26

Re: Vzkříšení vztahu z popela

Zajímalo by někoho, jak jsme se znovu shledali se Slečnou H téměř po deseti letech od událostech v příběhu?

27

Rozhodně! :-)

28

ano, může to být velmi zajímavé

29

Zpátky pod zámkem

Nic netrvá věčně a tak i náš divoký mladistvý vztah jednou skončil. Šli jsme dál, každý svou cestou.

Nebudu zabíhat do podrobností, byli jsme hodně mladí a asi jsme nebyli připravení na takto intenzivní vztah.

Po rozchodu začalo nové období, žil jsem sice poměrně běžný život, měl jsem několik vztahů a objektivně se mi dařilo, ale nic mi nedokázalo dát tu jiskru, kterou jsem cítil, když jsem byl plně v moci Slečny H.

Po téměř deseti letech od událostí, které jsem zde popisoval, jsem se Slečnou H náhodou potkal. Začali jsme se bavit, měla ještě přítele, ale brzy si mě stejně zamkla. Takovou moc na mě má, sám to nechápu. To zamčení byl test, jestli se i teď - skoro třicetiletý úspěšný muž podvolím. Říkala, že pokud nebude můj penis pod zámkem a nebude mít tak jistotu, že s nikým nic nemám, tak že se nebude se mnou ani bavit.

Nebyl už jsem naivní kluk a tak jsem měl obavy, odevzdat se ženě, na kterou doma čeká její muž. Byla se svým přítelem už nějakou dobu, asi na něm nebylo nic špatného, ale jeho představa bdsm byla, že Slečnu H maximálně poplácá po zadku a to že by byl submisivní, o tom nechtěl ani slyšet. Nudila se s ním.

Testem jsem prošel a čekání se vyplatilo, pár měsíců dál a Slečna H se s přítelem rozešla a brzy jsme se sestěhovali. Začal mi nový řád, už to nejsou jen naše mladistvé hry. Drží mě zkrátka, abych byl lepší pro nás oba. Musel jsem shodit, abych znovu mohl oblíknout svůj pás Latowski, který mi byl vyroben, když jsem s ní byl v osmnácti. To byla podmínka toho, aby se ke mně nastěhovala.

Prý když byla s bývalým přítelem, tak v posteli myslel hodně na sebe, tak to teď doháníme. Od našeho návratu jsem v ní zatím nebyl, je to těžký, jsem plný hormonů. Během té doby, co jsme spolu nebyli jsem fungoval úplně jinak, s holkama jsem měl běžné vztahy a byl jsem zvyklý se i uspokojovat sám. To skončilo, hned jak jsme se začali znovu vídat.

Všechno je to zároveň klidnější, než to bývalo. Naše životy sice řídí plně ona, ale na venek vystupujeme jako běžný pár. Už ani nespí s nikým jiným. Plánujeme založit rodinu a tak fungujeme jako tým - samozřejmě jako tým, kde ona rozhoduje a já se podřizuju. Slíbila mi, že až se budeme pokoušet o početí, tak půjdu s klícky ven a dovolí mi s ní mít sex. Nedovedu si to už ani představit, není to jako spát s nějakou holkou, jako jsem byl zvyklý dřív. Znamená to, že svůj úd budu moc dát do té dokonalé kundičky mé bohyně.

Do té kundičky, kterou mě už před dávnou dobou ovládla, o které jsem snil, když jsem spal s jinýma. A teď jí mám doma, její chuť mám v puse téměř každý den a cítím uspokojení si, že jsem já ten muž, který jí může dělat dobře.

Nestačí jí samozřejmě jenom lízání, máme zase i připínací penis, který je větší než ten můj zamčený. Vždycky měla ráda větší penisy. Samozřejmě bych jí nemohl držet od toho, kdyby chtěla od někoho ojet, ale vyhovuje jí to teď takhle. Prý už si své odžila a chce se nachystat, aby byla dobrou matkou našemu dítěti.

Četl jsem jí celý tenhle příběh a moc se jí líbil. Trochu se styděla, když jsem psal detailně i o tom jak plnila nějaké mé fetiše (však vy víte, co myslím), dostal jsem za to i trochu na zadek, ale bylo to spíš jen takové symbolické. Chápala, že to pro mě byla důležitá část celého příběhu. Žijeme spolu a ona ví, jak moc se mi tyhle věci u ní líbí, ale zatím si nepřeje, abych to sdílel veřejně.

To, abych sepsal pokračování byl její nápad, před chvílí za mnou přišla do ložnice, kde v posteli píšu na Macu tenhle příběh. Leží hlavou na mém klíně, venku je vedro a já jsem jen v tričku a pásu Latowski. Přejíždí mi po něm prsty a dává mi jemné polibky, které přes ocelovou konstrukci vůbec necítím. Prý mám pokračovat ve psaní. Nohy pokládá vedle mě, má stále krásnou štíhlou figuru, obličej nechává u mého rozkroku a jde na všechny čtyři. Nepíše se úplně lehce. Špulí na mě svůj zadeček a mušličku, kterou zakrývají jen malé krajkové kalhotky. Stahuje je a odhaluje svůj klín. Cítím, jak se mi má maličkost snaží mezi nohama postavit. Vidí, jak reaguju a směje se. Myslím na ten moment, až mi jednou dovolí, abych s ní mohl prcat. Teď mi ale navlíká umělý penis, prý je nadržená a mě čekají povinnosti. Je víkend a už po čtvrté jí dnes mohu udělat dobře, taky u toho občas trochu svévolně vyteču, ale to je maximum, co dostanu.

Už mám přestat psát a začít se jí věnovat. Ještě říká, že mám napsat, že pokud bude zájem a lidi náš příběh zajímat, tak příště napíše ze svého pohledu ona a případně i zodpoví otázky, které byste na ní měli. Pozdravuje vás.

Říká, že už mám dopsáno. Poslechnu.

30

Pohled z druhé strany by byl určitě zajímavý

31

Souhlasím s Medvídkem :-)

32

Tak dneska něco napíšu já. Pan Legíny dostal pořádně na zadek - je to bordelář a už mě fakt vytočil, tak na to při sezení bude ještě nějakou chvíli myslet.

Teď drhne pěkně koupelnu, však já si z něj tu lenost dostanu. Kdybyste viděli, jak se dívá, když z něj postupně pod ranami vařečkou postupně odchází vzdornost, k nezaplacení.

Venku si všichni myslí, že jsme běžný pár, dokonce Legíny (nechci mu říkat Pán xD) může působit zvenku i dominantně. To že ho mám zamčeného, i když dělá velkou firemní zakázku, to nikdo neví. A když přijde domů, tak se vždy ukáže, že u nás to ovládá střevíček.

Jak jsem se k němu vrátila, tak začala velká převýchova, jeho nepořádnost je teď hlavní bod, na kterým pracujeme. Ví, že dokud se tohle nezlepší, tak s ním dítě mít nebudu. Což znamená - do té doby žádný sex. Už je fakt zoufalý, je tak plný nadrženostíi, že si občas připadám, jako kdybych měla doma puberťáka. Ale nebojte, já si ním poradím. Výprask přes modřiny z posledního neposlouchání mu vždycky ukážou jeho místo. Ani nemusím vymýšlet nic nového, obyčejná vařečka udělá svou práci víc než dobře.

Když dostával poprvý na zadek po mém návratu, tak jsem viděla, že se mu to ve skrytu líbí. Když dostával po třetí ten týden, už mi to nepřipadalo. Stačí být důsledná.

A občas mu pak dám ochutnat sebe a připomenout mu, proč to všechno dělá.

Možná si říkáte, jestli mi nechybí už pořádný péro v sobě (excuse my French, hihi). Upřímně ani ne. Zažila jsem tolikrát fakt dobrý prcání, když jsem s ním nebyla, ale nakonec si to stejně víc užiju, když vím, že je celý můj, udělá přesně, co mu řeknu a případně má na sobě připínáka přesně v takový velikosti, jaká se mi líbí, ještě to je vytvarovaný podle jednoho mýho ex milence, který byl držitelm mého oblíbeného penisu. Mám je ráda trochu větší a tak je lepší, když Legíny zůstane pod zámkem. Takže představte si to, když mě můj přítel prcá připínákem, tak o tomhle všem ví a určitě se mu to často honí hlavou, když slyší, jak vzdychám.

Ale dneska si to udělám sama, dneska mě neuvidí ani nahou, ať si trošku odpyká svůj trest. Jak vám tady píšu, tak jsem se tím trošku vzrušila, ups. Myslím na to, jak si to budete číst a jak se vám budou neúspěšně stavět v klíckách.

Připomnělo mi to, jak jsem kdysi spala s jinýma, zatímco Legíny byl v práci zavřený v klícce, bylo to hodně vzrušující. Jsem v ložnici na posteli mám jen tričko a bílé kalhotky. Přejíždím si dole jednou rukou a druhou píšu. Legíny si myslí, že až dopíšu, tak mi to půjde udělat, ale řeknu mu, že ho teď nepotřebuju, že jsem si to udělala nad představou jiných mužů v klíckách.

Hihi, to se mi to psaní trošku vymklo, nu. Půjdu dokončit, co jsem začala. Mějte se hezky. smile

Ps.
Pán LegÍný má malýho pindíka.

S láskou,
Slečna H.

33

Děkujeme za zprávu.

34

Pohled z druhé strany je k nezaplacení.
Díky za něj a budu se těšit na jeho další vývoj.