1

Téma: Nosenie pasu cudnosti nonstop

Ahojte mam 37 rokov..vzdy som rad nosil pas cudnosti.podla mna je to sexi..ale vzdy len cez den a v noci som ho skladal..ale teraz som sa odhodlal ze to dam 1 mesiac nonstop..cwz sen v praci je to v pohode..sem tam kus kremu ale nic hrozne..len tie rane erekcie..skusal aom uz aj vankuš si davat medzy nohy ...mate dake rady?

2

Re: Nosenie pasu cudnosti nonstop

Já noční/ranní erekce řeším cestou na záchod, vymočim se a erekce spadne. Někdy podle pocitu promažu krémem a jdu spát. Nemá moc smysl se snažit to vydržet, člověk se akorát tak probere a pak je problém znovu usnout.

3

Přesně. Musíš se zvednout, zajít se vyčůrat, porovnat klícku a zase jít spát a je to v pohodě.

4

Ano a je to prijemne hlavne smile

5

U mě tento problém vyřešila až "správná" klec. Nic moc rada, tu si musíme najít každý sám. Ale často se řeší vhodný průměr a tvar kroužku, na zahraničních fórech jsem se dočetl, že se jako příčina bolestí při nočních erekcích se často uvádí špatná vzdálenost kroužku a klece. Když si vzpomenu na začátky s CB6000, tak byly bolesti tak velké, že jsem klec často v noci sundal. Dnes mě erekce maximálně vzbudí, otočím se a spím dál.