Žízeň po sexu je veliká, ale už taky oba víme, jaké si můžeme užít pěkně hrátky, když třeba týden nestříkám.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Motivace klíčnice
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB