1

Téma: Pásy typu T z Aliexpressu

Zdravím,

měl bych dotaz napříč celou zdejší komunitou. Máte někdo zkušenosti s pásy typu T nebo Y z Aliexpressu? Popřípadě jaké?
Nějakou dobu už nosím klec, moje madam mi zamyká krabičku s klíčkem, abych se k němu nedostal a dost často se mi honí hlavou, kam to ještě posunout. Rád bych vyzkoušel nějaký pás, ale zatím nevím, jestli to bude vůbec pro mě a tak bych chtěl vyzkoušet nějaký z Aliexpressu, ikdybych ho měl po týdnu prodat. Opravdu mě ta představa toho, že třeba týden na sebe nebudu moci sáhnout a první, co uvidím ráno po probuzení, tak není penis, ale pouze ta kovová schránka.

Líbí se mi tento: https://www.aliexpress.com/item/1005009890194503.html

Máte někdo přesně s tímto pásem zkušenosti nebo nějakými podobnýmí? Případně kterým je dobré začít.
Předem díky za jakýkoliv komentář i za jakékoliv rady budu rád.

2

Re: Pásy typu T z Aliexpressu

Ahoj,

mám z AliExpress téměř stejný z odkazu, jen tuba pro penis mi směřuje ven. Jak ti tu asi každý potvrdí - opravdový T pás je oproti klíckám úplně jiný level jak v pohodlnosti (nic netahá za koule), tak robustnosti (prostě ho z toho nevyndáš). Navíc s klíckou můžeš hýbat, dosáhneš si na něj atd. To tady odpadá, protože je pevně skrytý v tubě bez dosahu. Je to úplně jiná úroveň frustrace. Mockrát jsem se přistihl, že se na něm snažím podrbat, ale vždycky jsem narazil jen na tvrdý nerez.

Samozřejmě je oproti kleci nápadnější, nicméně vždycky se mi vešel do plavek, když jdu v Brně plavat nebo pod ručník, když jdu do sauny (dokonce i na ochlazovací bazének jsem si v něm troufnul). Dodávaný zámeček je docela obyčejný a dost možná na něj fungují i jiné klíče (nezkoušel jsem).

Dá se jednoduše upravit délka lanek. Je opravdu pohodlný (s klecí byly noci peklo, s pásem je to pohoda)

A samozřejmě - je v víceméně v ceně leckteré klícky.

Určitě můžu doporučit. Klidně se ptej dal.

3

Díky za konstruktivní komentář, vážím si toho. Takovou úroveň frustrace přesně hledám a zároveň nějakou pohodlnost. Zajímalo by mě, jestli to jde nosit neustále třeba dva týdny v kuse nebo jestli je potřeba jako u klícky odemykat kvuli hygieně po 2-3 dnech. Případně jak ta hygiena probíha, v tomhle nejsem vůbec zkušený a klec si raději pravidelně sundávám, ale mé madam by se též líbílo, kdybych se u ni zamkl a odemkl až zase u ní. Taky by mě zajímalo, jestli tak nějak zhruba rozměry těch ocelových lanek na úpravu rozměrů sedí s tím, co píší na Ali a jestli si nahodou raději nepořídít delší (Větší velikost) a pak je připadně zkrátit s nějakou rezervou pro příští úpravy přímo na těle. A taky jestli to jde vůbec takhle hodně rozdělat.

4

Ještě bych měl doplňující otázku, jestli je ta ´boule´ v trenkách nebo pod kalhotami o hodně váraznější než u klece, když je nasunutá až u kořene penisu. Chápu, že tu nápadnost myslíte asi díky těm lankám potažených silikonem, ale raději se ptám. Protože chodím často do fitka a docela bych se styděl, kdyby na to někdo přišel, ikdyž to je vlastně asi takové kouzlo toho všeho. Předem díky.

5

Dva týdny v kuse asi nepotvrdím, ale ten můj má zespod takovou mřížku (tedy není to uzavřená tuba), takže stačí vetší proud vody zespod a hygiena je vyřešena .

Já měl na Ali na výběr z cca 5 rozměrů pasu. Vybral jsem o něco větší a pak to nastavil správně. Konce lanek jsou svařená, takže nedoporučuji zkracovat mechanicky, protože hrozí roztřepení.

Nastavení velikosti je celkem snadné, dodávají konkrétní hvězdičkový klíč.

Jak jsem psal - já mám typ, který má tubu více ven z košíku, takže tam je to možná více vidět. Ten typ z odkazu výše jsem nechtěl, protože při močení to musí být hodně náročné. S tím mým můžu i na pisoár a nic nehrozí.

V případě zájmu můžu pás ukázat a předvést (samozřejmě zamčený bez klíče)