Re: DevkaNaCtyrech: Plní se mé sny
Dekuji,myslim,ze uzivame. Citim se obcas az zoufale nadrzeny a subsivni, "nejhorsi" je ten pocit,jak bych Te bohyni poradne osukat a nemuzu, protoze bych se hned udelal
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » DevkaNaCtyrech: Plní se mé sny
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dekuji,myslim,ze uzivame. Citim se obcas az zoufale nadrzeny a subsivni, "nejhorsi" je ten pocit,jak bych Te bohyni poradne osukat a nemuzu, protoze bych se hned udelal
Pani mi casto plni me sny,ted jsme byli tyden an dovolene a ja byl cely tyden zamceny bez odemceni a nijak jsem se nemohl venovat jeji jahudce sladke. Pak jsme se vratili a tri vecery po sobe jsem mohl dat pani orgasmus, zboznuji jak si to pani uziva a jak je krasne vlhka. Vsechny vrcholy jsem ji samozrejme dorucil jazykem a prsty,jeden vecer jsem sice byl odemceny a chtela citit moje pero,ale dlouho bych to nevydrzel,tak jsem musel byt opatrny a pozorny, radeji sukam mou bohyni pripinakem,abych se nemusel hlidat, i kdyz i to je casto narocne. Je uzasny pocit,kdyz pani dosahne orgasmu a ja pak zustanu oblicejem v jejim kline a saji jeji sladkou stavu.
Fakt ? Doporučuji různé BDSM pomůcky, ty se postarají o zbytek. Neuděláš se.
Tak schvalne zkus poradit
Napisi to lepe,pani chce at mi poradis, a ja musim poslechnout a otestujeme
Já jsem musel udržet erekci během sexu ještě s těžkými svorkami na bradavkách.
Nesměl jsem se udělat. Nezvládl jsem ji udržet, tak jsem za to šel zpět neukojen do klece.
Tak neukojen do klece zpet chodim porad,orgasmus mam obecne malokdy,posledni dva mesice vubec. Mam spis problem nemit erekci
Ani pokažený ?
Nene za dva mesice jsem jen nekolikrat v noci vytekl
Kdyz jsem hodne poslusny a oani je spokojena po orgasmu svem, tak pak nekdy prijde rada na hrani se mnou, pani je dokonola v praci se svymi bozskymi rty a jazykem na mem peru...muzu se zblaznit kdyz mi pero olizne a ja chci vic a vic,ale vim,ze se nemuzu udelat. To jsem v sedmem nebi, pani je v tom dokonala pohrat si se mnou s mym chticem, ale udrzet me pred orgasmem. Chvilemi ji prosim at uz skonci,pak ji zase prosim at pokracuje a ona se mi posmiva,ze uz jsem chtel skoncit,ze se mi to asi nelibi, ted posledne mi vyhrnula tricko a ja mel nadeji,ze me po dovolene a dvou mesicich konecne udela aspon zkazeny orgasmus, pry opravdu i chvili, ale nakonec si to rozmyslela a se slovy,ze si to ted prece nepokazi,kdyz je stastna me zamcela zpet do klece...a ja byl stastny a vdecny
Ahoj, vcera dalsi krasny zazitek do nedelni treti hodiny jsme meli rozdeleny program. Ja byl celou dobu samozrejme zamceny a nemel jsem klicek u sebe. Moje bohyne mela damskou jizdu, a jak jsem mel vcera zjistit,tak se bavila tim,ze kamaradkam naznacovala jaky jsem poalusny subik,i kdyz o kleci jim nerekla. Musim priznat,ze jsem ji k tomu sam nabadal a ze me vzrusuje,ze by to jeji kamaradky vedely. Dalsi zabavou bylo flirtovani s muzi na seznamce,coz mi pak davala precist, libi se mi,kdyz po me bohyni touzi muzi a vidim,ze by ji stacilo lusknout a nejeden muz by jeste ten vecer prijel a....pri setkaji jsem panj na uvitanou dal kytici ruzi.
