Téma: Otlaky z klece

Zdravím všechny,
jsem tu nový, ale klec cudnosti nosím už přes 2 roky. Vždy jsem ji nosil teda jen tak půl dne, když  jsem byl nadržený a chtěl jsem masturbovat. Jenže posledního půl roku jsem klec cudnosti začal nosit pravidelně, 3-4 dny týdně. Doma, do práce a do obchodu, jinam moc nechodím. A jelikož se velice rychle blíží Locktober (který jsem chtěl dát letos konečně celý), tak jsem si řekl, že je na čase začít trénovat. Pokračoval jsem v nošení dál, jeden den, dva dny v kuse. Jenže já se nějak nedokážu přes ten druhý den dostat, protože se mi vždy objeví takový otlak od kroužku. Nebo nevím jestli je to otlak, ale kůži nateklou nemám, jen ji mam takovou lesklou, načervenalou a citlivou na dotek. Vždy to mám jen ale ze spodní strany kroužku, na šourku. Vždy tak musím klec sundat a dát si na dva dny pauzu. Jenže já bych ji rád nosil klidně ten měsíc v kuse.

Ještě bych dodal, že jsem zkoušel různé velikosti kroužků - velikost 1 je moc malá, velikost 2 je akorát, ale mam po ní ty otlaky, velikost 3 mam trochu volnější, ale při erekci mi klec sjíždí a velikost 4 jsem ani nezkoušel, když mi 3 padá.
Jinak klecí jsem podle mě vyzkoušel také celkem dost.
Jako první jsem mel CB-6000, který jsem pak vyměnil za Cobru ve velikosti L, potom jsem mel Cobru ve velikosti XS a teď zkouším Cobru ve velikosti S.

Nemohl by mi prosím někdo poradit, co dělám špatně?? Za všechny rady budu moc vděčný <3

2

Re: Otlaky z klece

Jestli je to citlivé na dotek tak už je to špatné. Taky jsem měnil kroužek za větší kvůli odřeninám, ale já to měl v horní části. S kobrou nemám zkušenost, zkontroluj jestli na kroužku nejsou třeba nějaké výstupky a případně vzít smirkem a minimálně by mohlo pomoci mazat ať nedochází ke tření kroužku o kůži. A pokud ani to nepomůže tak pak větší kroužek a pojistit to řemínkem kolem pasu aby klec nepadala.

3

Za mě je nejhorší noc. Tam vzniká nejvíce tlaku, zejména při erekci. Takže já vždy ráno mažu vcelku jakymkoli krémem kolem kroužku. Pres den je klid. To se vše zase zklidní.

4

Osvědčily se mi kovové PC se zahnutým základním kroužkem. Mají hladší povrch a lépe kloužou po kůži po namazání. Nosím k tomu ještě gumu okolo pasu a pěkně to drží PC u těla.

5

Na kroužku právě žádné ostré hrany nebo výstupky nejsou.
Klec jsem teda snad vždy nosil s postrojem kolem pasu (koženým), protože mám radši, když to všechno drží a nic nesjíždí. Teď si možná říkám, jestli to není tím, že mám postroj až moc stáhnutý, že místo držení spíš už škrtí. To zkusím tedy s větším kroužkem a potom úplně bez postroje, když to bude stejné.
Děkuji moc všem, dám potom vědět.