Téma: První BDSM zkušenost
Vždycky jsem přemýšlel jaké by bylo zapojit do sexu BDSM hrátky. S bývalou přítelkyní se mi to povedlo. Ze začátku jsem pořádně nevěděl jak na to. Člověk jí nemohl dát pusu normálně, ale u toho aspoň stisknout bradavku, nebo zatahat za vlasy. Na svou pěst jsem pořídil pár pomůcek. A jednou se mi svěřila, že jí vzrušuje představa jak jí šukám, a někdo nás pozoruje. Blížil se víkend, a měla přijet ke mně. Přemýšlel jsem co všechno si na ní nachystám. Vlastně jsem pořídil jen čirý základ. Roubík, pouta, bičík, vodítko, a škrabošku na oči. Přemístíme se rovnou do večera. Nechtěl jsem nic prozrazovat, řekl jsem jen lehni si, a udělám ti masáž. No tak ironicky odpověděla to můžeme až potom ne? No nic. Sundala si tílko, a podprsenku, a lehla si na břicho. Vše jsem měl připravené pod postelí. Pouta byla na dlouhém pásku přivázáné za nohy u postele. Rychle jsem je vyndal z podpolštáře a privazal jí ruce. Waauuu! Na to jediné se zmohla než jsem ji nasadil roubík, a skrabosku na oči. Stáhl jsem jí džíny, a kalhotky. Měla jen bílé podkolenky. Privazal jsem jí i nohy. Tohle chceš viď ty moje couro. Nadrženě s roubikem jen odpověděla mmmmm. Vyndal jsem bičík a začal lehce koncema jezdit po jejím těle. A přišla první rána přes zadek. Krásně se snažila křičet. Rány jsem začal střídat přes zadek, a přes záda. Potom jsem jí Stáhl ponožky a začal bičovat chodidla. Po zhruba půl hodině jsem jí odpoutal otočil na záda, a znovu spoutal. Nohy jsem jí přivázal k rukám, a hezky je zvedl a přivázal k rámu. Sundal jsem roubík. Tak co líbí? Ano. Mám pokračovat? Ano prosím. Vrátil jsem roubík, a začal mírně plácat přes kundu. Poté jsem jí začal lízat. Jazykem jsem zajížděl až dovnitř. Poté jsem jazykem začal projíždět i zadek a hezky to střídal. Jak se začala třást, a šlo to na ní prostě jsem přestal. A dostala další výprask. Chvíli jsem jí nechal vydechnout. Ale bylo krásný jak měla závazné oči, a nevěděla kdy přijde další rána. Opět jsem jí stáhl roubík s otázkou zda je připravená na další kolo. Odpověď bylo nadržené Ano. Pevně jsem jí přitiskl, a mírně začal plácat přes prsa. Chceš víc ty couro moje? Co Chceš víc? Ano prosím. Dal jsem jí zpět roubík. Opět jsem jí rozvázal. Otočil na všechny čtyři, a svázal ruce za zády. Rozmáchl jsem se bičíkem a začal švihat přes zadek. Pořád líbí děvko! Ani jsem se nesvlíkal ať mám 100% nadvládu. Vyndal jsem péro, a silou vrazil do ní. Chytl jsem ji za vlasy, a začal přirážet. U toho jsem jí dále flákl občas přes záda, a občas přes zadek. Jak na mě byla vyšpulená, odložil jsem bičík, a při mrdu ji vsunul prst do zadku, bez nějakého varování. Hezky ti ho vyprstím. A nakonec přišel poslední nápad. Slezl jsem z ní. Kolem krku jsem ji nasadil obojek, připl vodítko, a říkám jdeme na procházku, ale neboj povedu tě škrabošku ti nechám. Bylo malé procento, že někoho potkáme. Byli jsme na vesnici, a byla tma. Zatáhl jsem ji, a šli jsme. Vzdychanim byla tak vzrušená. Já byl oblečený, a ona komplet nahá, ani boty jsem jí nedal. Na cestu jsem vzal i bičík, a cestou dostávala rány. Došli jsme na autobusovou zastávku. Prošli jsme celou vesnici, a měl jet poslední večerní autobus. Zastávka byla prázdná. Ale vím, že posledním autobusem jezdí pár lidí z práce. Postavil jsem se s ní do budky, která je trochu stranou. Sundal jí škrabošku, a pošeptal jí buď co nejvíc zticha, i s tím roubíkem. Stal jsem za ní, a začal jí prstit. Po nějaké chvíli tam začal zastavovat autobus, v tu chvíli jsem cítil jak mi teče po ruce, a po prsou jí tekly sliny skrz roubík. Vystoupili tři lidé, ale nevšimli si nás, a možná dobře, nevím jak by to pochopili. Ale cestou zpátky už jsme spatřeni byli.