76

Re: Jak dlouho se dá vyržet bez orgasmu?

Musím říct, že obdivuju všechny, kteří zde píšou, že vydrží zamčení bez orgasmu desítky dní. Já jsem momentálně zamčený a bez vyvrcholení 10. den a pociťuju už dost silnou bolest ve varlatech a v podbřišku. Bolest je srovnatelná jako když vás někdo "nakope do koulí". Partnerka by mě nejradši udržela pod zámkem do Vánoc, ale samozřejmě má také obavy a zdraví a budoucí funkčnost, přece jen, jednou bychom rádi měli rodinu:-)
Dostal jsem teda za úkol zeptat se povolanějších... Myslíte teda, že taková bolest je v podstatě "normální", nebo je to znamení že by se koule měly trochu upustit aby z toho nebyl nějakej problém?
Díky moc za rady, v dlouhodobějším zamykání jsme v podstatě začátečníci.

77

No, tak ono takové upuštění bez orgasmu je lepší (a pro setrvání v další době bez orgasmu vzrušující) víc než to, že není vůbec nic wink

78

Tak s tím souhlasim, ale přítelkyně měla takovou představu, že až do Vánoc nebude nic. Ale ta bolest jí taky trochu zneklidňuje...

79

Otázka je, zda je ta bolest způsobená abstinencí, nebo stažením v kleci... Přikláním se k druhé variantě.

80

Mám UCB-8000, ale bez zavedené kovové trubičky. Používám největší průměr kroužku a nepřijde mi, že by škrtil. A v kleci je místa až až, nejsem v těchto partiích až tolik obdařen:-)

81

Záleží jaká je to bolest a jak ji člověk vnímá. Pokud je to taková tupejsi s tím, že má člověk pocit plných kouli, je to ok. Navíc tohle bolí většinou jen občas a kolikrát má to člověk zapomene. Pokud bolí pořád, tak by to asi chtělo něco s tím udělat..

82

Ja s tim skusenost nemam ale podle me by bylo nejlepsi pas na pul dne odemknout a pokud do vecera bolest zmizi tak je to tlacenim krouzku na koule a pokud nezmizi tak se ten vecer udelat a musi to zmizet. Pokud zmizi tak by ta doba zamceni sla mozna protahovat a trenovat.

83

Možná jsem zlomyslenej, ale stačí vypustit, udělat se u toho vůbec nemusí wink

84

Tak jsem včera večer bolest vyřešili, ale když nad tím teď tak přemejšlím, tak vlastně tak blbym způsobem, že z toho nezjistím, co tu bolest způsobovalo:-) Přítelkyně mě večer odemkla, dopřála mi jeden pokažený orgasmus, kdy těsně před výstřikem přestala honit ale pak mě nechala přes noc odemčeného. Takže vlastně nevim, jestli to bylo nalitýma koulema, nebo škrcením kroužku. Budeme holt muset experiment opakovat:-)
Zajímavé taky je, že po sundání klece včera večer mi pták tak jako stál-nestál. Čekal jsem, že bude tvrdej jak kamen po takové době ale ne. K dokonalé tvrdosti se musel propracovat docela dlouhým honěním a dalším drážděním.
Každopádně teď nic nebolí a o dalším vývoji budu případně informovat...

85

big_smile Přesně jak jsem říkal wink

A nezustaly ti někde stopy na kůži? Kolikrát to bolí/pálí jen při dotyku.

86

A aj spavate s klickou vedľa partnerky? Nerusite ju keď sa vidíte? Lebo to je dôvod prečo nespavam zamknuty.

87

No, ale podle mě je právě noční nošení klicky a s tím spojené obtíže ten pravý důkaz pro ni..

88

IN napsal:

Lehké otlaky jsem měl, ale nemyslím si, že by bolest pramenila z nich. Bolelo to jakoby uvnitř a postupem času přecházela bolest do podbřišku a byla silnější. Pocit byl úplně stejnej, jako když se přaštíš do koulí...

89

Jakubko napsal:

A aj spavate s klickou vedľa partnerky? Nerusite ju keď sa vidíte? Lebo to je dôvod prečo nespavam zamknuty.

Spím se zamknutym, partnerce se to tak líbí a vyžaduje to. Baví jí se mi posmívat, když jsem nadrženej a ví že mi nedá:-)

90

Hej len ju rusi keď sa budim a chodim na wc a neviem potom zaspať:( takže tok.

91

Tak to já spim jak zabitej celou noc;-)

92

rákosák napsal:
IN napsal:

Lehké otlaky jsem měl, ale nemyslím si, že by bolest pramenila z nich. Bolelo to jakoby uvnitř a postupem času přecházela bolest do podbřišku a byla silnější. Pocit byl úplně stejnej, jako když se přaštíš do koulí...

Tak přesně z takových důvodů se musím tak třetí, čtvrtý den dát odemknout. A nemusím být vzrušený, ten tlak je nepříjemný až bolestivý. A zdraví riskovat nebudu, mám jen jedno.... I když představa, že jsem zamknutý stále a rozhoduje jen partnerka je super rajcovná. Před hygienou mi spoutá tuce za zády, umyje mě, a zase vrátí do klece... Super! Ale zdraví je nade vše...

93

Ahoj, po předchozím uvolnění jsem byl opět zamčen a bolest se dostavila o poznání dřív, už téměř po dvou dnech. Takže jsme pás sundali ale zůstal jsem bez orgasmu a bolest odešla. Z čehož vyplývá, že bolest ve varlatech a podbřišku pramení nejspíš ze zaškrcení. Ale jak to řešit když používám nejširší kroužek, to bohužel nevím...

94

Skuste zamykat a odmykat podle bolesti a treba si na to za cas telo zvykne. Uz jsem tady nekde cetl ze si lidske telo zvykne na comoliv jen to chce trening a trpelivost

95

Možná jsem teď mimo, ale jestli je to ta bolest způsobená trochu plnějšími kulkami, která vystřeluje občas do podbřišku, tak ta když přijde, zase odejde. Jen to chce se odreagovat, myslet na něco jiného, dělat něco jiného.

96

Tak kulky jsou rozhodně plnější:-) Ale problém je ten, že bolest při zamčení byla po nějakém čase stálá, ať jsem myslel na cokoliv. Budeme to samozřejmě ještě zkoušet, třeba si to zvykne.
Teď jsem bez pásu od soboty ale zároveň mám zákaz se udělat a ten se mi zatím daří dodržovat. A i když koule jsou nalité, tak nic nebolí. Předpokládám že dneska večer nebo zítra mě partnerka zase zamkne, tak uvidíme.

97 Naposledy upravil: Jakubko (3.11.2014 13:30:46)

ja: Od minulej nedele bez vystreku. V stredu už budem môcť mať vystrek..ale iba ak partnerka dovoli a musí sa o to postarať ona...cez piatok, sobotu , nedelu sa pritom aj diali veci..cely čas som mal obojok uzamknuty zamkom, na rukách kozene puta...oddelene..a keď potrebovala tak priputane. No tak..to milujem..len cez noc bez pasú..

98

Tak nejdéle jsem držela suba bez orgasmu cca půl roku. Podotýkám, že bez orgasmu, nikoliv bez vypuzení semene.

99

Bez orgazmu nakoniec už 17. deň.. Včera pokazený..

100

Sub od Mistress Astrid neměl orgasmus 4 roky ba možná ani ejakulaci.