1

Téma: 29-ročný hľadá podobne naladeného chalana z Bratislavy

Inzerát od uživatele Kubo29:

Ahoj.

Od polovice augusta sa sťahujem do Bratislavy a rád by som spoznal chalana približne vo veku 30–35 rokov (vek pre mňa nie je úplne rozhodujúci), ktorý má podobný pohľad na vzťahy, dôveru a mužskú cudnosť.

Mám 29 rokov, meriam 185 cm, mám štíhlu postavu a som skôr introvert. Vo voľnom čase si rád zájdem na kávu, na prechádzku alebo niekam za kultúrou. Baví ma pozrieť si dobrý film či seriál, občas si zahrám nejakú hru a rád si oddýchnem v pokojnej spoločnosti. Nie som typ na párty ani nočný život. Tento rok by som chcel začať pravidelne cvičiť a trochu zapracovať aj na svojej kondícii.

Jedným z mojich záujmov je mužská cudnosť. Doteraz som sa zamykal iba sám, no oveľa viac by ma bavilo zdieľať túto záľubu s niekým, kto ju vníma podobne. Nezáleží mi na tom, či ťa viac láka nosiť klietku, byť keyholderom alebo spoločne objavovať obe možnosti. Dôležité je, aby medzi nami bola dôvera, otvorená komunikácia a aby nás to bavilo oboch.

Som skôr submisívny bottom, preto prirodzene hľadám dominantnejšieho top alebo versa chalana. Nikdy som nemal skutočného keyholdera, takže by som túto dynamiku rád spoznával postupne. Zo začiatku pokojne na pár dní, neskôr sa uvidí, čo nám bude vyhovovať. Nechcem sa do ničoho ponáhľať oveľa viac mi záleží na tom, aby sme si sadli ako ľudia.

Do budúcna by som rád preskúmal aj jemnejšie BDSM, napríklad spanking alebo ľahkú dominanciu a submisiu. Nič extrémne všetko by malo byť založené na vzájomnej dôvere, rešpekte a komunikácii.

Primárne hľadám niekoho z Bratislavy alebo blízkeho okolia. Nehľadám jednorazové stretnutia ani vzťah na diaľku. Najradšej by som spoznal niekoho, s kým si budeme rozumieť aj mimo tejto záľuby. Pokojne môžeme začať ako kamaráti a čas ukáže, či z toho vznikne priateľstvo, partnerstvo alebo niečo medzi tým.

P.S. Na Tumblri mám niekoľko fotografií svojej postavy (nič explicitné). Ak ťa zaujíma, ako vyzerám, odkaz nájdeš tu: https://www.tumblr.com/slaveboyfromsk

Ak si sa v mojom profile našiel alebo ťa jednoducho zaujal, neváhaj sa ozvať. Najradšej spoznávam ľudí cez obyčajný rozhovor, takže pokojne napíš súkromnú správu tu na fóre alebo mi nechaj správu na Tumblri. Budem sa tešiť na každú správu.