1

Téma: Odstranění klece

Mám dotaz asi trochu podivný.
Jak snadno lze odstranit nasazenou klec, když nebudu mít klíč a budu ji chtít sundat. Samozřejmě že ji tím zničím ale to mi nevadí. Prostě jde o to, že budu třeba potřebovat kles sundat i bez klíče.
Poradíte ?

2

Re: Odstranění klece

Kovovou klícku odstraníš v pohodě flexou, bývá to docela hřejivý pocit :-)
A plastovou klícku pilkou.
Jak snadno to jde, to záleží na tvé šikovnosti.

Ale teď vážně - neničil bych klícku, zaměřil bych se na zničení zámku.

3

Záleží jak kterou klec a jak dobře sedí. Asi výrazně hůř se bude sundávat kovová klícka se zámečkem schovaným vevnitř, než některé levné ohebné modely, teď nevím co je to přesně za materiál, kde jsem si poměrně jistý že by se daly asi i rozstříhnout  pořádnými nůžkami.

Mnoho klecí jde zároveň (bohužel) sundat i bez poškození, zvlášť když nejsou správně rozměry. Stačí si počkat na chvíli kdy kompletně opadne erekce, a opatrně protáhnout, případně něčím namazat.

Samostatnou slabinou jsou pak zámky, které si myslím že by se daly pořádnými kleštěmi v pohodě stříhnout - což není špatné protože tak alespoň nevznikne velká škoda.

4

zaměř se na zámky, to je nejslabší čás. Záleží, visací zámek je možné i šmiknout, když máš pákové kleště, jinak oba typy vrtačka a miř na vložku (to, kam dáváš klíček), začni malým vrtákem (primárně ti jde o to udělat vodící cestu pro větší) a postupně zvětšuj(mezitím nějakým plíškem zkus, jestli nepůjde pootočit), u těch integrovaných stavítka rozhodíš dřív, než budeš vrtat na průměr klíčku. Případně u některých klecí jde vidět ten zajišťovací bazmek, ten by možná šel obrousit dremelkou (mini bruskou).

5

Pokud je to integrovaný zámek, zkusil bych ho asi otevřít. Co vím tak v poslední době většina těchto zámečků používá vložku s jedním stavítkem, a tam by to neměl být problém. Spíše jako komplikaci vidím sehnat vhodný nástroj.