V nedeli vecer jsme se zacali divat na film,ja u toho princezne namasiroval chodidla,lytka,stehna,zadecek a zada a chvili jsem ji lizal zadecek. Behem filmu si pak pani hrala s mym perem a honila mi,uz to pro me bylo krasne,ale narocne.
Pak zacalo to hlavni,pani vyjadrila chut,mit taky po dlouhe dobe submisivni pocity(primo u sexu do ma obcas tak rada). Chytil jsem ji ruce za hlavou a zacal jsem ji drazdit prsty, pak jsem si klekl nad ni a kourila mi,pak jsem sel ja mezi jeji bozskeho nohy,lizal jeji mokrou kundicku a ojizdel ji prsty,postupne jsem do ji dostal cele zapesti a tvrde ji sukal. Pak me pani zastavila,ze uz se ji blizi orgasmus,ale jeste nechce, takze nasledoval navrat k filmu a mazleni.
Po asi 15 minutach jsem opet zacal pani lizat stridali jsme se chvili ja ji lizal a pak zase ona me mela v puse,myslel jsem,ze se zblaznim, pozoroval jsem ji mi ho ruzne olizuje a uzival si hlavne pohled na jeji krasny oblicej a usmev,jak se bavi tim,ja se musim ovladat a co chvili ji prosim at me necha vydychat. Po nejake dobe opet pani rozkazala,ze by se uz udelala a ze to prerusime.
Prisla posledni faze, pani chtela osukat,ja ji poprosil aby to mohlo byt pripinakem,coz by dovolila a vysmala se mi,co jsem to za chlapa,ze ji nechci osukat. Sla na vsechny 4 a ja ji tvrde osukal pripinakem,hladil ji po celem telo,chvili jsem ji drzel za zady at si uzije submisivni pocit devky, pak jsem ji strcil prst do zadecku,coz urychlilo jeji prozitek a za chvili dosahla vrcholu.
Pretocila se na zada a ja ponoril oblicej do jeji zcela vlhkeho klina,to zboznuji,silene rad ji lizu,citim jeji stavy po celem obliceji, nakonec uz to bylo pro pani moc intenzivni a reozkazala at skoncim. Na zaver me jeste chvili cumlala v puse a bavila se tim,jak ji prosim,ze nechci strikat. Je uzasna, je to moje bohyne. Dalsi krasny zazitek s jejim orgasmem a mym zamcenim do klece bez vyvrcholeni,jsem vic a vic submisivni diky ni.
Zvládl bys jiného muže či jinou ženu ?
O tom nerozhoduji ja,ale moje bohyne. Jinou zenu by ona nikdy nechtela,druhy muz je ve hre, ale nespechame, me laka byt svazany,bezmocny a pouzity jako cubka, ale pokud to nekdy prijde,tak az to bude chtit pani. Na te seznamce s muzi v tomto smeru flirtuje a komunikuje.
Dnes jen kratka zprava: v noci jsem potreti za vic jak dva mesice bez orgasmu vytekl. Jsem submisivni nadrzena cubka a moje uzasna bohyne si se mnou muze delat,co se ji libi,tak silene touzim se ji dotykat,libat ji nohy a lizat jeji kundicku. Dokazal bych zit navzdy bez sveho orgasmu, ale nedokazal bych zit bez teto casti sexualniho zivota.
Jak reaguje na vytečeni Tvoje žena ?
Na vyteceni v noci vicemene nijak, vi,ze s tim nemuzu nic moc delat,je pry rada kam az me dostala- do jakeho stavu, obcas pry premyslim,ze nijak jinak uz se nevyprazdnim nikdy. Coz se doufam nestane,chtel bych obcas zazivat milking
V noci jsem se dvakrat probudil napred me probudila silena chut,nevim jak dlouho jsem pani hladil po zadecku,po brisku a byl silene vzruseny. Podruhe me bohuzel probudilo druhe vyteceni behem par dnu, pani me dostala do stavu,kdy uz nejsem asi schopny to v sobe udrzet....jsem zoufale nadrzeny a pani mi posledni dny pozornost nedoprava.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » DevkaNaCtyrech: Plní se mé sny
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB