1

Téma: ???? Manžel v pásu 24/7 a chuť ovládat další muže – je tu více takových

Zdravím všechny v komunitě,rozhodla jsem se sem napsat náš příběh a zároveň zjistit, zda jsou zde lidé s podobným životním stylem. S manželem jsme spolu už řadu let a v rámci naší dynamiky fungujeme tak, že je uzamčený v pásu cudnosti 24/7. Klíč mám samozřejmě výhradně u sebe já. Tento model nás oba naplňuje, ale mě osobně vždy lákalo jít ještě dál.Vždy mě velmi přitahovala představa ovládat více mužů najednou a vybudovat si své vlastní malé království. Od všech submisivů, kteří do mého světa vstoupí, vyžaduji absolutní poslušnost a naprostou exkluzivitu.
Mezi mé největší vášně a hrátky patří:
Kompletní kontrola nad pásem cudnosti (dlouhodobé odpírání a zkažené orgasmy)
Bondage a úplné znehybnění (kdy submisiv nemůže bez mého svolení pohnout ani svalem)
Hry s elektřinou (vysoké napětí a intenzivní reakce)
Klinik hry / Medical (klinická dominance a psychologický tlak)
Anální hrátky a stimulace (objevování nejhlubších zranitelností)
S manželem máme vše pevně nastavené, ale zajímalo by mě, zda je tu mezi vámi více takových párů, kde má Domina plnou svobodu ovládat a držet pod zámkem i další muže? Jak takovou dynamiku zvládáte a jaké máte zkušenosti s online či reálným vedením více subů najednou?Budu ráda za vaše názory, zkušenosti i případné zprávy do DM.Madam Mercy Zero

2

Re: ???? Manžel v pásu 24/7 a chuť ovládat další muže – je tu více takových

Zajímavé, Madam Mercy Zero.. Velmi sympatické, jak to máte nastavené.. Také by se mi to tak líbilo.. Nemám Madam, ale velmi rád cudnost, dlouhodobě nasazenou klícku, dlouhodobé dráždění a odpírání, zkažené orgasmy.. Vaše vášně a hrátky jsou mi též velmi sympatické.. Rád totiž experimentuju :-)