Téma: Prodám několik klícek
Inzerát od uživatele lockdoom:
Kolegové, mám tu několik klícek, na které už nějakou dobu sedá prach, tak je chci poslat do světa ![]()
Délky jsou brané z horní a dolní strany cca ke špičce čistě trubky, takže je tam ještě odskok od kroužku (u holytraineru není kroužek v kraji, ale cca v první třetině klícky). Klícky jsou všechno alík.
1) Holytrainer V5 asi L cena 299 Kč
Kroužek 40mm, délky cca 9 a 4,5 cm, průměr trubky 35mm
Kroužek je zaměnitelný s klecí č.2, pokud byste chtěli kroužek 45mm a nebude dvojka prodaná, nemám problém zaměnit.

2) Holytrainer V5 nub cena 299 Kč
Kroužek 40mm, délky cca 5 a 2 cm, průměr trubky 35mm
Kupováno kvůli kroužku, jsou zaměnitelné s klecí č. 1, nemám problém prodat s menším kroužkem
3) Kovová klec střední cena 299 Kč
Kroužek 45mm, délky cca 5 a 3 cm, průměr trubky 33mm

4) Flat klec cena 299 Kč
Kroužek 40mm, takový SM pokus, do kterého jsem se nikdy nenarval

5) Mini klec s ostny cena 299 Kč
Kroužek 45mm,

6) Velká klec s ostny a tyčinkou na koule cena 349 Kč
Kroužek 45mm, délka 8,5 a 5 cm, průměr 33mm

7) Kovová klec s pantem cena 349 Kč
Kroužek 42mm, délka 9 a 3,5 cm, průměr 35mm
Nechávám u toho latexovou hadičku, která se dá přetáhnout přes pant jak ochrana proti skřípnutí

8) Kovový CB6000 cena 299 Kč
Kroužek 40mm, délka 9 a 6 cm, průměr 35mm
Upozorňuji, že je zevnitř poškrábaná, jak jsem zhlazoval jednu nerovnost

9) Zahnutá klec s pantem a ostny cena 399 Kč
Kroužek 42 x 35mm, délka horní 10cm, spodní 3 cm. Je tam navařená bužírka, tu si případně můžete oddělat nožem. Kroužek je zaměnitelný s klíckou č 10.

10) Mini klec s pantem cena 399 Kč
Kroužek 50 x 38mm, délka cca 4cm. Je tam navařená bužírka, tu si případně můžete oddělat nožem. Kroužek je zaměnitelný s klíckou č 9. Stejně tak ostny jsou použitelné z 9.

11) Plastový bazmek na "negativní klec" cena 59 Kč
Taková blbůstka s plastu, s kterou jsem si zkoušel, jestli se dokáži "narvat do negativní klece", není to přímo kompatibilní z žádnou nabízených klecí, prostě vyzkoušel jsem to s mini klecí, jestli se dokáži zavřít, aniž bych možná zbytečně kupoval novou na jedno použití. Široké zhruba 2,5 cm, dlouhé cca 3cm.

12) Vibrátorky na bradavky cena 69 Kč
Použité jen jednou, přítelkyni to nedrželo
Posílám balíkovnou, zásilkovnou resp Alzaboxy (platba předem, u nich nejde dobírka). Dobírka možná jen pro uživatele, co tu mají už nějakou dobu nějakou aktivitu či v minulosti jsem s nimi už obchodoval.
Ceny vše do boxů, platba předem / dobírka:
Balíkovna 80 / 100 Kč
Zásilkovna 90 / 116 Kč
Alzabox 70 Kč
U platby předem si kód pro dopravce můžete zařídit sami. Poštovné byste neplatili mně a nebudu potřebovat znát vaše telefony, maily atd., jen ten kód.
Komunikace přes soukromé zprávy tu na fóru. Nejsem tu neustále, tak si dejme toleranci 48h na odpovědi.