Téma: nechut na cudnost
mam problem co mam delat kdyz vzdy po tom co se udelam nebo gf me udela prestanu mít chut na klec ale kdyz sem nadrzeny tak bych udelal cokoli kolem cudnosti. nejaka rada prosím ? popripade sz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » nechut na cudnost
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
mam problem co mam delat kdyz vzdy po tom co se udelam nebo gf me udela prestanu mít chut na klec ale kdyz sem nadrzeny tak bych udelal cokoli kolem cudnosti. nejaka rada prosím ? popripade sz
Zdravím, odpoveď je jednoduchá, prostě Tě nesmí udělat. Dráždit jo až téměř k vyvrcholení, ale pak to rázně utnout a zamknout.
Stává se ti to i tehdy, kdy jsi nadržený tolik, že ani jednou ti to nestačí a trochu nadržený zůstaneš? Nebo po pokaženém orgasmu?
A další věc, vadí to něčemu? Když nemáš chuť na klec, tak co by se stalo, kdybys do ní prostě nešel a počkal, až chuť mít budeš? Měl bys asi napsat, co je cílem... Protože to, že po orgasmu klesne submisivita, je běžné.
Ne když zůstanu dále nadržený nechuť nepřijde. Alespoň ne tak velká.
Časem chci přítelkyni přemluvit aby mě zamykala ale nevím jestli do toho vůbec jít když po orgasmu me to tolik nebere. Ale když jsem nadržený tak bych bral i kdyby ji mrdal nekdo jiný a ja byl permanentně v kleci. Po orgasmu ani jedno neberu
Ale to je úplně normální. Proto je cílem být co nejdéle zamčený bez orgasmu, jelikož pak si dostatečně nadržený, aby si klíčnici plnil přání i taková, na která bys normálně neměl náladu, jelikož by sis ho stále honil a přicházel o nadrženost. Když je člověk nadržený, tak je svolný k zajímavým šílenostem ![]()
No dobře ale co mam dělat když přítelkyně má ráda me udělat a ja chci zkusit ji říct o kleci. Když me udělá pak ji to neřeknu. A to mě štve. A když jsem nadržený tak na to jdeme a není kdy ji to o kleci říct. Hlavně je submisivní
Občas je nutné, aby činy předcházely slovům. Prostě buď zamčený, ať na to přijde. Ono to už pak otevře prostor ke slovům. A neboj, asi 99,9 % žen nemají touhy být dominantní, ale zas pro svého miláčka se leckteré dokážou alespoň trochu přemoct.
Upřímně z toho mám trochu strach. Něčím jak by to vzala a nechci aby si o mě myslela že jsem úchyl nebo něco
Buď to jednou stejně nějak zjistí, nebo to budeš stále schovávat. A co je lepš? Když to zjistí v náhodný okamžik, kdy není nadržena, je hladová a má cyklus? Nebo v okamžik, který určíš ty, kdy je nadržena a svolná k neřestem, jako tě udělat apod.?
Jestli si nechceš podělat celej život, tak ji řekni všechno! Není nic horšího, než celý život schovávat svoje chutě a touhy. Jestli se jí to bude eklovat, no tak smůla, ale stejně byste na to dojeli.
Si s ní o tom promluv, ne? Znáš jí ty, ne my, tak musíš vědět sám, ale fakt bych teda nevytahoval rovnou klec. Normálně jí řekni, že se ti líbí dráždění, odpírání orgasmu a tak. Pokud se ti tohle líbí... Ono je fakt těžké radit takhle. Nejlepší rada fakt bude, aby sis vůbec pro začátek ujasnil, co po ní chceš. Pak teprve přemýšlet nad tím, jak jí to vhodně říct.
K původnímu tématu vlákna, občas mám taky nechuť k cudnosti, většinou potom co se třeba při sprchování neuhlídam, ale člověk nad tím nesmí moc přemýšlet, zacvaknout a ona ta nechuť opadne po pár hodinách a dostaví se zase nádržení, stačí aby se jednou chtěl postavit a klec mu bránila.
Asi mas pravdu. Stejně je to ale zvláštní když je člověk nadržený udělal by cokoli klidně o snědl sperma ale udělá se a vůbec. I když je to treba ruin.
To je celkem běžné, že lidi mají fantazie, které v reálu dělat nechtějí... Kvůli tomu se přece nemusíš cítit blbě.
Spíš je to jednodušší, ne? Bude lehčí GF naučit, co ti má říkat a jak tě má provokovat, než po ní chtít, aby tě nutila dělat něco co přitom ani nechceš...
Možná se fakt tvoje holka na tebe vybodne, ale časem zjistíš, že není nic krásnějšího, než žít s někým, komu můžeš říct všechno. Možná i ona něco skrývá a co je to potom za život....
K původnímu příspěvku, taky to tak mám, že když se udělám, nechce se mi do klece zpět, někdy se pak zamknu a jindy ne podle nálady.
Aktuálně vzhledem k tomu, že v kleci nevydržím moc dlouho (rozuměj přes noc) držím Locktober s dohledem manželky jen bez klece ale jsme domluveni, že nebudou žádné mé orgasmy, masturbace atd. Samozřejmě je to o dost náročnější na sebekontrolu ale o to větší zábava, když vás manželka teasuje.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » nechut na cudnost
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB